Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. arushka

arushka завжди досягаю мети

Відповідь: Вихвалялки (2)

2. smugastik

smugastik Well-Known Member

карантин об"явили через епідемію кору, а от чи у всіх школах, нажаль не знаю.

3. Oksamyt

Oksamyt New Member

а в мене просто суперяча вихвалялка:girl_curtsey: Я вже чотири місяці МАМА солоденького синочка :girl_tender:

4. Marcipanka

Marcipanka Well-Known Member

Повернулася з Кракова з купою вихвалялок! :girl_claping:
    Нарешті знайшли сумочку Parfois, яка мені пасуватиме під одяг і взуття, і яка сподобалась:
    Ще купили мені прості темно-сині джинсики скінні за смішною ціною на сейлі і чорний ажурний беретик від Pieces.
    Чоловіку прикупили теж сумку в половину дешевеше ніж в нашому інтертопі:
    А ще йому купили джинси Lee Cooper, ремінь Tommy Hilfiger, кофту з капішоном Tom Tailor і все то на сейлах в Галереї Краковській.
    В Ікеї купили лише деякі дрібнички, бо закуплятися туди поїдемо вже як ремонт зробимо, але там все таке дешеве.
    Велика скляна салатниця:
    Силіконова лопатка і мірні ложки:
    І форми для печенюшок:

А ще маємо багато смачних продуктів і дуже з того тішимся! :radist:
    Ну і купа вражень від Кракова!

5. MyNameIsDezy

MyNameIsDezy Member

Люблю Краків, просто розчиняюсь там... А я сьогодні зробила собі подарунок у вигляді електром"ясорубки, шинковки, соковитискачки і кавомолки в одному приладі. Задоволена, бо люблю полегшувати собі жіноче життя))) Все спробувала, помила і гарно розмістила в новій кухні - ляпота)))

6. dudushka

dudushka New Member

А я зареєструвалась на такому чудовому форумі_)

7. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а моя Роксоланочка вивчила на свята віншування
    вона його так класно говорить, що аж сльозинка в мене потикла, що моя манюня вже на Різдво буде таке говорити:girl_tender:, а саме основне, що вже і її гаманець на гроші готовий:girl_haha:

8. Zlju4ka

Zlju4ka Well-Known Member

Дівчатка потіштись за мене:моє сонечко,нині вперше ходило колядувати:)по під"їзду нашому,гроші брати нехтів казав:солодке мені давайте,приволік купу цукеррок і каже, так йому сподобалось що він би кожен день ходив:)))
    Стільки мав емоцій-ледве вложили:)

9. Kecan

Kecan New Member

10. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

у нашій школі ніхто не повідомляв про продовження канікул. Питала коліжанку-вчительку з ін. школи- теж казала, що навчання почнеться 11 січня- ніякого загального розпорядження про продовження канікул не надходило.

11. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А я несподівано для себе зробила листівку власноруч. Друг прислав листа і листівку, привітавши з святом Різдва Христового. Дуже було приємно :girl_tender::girl_tender::girl_tender:. Я хотіла оддячити такою ж гарною листівкою... І їх виявилося багато в магазинах, але на російській і якісь... стандартні. Тож подумала, що скористаюся нагодою, зроблю власними руками - людині буде приємніше. Якийсь такий азарт і цікавість прокинулись спробувати. Ось така в мене вийшла листівка :yes:

Робила листівку, як в голову прийшло):blush:. Бо читати, як їх робити мені ліньки було і довго :blush: Так що не будьте дуже суворі ))):girl_curtsey:
    Листівка в мене перша і надіюся, що не остання. ;).

12. nalia

nalia Member

А моїй доці сьогодні вже пів рочку.Я щаслива, що в мене найкращі діти, і найкращий чоловік.

13. Bogdanka

Bogdanka Well-Known Member

нидієм усе Різдво в хаті
    вдруге в моєму житті Різдво з колядою тільки чужою, а не моєю
    маю бронхіт, а Софія фарингіт і трахеїт
    Уже ніби краще, але заколядувати зможемо аж на Щедрий вечір, бо для нашого горла це на разі не годиться
    А носи такі, шо хочеться відкрутити і поміняти на нові.
    4-го січня Софії прийшли речі з американських сайтів, то ми вже думали шо спати наша дитина буде в чорних лакових мештиках і балярунській туту-спідничці, але переконали, що спідничка з мештиками почекають. Так і ходимо щодня поверх усього одягу у спідничці і лакових туХлях. Дівчинка:)

АПД: чомусь думала, що пишу у прозі і врочистості, але тут у мене помічник - Софія:)

Останнє редагування: 8 Січень 2012
  14. Zlju4ka

Ми з малим нині вперше побачили гори взимку.З"їздили з кумами на "Плай",кльово так.Оскільки я не лижник,то прийшлось з малим саночками тішитися:)Але все одно класно.

15. kati

kati Well-Known Member

ну і як ми не побачились?! Зустріла дуже багато знайомих, а тебе ні(

16. Zlju4ka

17. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

18. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми на літаку до Лас Вегас, і тут є wifi!

19. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

В нас є тепер ноутбук. Раааді! :girl_dance::girl_dance::girl_dance:

20. Музик

Музик Мартуська

пожалілась я тут, що муж не хоче йти за взуттям. але нині накрився їх з друзями боулінг і ми таки купили кльовезні черевики від Тimberland

Статус теми:
Закрита.