Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. atma

atma New Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

В ночі приходила лисичка (по слідах впізнала) забрала з собою тарілку з їжею яку звіряткам залишаю. (лисичка так завжди робить, сама бачила нераз) Ще щойно спостерігала як два сокола полювали. Поранена голубка яку забрала додому поправляеться.

2. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А я завтра йду на 12 канал на зйомку передачі "Неоднаково". Вийде завтра ж в ефір о 20.00. ПРавда я виступати не буду, а лише сидітиму в аудиторії. Але все одно - це буде мій перший досвід на телебаченні.

3. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

ну а я ж місяць тому собі вуха проколола, то тепер активно почала сережками цікавитися)))) от замовила собі такі і сьогодні їх отримала. так мені подобаються!!!! Фото не передає повністю їх краси))))

4. Fechka

Fechka Member

Мамуся подарувала мені орхідею :girl_tender:,а ще купила мені нову тюль у вітальню. Ну, на мою думку вона трошки забагата, занарядна, але все одно дуже красива. День народження в мами ,а подарунки отримала і я!!! УРА!

5. Prutylyatko

Prutylyatko Well-Known Member

А я отримала подаруночки за перемогу у фітнес-клубі: електронну вагу, максіблендер та ще й грамоту в рамочці гарненьку, тішусь:)))

6. MorsImmortalis

MorsImmortalis мирний атом

сьогодні після довгих ремонтів і купи експериментів сій дослід НАРЕШТІ вийшов таким, як має бути.:girl_tender:
    як же все таки добре, коли я сама в лабораторії, ніхто не нервує, не відволікає і нема отих вічних "ну как дєла?":girl_devil:

7. olangel

olangel Well-Known Member

А я вже як 4місяці щаслива матуся з причудовим синочком- Марком :)

8. mermaid

mermaid Member

а я не можу натішитись обкладинкою зробленою Alexx для Біблії ! Хоч вона ще не у мене але вже тішусь

9. lawyer

lawyer Member

прийшла хвалитися!:)
    сьодня отримала дві класненькі блузочки на весну, до кожної ще по браслетику підібрала. а ще - нарешті придбала шапку, бо до цього мусіла в капюшоні ходити. для коханого маю толстовку (буде мати обновочку для поїздок в Карпати). і ще собі придбала туфлі "під чоловічі" і ще кілька браслетиків. тішусЯ;)

10. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

І в мене є шопоголічні вихвалялки. Купила нині собі футболку від Calvin Clein Jeans, кроси Colambia для лазання по горах, пару мереживних трусиків і коханому дуже гарну сорочку на короткий рукав. А ще вчора чоловік купив мені подарунок на День Валентина, ось такі сережки

11. Музик

Музик Мартуська

а в мене сьогодні 2 роки, як я з посиденьками!!!
    дякую всім вам за цікаво проведені ці роки! ви найкращі!

12. Donata

Donata Active Member

а у мене, посеред сніжної зими, розцвів каксус. Має 4 роки і це вперше, було 2 рожеві квіточки :girl_in_love:, ось такі

13. lawyer

lawyer Member

14. Oksamyt

Oksamyt New Member

Вихвалялка, яку я мріяла написати останній місяць - ми нарешті зняли квартиру!!!!!

15. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

Мала вчора купу файних подарунків, серед них просто казка

[​IMG],

16. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Була сьогодні в російській лазні - вперше в житті! дуже сподобалось, особливо - товариство. Кума організувала дівішник :connie_pull-pigtail. а тепер - окрема вихвалялка в цій вихвалялці. між заходами в парілку я занурювалась в ополонку :girl_impossible:. ну, якщо чесно, це був басейн у подвір"ї, АЛЕ вода встигла покритись тонким слоєм криги, поки ми ще раз туди не скочили.

17. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

А ми вчора погуляли на весіллі у товаришки. Мартинко був найменшим та найчемнішим гостем. Хоч були ми на забаві лише 4 год. та нам дуже сподобалось.

А сьогодні малюк влаштував мамі презент.
    Двічі заснув в ліжечку (це при тому, що вночі спить із нами) самостійно без приспівування-пританцьовування, от поклала на хвильку дитину в ліжечко, а він вже й спить. Мрія кожної мами, нє? Причому вдруге ще й проспав гарно 2 год. Я спочатку думала, що то на якихось 5-10 хв, а потім й сама виспалась.
    Вийшов у нас сьогодні день дуже активного та продуктивного ніцнероблення.

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А в нас поповнення:girl_tender:. Вперше за 2,5 роки

19. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

В мене трішки назбиралося вихвалялок:girl_tender:
    1. Матвійчик виздоровів. Мій синочок Матвійко якому рік і два місяці був прихворів на днях. А він же хворів у нас тільки раз за ввесь час:sad:А тут таке(((. Хоч в нього і не було температури, але такий був в'ялий, нежить був, а вночі неспокійно спав і, навіть, не грався. Все до мами горнувся і в мами на руках перебував застуду. За два дні все минуло. Дуже рада, що моє маленьке сонечко так швидко виздоровіло:rolleyes:
    2. Друзі за дріб'язкову послугу презентували коробку цукерок. Смаааачнючі страшенно.Давно таких добрих не пробувала. Як будете бачити беріть не думаючи.

3. Зробила з обгорток з-під цукерок закладку для книги Саме зробила з тих же обгорток "Шедевр", які з'їли за один присід. Подивилася, які гарні ж ті "фантики", що просто жаль було викидати. Отже, щоб добру не пропадати, я згадала, як нас в школі вчили робити такі закладки. І от що в мене вийшло.
    Ось така зверху

4. Якось незаплановано потрапила на перегляд нового фільму у кінотеатрі в Полтаві. В нас, як не прикро, немає справжнього кінотеатру - одна лиш назва. А так вийшло сьогодні, що знайомі подзвонили і сказали, що їдуть у кінотеатр до Полтави. Тож чоловік вирішив, щоб я з'їздила і відпочила, а він лишився з дітками. За що я йому незвичайно вдячна. Я переглянула український(!!!) фільм.

Досить непоганий фільм(є свої мінуси), зважаючи на порівняно невеликий бюджет.
    5.Ще вдалося купити по дорозі чудову книжку.

Цей твір Зюскінда я читала російською мовою, але не втрималася його купити собі в бібліотечку та ще й - українською .
    Тішуся всим тим :) :) :)

20. Neitiri

Neitiri New Member

А я вчора стала щасливою власницею нової норкової шубки!:dance2: Дуже задоволена - такий незвичний фасон. Ну і чоловік здивував- навіть "нє сопротівлялся!"

Статус теми:
Закрита.