Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. DesperateHousewife

DesperateHousewife Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

Всі радіють наближенню Нового року і готуються до святкування Різдва, а я вже хочу, щоб швидше був Великдень, бо ми сьогодні купили квитки до Львова на Великодні свята :girl_dance:
    От так наперед, щоб потім не було неприємних сюрпризів чи щоб не довелось летіти невідомо з якими пеерсадками.
    Ще правда наша мадам не має паспорту, але якраз є достатньо часу його зробити :)

2. lawyer

lawyer Member

я знову хвалитися: прийшов до мене останній подаруночок від Миколая чи то вже від Діда Мороза:mocking: - моднячі колготки коричневого кольору, а ше коханий подарував суперовий букет з різних квітів, дуже класно декоровані і типу стоять в плетеній з соломи "тєлєжці".

Останнє редагування: 30 Грудень 2011
  3. jylanda

jylanda занууууда

А ми теж купили квитки до Львова:girl_curtsey: Правда на лiто, але дуже тiшуся, бо поiдем з чоловiком разом i на цiлих два тижнi:girl_crazy:

4. Zoryanazirka

Zoryanazirka Well-Known Member

А ми подорозі до Чікаго - їдемо на НР. Я вже 5 років там не була

5. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

А я спробувала пекти кексики (ті, що мафіни) :) Взяла рецепт апельсинових:girl_curtsey:
    Фото з мобільного, але ось:

Вийшли дуже смачними, хоч може і не дуже гарно виглядають (не знаю, чи вони такі мають бути).

6. Holly

Holly Moderator

в мене така ж вихвалялка, тільки сірого кольору ;)

7. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А в мене Ж"адор від Діор, 100 мл. Ото вже буду пахнути!!!

8. sofcja

sofcja Member

нарешті довибирала і замовила собі нетбук... остатки миколайко-мороза, бо ходив за мною і нив чого то руці вибрати ніяк не можуть...
    то чекаю після свят чічку:girl_cool:

а сє...:girl_blush2:

9. sofcja

sofcja Member

ги... я вже майже все поробила на кухні, залишились дрібязки...
    тепер трошки підприбирати і займатись собою....:girl_dance:

10. Holly

Holly Moderator

а нам з чоловіком все мало :girl_crazy:
    докупили 2 гірлянди і купу іграшок. А ще купили чоловіку 2 сорочки, такі класні.

11. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

А в мене Gucci Guilty - несподівано для себе отримала в презенті, вчора ними безбожно облилась Ярка, "пахне" ще досі, мене аж голова болить. А ще сама собі зробила подарунок - бронзові румянка Pupa

12. Fechka

Fechka Member

Учора з чоловіком вперше сходили в Планету Кіно в КК на фільм "Ялинки". Так приємно ,сеанс на 23:30! Так романтично,неочікувано.
    За останні 2 роки, не можу пригадати куди б ходили самі:girl_crazy:!

Щойно повернулись з закупів. Починаємо готувати. Адже " Скоро, скоро Новий рік, переступить НАШ поріг!!!"

13. kati

kati Well-Known Member

а я щойно отримала отаку гарнюню ялиночку від kvVitka:girl_in_love:....свято наближається!!!

14. atma

atma New Member

А в мене сьгодні річниця, рік як на посиденьках зарееструвалась.

15. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Я щаслива!!!:girl_dance::girl_dance::girl_dance:
    в цю новорічну ніч коханий запропонував вийти за нього заміж!
    тепер на моєму пальці красується гарнюнє колечко з діамантиком!:girl_in_love:
    це було так романтично і дуже не сподівано!:radist::kiss3:

Готуємось до весілля!!!:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

16. Logos

Logos Member

і мені коханий 2 роки тому коханий запропонував, від того часу для мене НОвий Рік є особливим святом, навіть невіриться що вже і весілля відгуляли і маленька донечка лежить біля мене, якій сьогодні 2 тижні:d25:, а здається то чудо було зі мною завжди :girl_in_love:

17. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

Ось такий сюрприз я отримала на НР! Я ще досі під враженням!

тортик (і як люди таку красу їдять? я досі не наважилась розрізати його)

18. IRUSKA*8

IRUSKA*8 Well-Known Member

Останнє редагування: 1 Січень 2012
  19. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А в мене вихвалялок трохи назбиралося:girl_curtsey:
    1. 29 грудня відсвяткували з чоловіком річницю нашого весілля :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: - 4 роки вже як одружені:kiss3: (таке собі воскове весілля). Так час іде непомітно. Буває по різному в стосунках: то все добре, то буває сваримося, але як без цього? Та все ж радуюся, що намагаємося зрозуміти один одного і любов не проходить, що головне :girl_claping:. Я вдячна Богу, що він мені дав такого чоловіка, який став мені не тільки коханим і батьком моїх дітей, а й другом - найбільшим другом на сьогоднішній день :girl_curtsey:. Моїм вчителем - він мене багато чого навчив і вчить, є моєю підтримкою і опорою. Може витримувати мій важкий характер:beee: (і так буває часом:blush:) і підтримує, а це нелегко часом, повірте.
    Ще ми погуляли рідним містечком вдвох за руки(хіхікали і поводилися, як підлітки). Бо цього так інколи не вистачає. То цього дня надолужували.
    А також цього дня:
    2. Вперше побувала в бані Я про ту баню чула і бачила в фільмах, а то скориставшись нагодою поїхали в в славнозвісну Диканьку відому з твору М. Гоголя "Вечори на хуторі біля Диканьки". Мені так було дико спочатку в "парилці", спочатку, дихати нічим і гаряче було. І думаю собі - і від цього люди отримують задоволення?;) Але нічого потім якось рослабило, а після того був холодний басейн, який був всередені приміщення і, навіть, ще один на дворі. Надворі значно прохолодніше було. Я побувала в обох :) Але відчуття непереказати:crazy::crazy::crazy:. Дуже сподобалося. З відер спеціальних підвішених таких ще смикалаза мотузку - та вода виливалася на голову. Оце душ - скажу вам. Думаю ще побуду в бані, бо незвичайно сподобалося))):yahoo:
    3. Вперше каталася на ковзанах на спеціальному катку в розважальному центрі м. Полтави. Я, як вийшла на каток, то тільки що і робила, що падала. То був капець...:khomyak: Бух, бах, бабах...:rofl: :rofl: :rofl:піднімаюся... знову падаю. Насміяяяялася))) Екстрим - то не те слово! Чоловік мене підтримував і вчив (він добре вміє на ковзанах їздити), то ми, навіть, попри все разом покаталися трохи. Чому дуже тішуся.
    4. Побувала на першому своєму корпоративі. Повеселилися, і так гарнезно відпочили. :good::good::good:
    5. Тридцятого грудня встановили супутникове телебачення до телевізора. Правда вже двічі дещо ламав Матвій(такий швидкий в нас хлопець) цікавлячись незвичайно штукою - телевізором. Вже справляли двічі. Наразі все добре і все працює.
    Хочу ще таких днів.:radist::radist::radist:

20. GONE BABY GONE

GONE BABY GONE Well-Known Member

Дівчата щиро дякую всім за привітання в карму,мені надзвичайно приємно!:girl_in_love:

до речі фото мого заручального колечка :)

Статус теми:
Закрита.