Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. amurka

amurka New Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

2. Dobra

Dobra Well-Known Member

Відео, відео в студію:khomyak:
    А у мене така вихвалялка - купила старшенькій курточку і чобітки на наступну зиму її улюбленого голубого кольору. Ніби нічого особливого, але нову пухову курточку з етикеткою вдалось купити за смішні гроші - 230 грн. (купила останню). Така реальна економія бюджету, того і тішусь. І позбавила себе ходіння по магазинах - я того так не люблю.

3. Музик

Музик Мартуська

я нарешті забрала нові окуляри. тепер така ляля!

4. Michela

Michela New Member

А я вчора купила дітям дещо з одягу...:girl_dance:
    [​IMG] [​IMG]

5. napoleona

napoleona Well-Known Member

і я похвалюся: купила собі 2 пари лосінів і 2 маєчки білі такі класні, що і після вагітності можна буде носити, дуже задоволена бо ціна за все вийшла 250грн - дуже економно, що мене тішить

6. Wonder

Wonder New Member

а і ще забула, вчора прийщло до мене ось таке:
    і
    :girl_dance::girl_dance::girl_dance:

7. natka75

natka75 Well-Known Member

дівчата, вчора наш хресний подарував дитині ролики з усіма захистами на руки/ноги, дитина рада - і мама тішиться :girl_yes: А ще я почала робити дитині аплікацію в садок, і так захопилася сама технікою квілінг, що мабуть побачите мене в темі Вернісаж :girl_curtsey::girl_crazy:

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

я нарешті наважилася і постригла свою шевелюру, аж собі незвична стала, а чоловіку дуже сподобалося:girl_spruce_up:

9. bezpalik

bezpalik Member

я собі купила чорну спідничку (польського виробництва) за 100грн. на розпродажі!!!
    І ще сукенку за 190 гривень))):girl_claping::girl_claping:

10. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Перше обстеження Коханого нічого не показало! незначне відхилення, яке легко лікується чайочком! :girl_dance: Всім дякую за підтримку!

11. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а я купила вчора суперову білу блузочку, рада як слон, вже й примірку зробила зі своїми сарафанчиками:girl_dance:

12. Музик

Музик Мартуська

уря! уря! уря!
    епопея з документами на успадковану квартиру, в якій ми з чоловіком вже живемо сьогодні успішно завершилась!

13. Neitiri

Neitiri New Member

Michela, а моя доця теж має такі сірі джинси "Wojcik". Дуже вдалий вибір! Не можу натішитись - собі б такі купила, якби...

14. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я дістала в подарунок дві пари файнючих шкарпеток, вязаних своїми руками :girl_dance:

15. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І в мене вихвалялка. Заходила коліжанка і принесла купу подарунків: шампуньки, кремчики для малого, шампуньки, помаду для мене і рушничок весь в сердечка
    такий ніжний і рожевий. Потім бавились, нікому не давали

16. Іриска

Іриска Well-Known Member

а я здала на друк 1135 фотографій...... ото буду роботи мати!!! але такої приємної, два роки фотки збирала:girl_impossible:

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

18. Іриска

Іриска Well-Known Member

уряяя...... забрала я свої фоточки і мега щаслива!!! докупила ще 3 класні альбоми загалом на 800 фоток і тішусь "як дурний цвяшком"))):girl_crazy:

19. Florena

Florena Member

Повернулась від сестрички де натішилась малесенькою племінницею, та купила собі кофтинку сливового кольору:girl_yes:, та саме головне познайомилась з людиною,яка вміє робити декупаж та проводить по них МК, то дала свої координати, чекатиму дзвінка :girl_curtsey:.

20. iriwa

iriwa Особлива мама

Накінець то купила горщики пластмасові спеціально для орхідей, такі що з дзюрками й тарілочкою знизу. Правда купила лише 2 бо більше не було, буду далі шукати такі ж.

Статус теми:
Закрита.