Вихвалялки (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Heureuse

Heureuse вірю...

Відповідь: Вихвалялки (2)

а я нарешті нині вчасно згадала, зайшла в магазин і купила собі людський шампунь і бальзам від улюбленого Лореалю, бо вже тиждень не мала чим голову помити нормально :girl_crazy:
    і ше взяла спрей для легкого розчісування. пробувала жити без нього, то ледь лисою не лишилась :biggrin:

2. Lady_Opium

Lady_Opium Well-Known Member

вчора ми з дівчатами прекрасно продовжили святкування мого дня народження:)
    дякую за чудові подарунки, за ваш час, увагу
    Інча, Фіня, Ейрікет, Вероніка, Абраіра - ви найкращі:kiss:

3. lawyer

lawyer Member

4. oksumoron

oksumoron Active Member

читаю цей журнал! загалом звичайний глянець, хоча і є звичайно багато цікавих фото, і часто бувають різні цікаві додатки (як от подорожі чи інтерєр) якось прийшов мені з гаманцем навіть!

5. Farfalla

Farfalla Member

а я вчора нарешті купила собі тапульки-балетки в горошок з бантиком :radist::radist::radist: тепер так красуюсь по хаті :o

6. atma

atma New Member

Сніг зійшов і ми знову назбирали 5-ти літрову корзинку грибочків. Свіженьких, молоденьких мишат. Їх можна з під снігу доставати але ми зачикали поки він зійде.

7. veronka

veronka зла друзя

уррраааа!!! я сьогодні плавала у відкритому басейні під снігом!! але то кааайф

8. pravovuk

pravovuk Well-Known Member

А я вчора дізналась, що моя колєжанка, яка просто марила материнством ВАГІТНА!!!!!!!!!!!!!!!!!! Вже знає, що буде хлопчик! Я тішилась , скакала по хаті!!!! , я знаю що вона буде найкращою мамусею!!!!!!!!!!! Щаслива за неї!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Ми повернулись з Буковелю!
    Ноги болять, руки болять, губи обвітрені, а я ЩАСЛИВА!
    Найбільша вихвалялка, те, що я з кожним разом все краще катаюсь на лижах! Навіть кілька раз обганяла свого мужа, який дуже добре катається:girl_cool:
    І лише кілька раз впала.
    На наступний раз буду пробувати ще складніші гірки

10. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

А в нас сьогодні обновки!
    поки батьки гуляли з малим, ми швиденько пробіглися з чоловіком взуттевими магазинами, і купили йому кросівки GEOX і мені гарнющі замшеві чоботи про які давно мріяла.

11. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

і в мене така вихвалялка як в pravovuk, сьогодні дізналась, що наші знайомі, чекають дитинку, дуже за них тішимось:girl_tender:, вони на це більше 6 років чекали

і така в мене вихвалялка, купила собі чобітки. ура!

12. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А я сьогодні отримала солодкий приз за неочікувану перемогу в конкурсі зимових аватарок:girl_claping:.
    То моя перша перемога в якихось конкурсах:girl_haha:.
    Так приємно:girl_in_love:.
    Велике дякую форумлянам, що голосували за мою "Кицю" і Організаторам за солодкий подарунок.

13. Fechka

Fechka Member

і я купила 2 пари!!! Клас!!! Спокійно можу йти на саночки.
    А ще коліжанка подарувала мені таку красу:Lancome Magic Voyage Lips & Eyes Pocket Palette.[​IMG] і пудру Dior Diorskin Nude [​IMG] та помаду - Lancome L'Absolu Rouge [​IMG] :girl_in_love:!Я -МЕГАЩАСЛИВА!!!

14. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми вже вдома!!!

15. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Нам з чоловіком відкрили нинька Румунську візу на півроку :radist:
    Буду тепер з чоловіком за компанію туди у відрядження їздити! :girl_wink: В понеділок стартуєм!:girl_claping: Люблю Румунію :girl_in_love:

16. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

прийшла моя посилочка з iherb, смакую хороший даржелінг і смачний чорнослив без консервантів:)

17. innamorata

innamorata Well-Known Member

А мені сьогодні співробітниця просто так принесла баночку абрикосового варення. Я якось обмовилася та й забула... А воно вже місяць за мною ходить... магазинного не хочеться... Навіть оголошення на ДП збиралася писати, чи не продасть хто.. А тут така несподіванка. Дуууже приємно. Вже не можу дочекатися поки прийду додому щоб поласувати :girl_in_love:

18. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

а я купила собі такий годинник :girl_dance:

Last edited: Jan 24, 2012
  19. kati

kati Well-Known Member

чекаю на маму, лишаю їй все саме найдорожче, гг, тобто дітей і лечу на день народження подруги.:girl_dance::girl_dance::girl_dance:

20. Shpunka

Shpunka New Member

Сьогодні тримала (вперше в житті!) малечу на руках. Тішуся, як слонь!:girl_dance:
    А ще я буду хресною :yahoo::dance2::dance2:

Thread Status:
Not open for further replies.