Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Зануда

Зануда Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

Приїхали сьогодні додому з горою взуттєвих коробок: всі задоволені, а особливо я. Нарешті купила собі кларкси на які ще з осені полювала. :) Як мало треба жінці до щастя - пара туфель... ну може дві пари. :)

2. mamaTimy

mamaTimy ... трохи вредна))

а в мене малий без температури))) бо тієї ночі 4 рази будильник наставляла, бігала перевіряла, мацяла і міряла. Ще б наш кашель весь викашлявся і я буду щаслива!

3. Nitriotka

Nitriotka Фея з сокирою )

[​IMG] Отакі дві сковорідочки мені подарувала свекруха. Тішуся - не передати словами :crazy:

Останнє редагування модератором: 30 Січень 2012
  4. Nemi

Nemi Well-Known Member

а-а-а! я виграла книжку!! :crazy: на Goodreads постійно розігрують різні книги. вже скільки разів підписувалася, й нарешті виграла!! "Назустріч завтрашньому дню: Роман" Сандри Браун, видання російською мовою. :girl_smile:

5. madchen

madchen Member

Мегафайнющий набір!!! kvVitKa, будете найстильною гірськолижницею!:girl_claping:

6. Heureuse

Heureuse вірю...

а мене взяли на роботу!!! :girl_flag_of_truce::girl_dance::girl_tender:
    в середу перший робочий день :girl_cool:

7. Smorodynka

Smorodynka Member

А я захистила сьогодні дипломну роботу :radist::radist::radist: І скоро буду мати диплом про другу вищу освіту:girl_dance::girl_dance::girl_dance: Сьогодні трошки святкували з нашою суперкласною групою, в суботу їдем в гори на санки, лижі і гульбан :)

8. zeza

zeza New Member

Нарешті маю помічника. Тішуся як слон...........

9. lawyer

lawyer Member

назбиралося в мене багацько вихвалялок!!!:radist:
    маю вже кавоварку dolce gusto, але особливого дизайну (в магазинах такого нема, замовляла з їх сайту - білого кольору і неначе дітьми розмальована) - напої виходять дуже смачні, наразі мої улюблені капучіно і чокочіно!
    подарували мені дуже класну підвіску у вигляді двох зелененьких яблучок (забула назву камня, листочки з цирконію, решта - срібло).
    також отримала маленький стильненький гаманець Вітхен (коричневого кольору, якраз під ключницю, яку придбала трошки швидше).
    і маю нагадування про скору весну - багато-багато квітів!:girl_in_love:

10. kati

kati Well-Known Member

В мене сьогодні був дуже прдуктивний похід в КК з кумаською. Отоварила нарешті свої подарукові сертифікати в тріумфі- купила аж три комплекти(там зараз доречі дуже гарні знижки).
    Ще купила туш колістар і постіль гарненьку і на додачу вдалось спокіно посидіти в кафешці...а все тому що ми були самі, без дітисьок, що тепер велика рідкість))

11. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

будете задоволені, ми такий маємо більше року і часто використовуємо, тільки майте на увазі, якщо ви користуєтеся посудомийкою, то наприклад мясорубку туди класти не можна. А металеві насадки - норма:)
    прочитала і вже подзвонила до куми - буду таке диво мати в суботу)))

12. Музик

Музик Мартуська

ааа!!!
    мала нині перше заняття після довгих канікул - мої дітки все пам'ятають! такі цікаві, кумедні стали, виросли сильно! не можу натішитись!

13. amaretto

amaretto як сказала Тося: "месний повар"

а ми сьогодні купили малому стіл+2 стільці з маквіном тішуся так само як малий) вже давно шукали щоб не дорого і з толком

14. SweetMira

SweetMira Well-Known Member

15. Piama

Piama New Member

А ми нарешті їдем на лижі:girl_in_love:, правда мороз такий, що можна одне місце відморозити:girl_blush2:

16. Міла

Міла Member

Ось такий подаруночок я отримала від коханого чоловіка на день народження. Радості нема меж!!! Нікому ж не казала про те, що я б хотіла рідера. А ще дошила букви на метриці синочка
    і домучила картину, яку з перервами шила майже 10 місяців.
    P.S. Вибачте, що не попрасовані - тільки випрала :)

17. kati

kati Well-Known Member

В мене сьогодні 100% білизняний день))) Придбала абсолютно неочікувано ще два комплекти білизни- Laura Biagiotti та pierre cardin.
    Так і хочеться тепла, сонечка, вдягнутись в гарний літній одяг, гарну білизну і гуляти,гуляти,гуляти....

А ще мені мамуська напекла смакотних еклерів-ммм, вже третій лопаю...думаю всі решта теж сьогодні згамцяю)))

18. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Урраа! моя подруга з штатів, народила сьогодні хлопчика :)безмежно рада за неї!!

19. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

а я записалась на англійську!:dance:
    спочатку мене визначили як преінтемідіейт, а після першого ж заняття відправили на інтемідіейт - як бачити моя англійська росте не по дням, а по годинам:girl_haha:

20. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

я вже знаю, де буду святкувати свій ДН завдяки подарунку, який отримала будучи в Києві від брата і його дівчини - 2 квитки в Київ на концерт у 9 ряд прямо посередині залу ))) мож нас ще й по телевізору покажуть :girl_crazy::girl_dance:

Статус теми:
Закрита.