Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

Відповідь: Вихвалялки (2)

отже, ось воно - моє лижне багатство:radist:, тепер я вся solomon:girl_cool: то мені тато такий подарунок зробив:girl_in_love:
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

2. dyzain

dyzain Well-Known Member

А я недавно купила таку бутербродницю і сьогодні спекла бельгійські вафлі.
    Смакота неймовірна, відразу підвищується кулінарна самооцінка :girl_claping:

3. Dana K

Dana K Well-Known Member

Дівчата, мене називають КОХАНОЮ!!!! то така мегамегавихвалялка....
    :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: :girl_dance:
    я так давно не відчувала таких емоцій і не переживала чогось подібного
    аж страшно від того:girl_blush2::girl_blush2:
    Навіть не можу висловитись... (звикну до цього, тоді вже, певне, опишу) .
    То я тепер ходжу якась щасливо-закохано-збентежена
    А найдивніше те, що сталось все якось і несподівано і природньо водночас.
    (я вже і не дуже вірила, що таке ще трапляється, і трапиться зі мною..)........ добре тАААк:girl_flirt::girl_tender:

4. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Я сьогодні знову маю нагоду повихвалятись. :girl_claping:
    Наша Ганнуся самостійно спекла сьогодні бананові мафіни. Такі смачні вони у неі вийшли :girl_in_love:

5. zaderyshka

zaderyshka Member

Маю дуже специфічну вихвалялку. Знайшла зарядний пристрій від фотоапарату. НАРЕШТІ! І ніби справа повсякденна, але я так втішилось, бо вже місяців зо 3 не могла надибати його. Тепер можна і смаколички пофоткати, і відкриточки, і себе красиву-кохану:girl_in_love:

6. atma

atma New Member

Мені чоловік подарував йогуртницю. Тепер в мене буде на одну домашню справу більше.

7. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я себе потішила нині всякими штучками-пахнючками для волосся. А то мої кучері вже кричали-просили про особливий доргляд. Отак:girl_in_love:.
    А ще я таки обрада колір для свого волосся:girl_crazy:. Ой, а що то буде, то завтра напишу чи тут чи в жилєтці:girl_crazy:.
    Ооо згадала). Ще купила собі настольну лампу. Я під нею класно читати-вишивати. Нарешті перестану зір садити).

8. Chortenia

Chortenia Well-Known Member

Не можу втриматись. На майстер-класі Саші зваляла сьогодні таку радість

9. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

я сьогодні отримала величезне задоволення - ходила стригтись до Сергія Пастуха. Надзвичайно приємна людина. Тепер маю каре (фото не з мене)
    - він, не повірите - постриг мене за 15 (!) хвилин - це вже з сушкою волосся. Було лише пару махів ножицями - все рівно і чітко! ТАК швидко я ще не бачила. Потім стриглась у нього мама - теж суперово, дуже стильно, бо коротко і так само швидко!
    Зараз оформила собі брови, завтра гарно намалююсь і, як у когось бачила в підписі - піду прикрашати світ! :)

10. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

А нам нарешті привезли наш новий диван.

11. oksumoron

oksumoron Active Member

я сьогодні шукала всяке гарно- пахуче для чебе коханої!
    купила собі 3 гелі для душу від Yves Rocher! всі такі пахучі, правда манюсінькі по 200 мл! але вже встигла випробувати, і дуже задоволена!
    а ще тої ж фірми масочку, на основі глини! так випробувала, і тепер лише дивлюсь як гарно виглядають пори!!!
    задоволена страшенно!

12. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

13. Farfalla

Farfalla Member

А у нас вчора були несподівані улюблені (я би навіть сказала - залюблені) гості :radist::radist::radist: люблю їх!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :dance2::dance2::dance2:

14. popelushka

popelushka Well-Known Member

Несподівана для мене вихвалялка: я стала одним з кращих працівників у фірмі, де працюю, зі Львова я потрапила у четвірку найулюбленіших працівників керівництва і клієнтів:girl_curtsey: Проводилось таємне голосування між працівниками і клієнтами, а також у центральному офісі перевіряли показники роботи:girl_blush2:

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Таки тут певно напишу, хоча сама на себе не схожа:girl_cool:.
    Стрижка коротка, колір янтарний-така тепер нова я:girl_crazy:.
    Муж каже файно).

16. Virginia

Virginia Well-Known Member

Фото! Фото! Фото!:clapping::clapping::clapping::clapping:

17. Fechka

Fechka Member

Повернулись з КК з покупками. Цього разу для чоловіка купили джинси -МОТОР,і Куртку Breshka[​IMG]Мені [​IMG]лише сіреньку.
    Нарешті купила малій ортопедичну подушку.

І ще накупили всілякої смакоти.. Гарний настрій!!!!

18. oksumoron

oksumoron Active Member

вчора була засліплена запахом щойно куплених гелів, що начисто забула сказати, що купила собі щітку зубну, яка вібрує (Colgate Pulse), стільки радості в мене, як дурна лише зуби чищу (пригадалось, як обговорювалось на ДП, як мами купують такі щітки, щоб заохотити дітей, так от я заохотилась сама)
    сьогодні купила собі гарну орхідею, з двома стовбурами, і рожевими квіточками!
    а ще обходила IKEA, вздовж і впоперек. купили трохи дрібниць з чоловіком. дуже придивлялась до кухонь, навіть одна мені дуже сподобалась!

19. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

П"ю мартіні,їм лимончик з шоколадкою і свято вірю, що то не шкодить моїй фігурі:)Ляпота:)))

20. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

хе, муж смажить картоплю, то буде няма-няма:girl_dance: так-так , ми вечеряємо так пізно:)

Статус теми:
Закрита.