Вихвалялки (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

У мене велииииика радість: друг прислав шарфик команди міста Барнаул - міста, в якому я народилася!
    http://s004.radikal.ru/i207/1104/aa/53dc53a26cc2.jpg

• Подобається Подобається x 1
  2. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Нам друг сімї наділив 30 літрів березового соку - це перша вихвалялка,
    а друга - я сік закрила з медом і шматочками апельсину та лимону вийшло десять трьохлітрових банок здоровя та користі. Будемо пиииити!:girl_crazy:

3. Відповідь: Вихвалялки (2)

Моя давно омріяна вихвалялочка - маленька біленька шкіряна сумочка Tignanello :girl_in_love:

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І в мене дві скромненькі вихвалялочки:girl_dance:. Перша- я сьогодні зранку годину загоряла:girl_in_love:. І друга- в обід з Ромасиком поспала дві з половиною години:girl_in_dreams:. Тому зараз чудове самопочуття і і настрій:girl_claping:))

5. Barnaulka

Barnaulka Well-Known Member

Маю велику радість: Суtryna взяла для мене автограф головного тренера "Карпат" Олега Кононова!:radist:
    А ще я сьогодні купила тканину на нову розтяжку :xaxa:
    Щойно довідалась, що мій друг із Тернополя посів перше місце на всеукраїнській студентській олімпіаді з історі:girl_claping:

• Подобається Подобається x 1
  6. atma

atma New Member

А я, а я, вчора в лісі бачила косулю.:girl_crazy:

7. jalla

jalla Прогрес року 2013

І у мене сьогодні маленька вихвалялочка. Гуляла з малим і натрапила на один чудовий взуттєвий магазин в якому придбала собі гарненькі шкіряні шльопанці на літо за досить помірну, навть можна сказати смішну ціну. Тішусь!!!

8. Jasmin

Jasmin :)

Я сьогодні придбала дуже класні лляні штанці на літо за смішну ціну. Тішуся, бо всі мої літні штани стали страшенно великими, а тут така приємна покупка трапилась :)
    А ще отримала сьогодні два компламенти: 1. що дуже пострункішала і це помітно; 2. що я мегапозитивна :) Приємно :)

9. Відповідь: Вихвалялки (2)

І щоб не офтопити, а вихвалялок великих нема, то так: хотіла вчора забити свою співробітницю, але стрималася. Хвалюся силою волі :girl_haha::girl_crazy:

10. zetta

zetta Well-Known Member

а я з карпатами iхала в одному вагонi то з ними перефоткались всi кому не лiнь ))а доня iх для дiда фоткала з рiзних бокiв )

11. iriwa

iriwa Особлива мама

От моя обіцяна чудо-торба, яку мені купив чоловік :girl_crazy:
    Як він сказав, щоби вже все влізло!

12. allja

allja Well-Known Member

А я вчора собі нарешті годинника купила(заміну зломаному),тішуся з того дуже:)Такий гарненький:girl_in_love:Дідусь подумав,що я вдягнула золотого годинника своєї прабабусі:girl_crazy:

13. Nemi

Nemi Well-Known Member

купила собі наклейки х))

14. Jasmin

Jasmin :)

Була я сьогодні на каланетиці. І так мені добре тепер :) відчуваю всі м"язи... чую, що я жива :)

15. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми пакуємося, виліиаємо нині з дітками до Ізраїлю

16. iriwa

iriwa Особлива мама

А я поремонтувала 2 зубчика! Дякую тобі Боже за лікарів у кого руки з потрібного місця ростуть!

17. Іриска

Іриска Well-Known Member

а це моя вихвалялочка
    коханий подарував на дн гроші, от я їх сьогодні нарешті отоварила)))

18. preciosa

preciosa Well-Known Member

А я купила собі чорні босоніжки на височенному каблуці, але досить зручні і болеро до плаття. Все, за чим їхала - те і купила:girl_dance:

19. kristas

kristas Well-Known Member

А я купила собі годинничок...давно вже на нього заглядалась (сподобався оригінальний дизайн), а сьогодні пішла і купила. Потім фото покажу :)

20. Музик

Музик Мартуська

виспалась. звучить трохи смішно, але я нині нарешті спала стільки, скільки мій організм того хотів. правда підняла я себе знов трошки заскоро, але щойно досипала. тепер можна на ніч за магістерку сідати...
    класне відчуття, ніби випила сотні дві кави...

Thread Status:
Not open for further replies.