Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Вихвалялки (2)

А мені мама подарувала шапку-вушанку з натурального хутра. Вже вигуляла її, така теплюча:girl_in_love:

2. Supernatural

Supernatural Well-Known Member

А я купила собі шерстяну шапочку під пуховик (нарешті!!!), а ще ми придбали люстру в вітальню у класичному стилі (вже так надоїла "лампочка Ілліча" з часів ремонту), має бути гарно:girl_claping:

3. Farfalla

Farfalla Member

А я спекла піццу... і вона вдалась!!!!!!! :radist::radist::radist:
    Наступного разу запросимо друзів і разом весь процес приготування/поїдання повторимо :dance2::dance2::dance2:

4. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

А я просто тішусь. Тішусь своїм чоловіком і синочком, тішусь позитивним змінам в житті, тішусь тому що мої рідні ще більше зблизились, тішусь щоденним нашим досягненням.
    Дівчата, життя направду прекрасне а ті чорні смуги не вічні, а коли проходять, то білі в контрасті з ними стають ще яскравіші.
    Направду останній місяць відчуваю постійне піднесення настрою, і так мені від того затишно...таке враження що після тяжкого року хвороб і боротьби мене десь почули, і всі негаразди минули а мрії почали збуватись.
    Ми всі заслужили на щастя, головне вірити і не опускати руки!:girl_smile:

Останнє редагування: 6 Лютий 2012
  5. agalinka

agalinka Active Member

А мені подарували шампанське з цукерок, так гарно прикрашав наш стіл )))

6. Nana11

Nana11 аспіранточка

А мені чоловік вчора на День Ангела приніс букет з метрових бордових троянд:girl_claping::girl_dance:який він в мене всетаки хороший:girl_in_love:, я якшо чесно не очікувала, бо з тим дітьом вже зовсім затуркані стали:girl_crazy:

7. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

Наш Марко так добре розмовляє англійською!!! Бавиться сам собі тачками, веде діалоги, і все англійською!!!!

8. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

була сьогодні в стоматошки. і ура:girl_dance: ніяких пломб не треба було міняти. довольна сижу лопаю зефір:girl_crazy:

9. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

а сьогодні рівно рік, як я зареєструвалась на Посиденьках :rolleyes:

10. zabawa

zabawa Member

11. Smorodynka

Smorodynka Member

Мене взяли в мовну школу на Pre-intermediate рівень :radist::radist::radist: , хоча я думала, що візьмуть на Elementary.

12. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А мій чоловік сам спік такий смачнючий кекс мммммммм

13. popelushka

popelushka Well-Known Member

Моєму синочку вчора виповнилося 5 рочків:girl_in_love:

14. olena

olena New Member

У нас сьогодні з чоловіком фаянсове весілля. Маю гарний настрій, вже отримала багато приємних і теплих привітань.
    Дев'ять років проминуло як один день, багато пережито разом, а знаєте , що тішить найбільше- маємо три найдорожчі, найцінніші, найкращі скарби з іменами Уляна, Толік і Вероніка.

15. Cifalius

Cifalius Well-Known Member

а я, а я дівчатонька змінила імідж:girl_dance:, і зістригла свої коси, тепер в мене коротенька стрижка (волося ледь до плечей дістає). Зато є плюс, я така кучерява :), просто супер! І настрій супер!!!:girl_crazy:

16. Тетянка

Тетянка Well-Known Member

А до мене ввечері несподівано кур"єр прийшов і приніс мені пакуночок , де булирізні косметичні засоби, я приємна здивована і дуже рада, бо туш моя вже от-от закінчиться. Дякую своєму аноніму, якого вже розсекретила :girl_in_love::kiss::kiss:

17. aknelitta

aknelitta New Member

Прийшли, на кінець-то, мої наклейки і я декорувала стінку в туалеті (довелось розвалювати - міняли каналізацію, а плитки такої не було вже...). Тепер краса... тішусь.....а чоловік каже "гламурний" туалет....

18. kyharochka

kyharochka Member

А мені вчора прийшли дві кофтинки, задоволена!!!! І розмір підійшов і якість гарна, і кольори гарні і ціна нормальна!!!

Останнє редагування: 9 Лютий 2012
  19. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

О, в мене, певно, буде незвична вихвалялка, але для мене дуже важлива. Я більше місяця шукала... свій паспорт. І туди його треба, і в інше місце, а не можу знайти і все!:girl_cray: Чоловік був перевертав пів будинку і... не знайшов. Я така затуркана, що ніяк не могла згадати, а де ж я його таки поклала? І уррррррра! Я сьогодні вигрібаю на шкафові(!) купу газет, журналів і помаранчева папка потрапляє мені в руки. І... заповітний паспорт!:girl_tender: Фуууух. Знайшовся рідненький. Я радісінька! Бо думала, а може я його вже загубила? А то скільки мороки, щоб зробити новий. Ото вже придумала приткнути. Хоч згадувала собі, що клала туди, де точно знайду. Ага, так і було. :xaxa: Добре, що знайшовся!:girl_crazy:

20. cherepashka

cherepashka Well-Known Member

Подбав чоловік про мене і мій планшетик, маю тепер таку вихвалялку (щось фотки не дуже):
    [​IMG][​IMG]

Статус теми:
Закрита.