Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Вихвалялки (2)

вчора Домчик обрав собі подаруночок в магазині,мусіли купити:) набір символічний, бо ми малявку смайликом називаємо показувати смайл-одне з улюблених занять, особливо тішаться такому вмінню члени родини:)
    дитьо довольне і я біля нього:girl_in_love:

2. Fechka

Fechka Member

А я маю нову сковорідкуVinzer 69405 Сковорода-гриль [​IMG]
    Вже випробувала -КЛАСС!!!! Дякую подрузі! :)

3. Solomi

Solomi New Member

а ми були на ковзанці

старша доня сама потроху їздила
    а малий хоч і боявся, але за тримаючись за трубу, декілька кіл накатав

4. Dana K

Dana K Well-Known Member

А ми вчора з коханим ходили на фільм!!!!!!:girl_in_love::girl_dance: з вІІІдром поп-корну:connie_pull-pigtail
    І на тижні вже вдруге були в піцерії на Староєврейській...ммм піцца нямка просто :girl_in_love:

5. Vероніка

Vероніка Never give up

Я обожнюю дитячий посуд, на днях теж прикупилась на подарунки і для синульки (не звертайте увагу на колір, в мене загострення :girl_crazy:)
    За тиждень випадково розбили весь його улюблений набір посуду "Тачки", то ж швидко мусила шукати заміну.

[​IMG] [​IMG]

6. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

а я сьогодні від Оріфлейм виграла крем для рук. Несподівано, бо не користуюсь цією косметикою. Прийшло повідомлення "прийдіть заберіть" -прийшла забрала. Хоч дрібниця, а приємно.

7. olerusya

olerusya sweet candy ;)

о, і мені зовсім нещодавно прийшло таке смс, але я подумала що це лохотрон, і не звернула уваги... і що, просто так дали крем для рук і нічого не вимагали?
    що то собі піти за подарунком чи що...?:girl_in_dreams:

8. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

9. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

10. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

о, ми такий наб1р посуду купили малеч1 недавно, класний, люблю ф1рму Luminarc:girl_in_love:

11. olerusya

olerusya sweet candy ;)

12. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

13. aknelitta

aknelitta New Member

А я сьогодні собі купила самовідновлювальний килимок (для вирізало), купу паперу для листівок.... зробила чоловікові валентинку..... сиджу і тішусь як мала дитина

14. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А я завтра йду на весіллячко. Тішусь, як мала дитина, що накінець-то зберемось всією нашою родиною разом, бо весілля - в двоюрідної сестрички. Вбйори вже наготовані, залишилось придумати, щоб одягнути на шлюб, бо їдемо у Крехівський монастир, а передають холод. Хоча це неважливо. Уря!!!!

15. olena

olena New Member

Придбала собі вчора отакий набір білизни Miss Triumph:

16. Dana K

Dana K Well-Known Member

Ми нарешті винайняли квартиру!!!!!!!!!!! УРА!!! :girl_dance: я навіть трохи висипаюсь. а та думка, що не треба ні світ ні зоря вставати тішить найбільше:d23::girl_claping:
    обживаємо по-трохи..

17. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

А в мене вчора був день народженя. Трошки вчора святкували. Чоловік подарував дуже гарний чайний сервіз, давно його хотіла, але ніяк "руки не доходили" його купити, гарненькі квіточки і купу всяких штучок, які мені були потрібні. Тішусь:girl_dance: А завтра буде, так сказати, "велике святкування"))) Зійдуться всі друзі, будуть шашлички, і купа всякої смакоти:girl_in_dreams: Зараз наведу марафет, приготую щось на обід для чоловіка і буду відпочивати)))

18. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А ми вчора прикупили дві нові вихвалялки в епіцентрі:
    обновка номер один - в ванну кімнату: нарешті моя косметика в одній кучці
    обновка номер два - в кухню-вітальню:

19. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Сьогодні хвилююся і тішуся водночас, бо вийшла моя перша редакційна!

Хто бажає, може прочитати її тут:
    Це дуже почесно і відповідально для мене. Я мріяла написати в редакційну колонку газети. І, врешті, написала. Тож сьогодні на першій сторінці (не рахуючи першої сторінки обкладинки газети) я нарешті побачила свою статтю в редакційній колонці. Це ще один мій маленький здобуток. Проте, ще маю бааагато чого вчитися, як в журналістській практиці збору матеріалу, так і більш професійному написанню матеріалів. Хоч, здається, прогрес є. Наразі підганяю заодно деякі пробіли в знаннях з української мови. Вдосконалююся, словом. І роботи по цьому багато. Але я стараюся. Побажайте, дорогі форумлянки, мені сили й натхнення – вони мені, ой, як зараз потрібні!

20. Міла

Міла Member

А наш синочок (йому 5 місяців) навчився дуже гарно кликати маму. Якщо не хоче гратися сам, то на всю кімнату виразно і голосно кричить: ма-ма-ма-ма-ма-ма!!! Так прикольно:girl_claping:

Статус теми:
Закрита.