Вихвалялки (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. zaderyshka

zaderyshka Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

АААААА!!!! яка я радаааа!!! Вчора купила собі сумку, дооовго мучилась і вибирала і вагалась, бо сумочка світлобежева. А потім як взлостилась і купила ту красу. Така вона...нууу таакааа....ах!!!! З набивними ліліями, з металевими ручечками в шкіру вправленими..ах-ах-ах!!! яка ж гарна я буду:girl_crazy:
    От тепер сидю і думаю, пригледіла собі ще одну сумочку літню, таку голубеньку..ех...може то теж прикупити?

2. Raven

Raven Мама малятка

Я сьогодні теж, чоловік потащив мене в магазин Дербі сумку купувати. Довго діставала я там людей і таки купила, ще й виявилося з 30% знижкою. Тепер хожу довольна як слон.:girl_crazy:

3. ola-lyola

ola-lyola Well-Known Member

ААААААаааа у мене супер-пупер-мага-бупер вихвалялка! Мучача нарешті прийшла! Два тижні ми з нею не бачились, так скучила! Нарешті йдемо разом обідати!!! Уря!

Last edited: Apr 4, 2011
  4. Bursukanja

Bursukanja Well-Known Member

Вчора були на концерті Лєпса. Квитки замовила за три тижні, і то вхопила практично останні, хоча і дорогі були...що сказати? Узагалі, російськомовні виконавці мене, фактично, не надто вражають...маю кількох улюбленців, за відвідування концерту яких заплатила б любі-голубі пєньондзи...це Андрій Макарєвич, Юрій Шевчук, Вячеслав Бутусов і Валерів Мєладзе. На концерті останнього була два роки тому, безкоштовно завдяки роботі...дві години пролетіли як хвилинка! Була вері хеппі...
    Вчора ж до Опери прийшли справжні шанувальники і ті, шо "пальци вєєром". Контингент прихильників складався із власників крутих автівок, шо вщент заставили Проспект Свободи (незважаючи, звісно, на заборону в’їзду до центру у вихідні дні) і дружин "власть імущих" з дітками, які навряд чи мали поняття, хто такий Лєпс:girl_cool:
    А тепер по суті: абсолютно не шкодувала за витраченою тисячею. Лєпс - Молодець з Великої букви. Надзвичайний голос, фантастичні пісні, неймовірна працездатність. Виклався на всі сто і навіть більше.
    Загалом, щастя - повні штани. Навіть не раз сльозу зронила...:girl_yes:

5. veronka

veronka зла друзя

я вам заздрю, теж із задоволенням пішла б на його концерт!!!!!
    ми сьогодні, нарешті, купили омріяний мною блендер я тішууууууусь страшенно!

6. zaderyshka

zaderyshka Member

Я так тішусь!!! У мене дуже пишно зацвів гранат і кактусики мої.
    [​IMG] [​IMG]
    А ще це означає, що весна і літо будуть теплими і фааайними))))

7. Bonita

Bonita Member

8. manka

manka Member

---------- Додано в 12:11 ---------- Попередній допис був написаний в 12:09 ----------

Моєму старшому синочку сьогодні 4 рочки. Як скоро час біжить:girl_impossible:

9. Ніколь

Ніколь Well-Known Member

Ой, а в мене також вихвалялка ))) яка затміла жилєтку :)
    Приніс курьєр пакуночек - замовлення одягу малій з картерс - довольна як слон, розмір підійшов, все таке гарне і миле, а головне що дуже вчасно :)
    Чоловік подзвонив що має справи у Львові і їде вже зараз додому, а не в пьятницю як завжди.
    Свекор трішки допоміг зі справами, ну я як його люблю, ну такий кльовий мужик, ну просто як справжній тато.
    Ну і загалом весь наступний тиждень планується бути дуже цікавим :girl_dance:

10. manka

manka Member

І ще одна: в молодшого перший зубчик показався:girl_yes:

---------- Додано в 14:04 ---------- Попередній допис був написаний в 14:03 ----------

11. сніжна

сніжна Кішка, яка "сама по собі"

.

12. La esposa

La esposa Moderator

Всьоооо, я крута :girl_cool:

маємо не тільки інтернет по всій хаті і ще до свекрів досягає, а ще й мережу вай-фай, тому я з нетбуком тепер всюди, а головне - ніяких дротів в ліжку! :scare:Каже чоловік, що так можна навіть сусідів попідключати:girl_crazy:

а щонайцікавіше, при детальному колупанню в нашому нетбуку чоловік знайшов дірку, в яку можна всавляти сім-картку з мобілки :) але для чого - ще не розібрався, бо я нетбук відібрала :)

13. Tsokotukha

Tsokotukha Well-Known Member

Хоч весна вже й прийшла, мені вперто бракувало кольору в житті. Якось треба було задовільняти потребу. Вирішила її я ось так

Для мене це дуже сміливо і дуже кардинально, але... дуже вже душа прагнула експериментів.

П.С. Заодно можна й над новою аватракою подумати:scratch_one-s_head:

14. Bonita

Bonita Member

Буду і я хвалитися:girl_yes: Нарешті осилила англійську книжку середнього рівня, почала її читати ще в середині лютого, якось так важко давалося, але останні сторінки вже ішли набагато легше. І хоч книжечка всього на 60 сторіночок А-5 формату і довго читалася, але все-рівно я собою пишаюся:girl_curtsey:, вже маю наступну, сподіваюся піде швидше. Друга вихвалялочка, вчора знайшла гарну білу сорочечку, таку як хотіла, сьогодні іду в обід купляти. Якщо буде тепленько, то можливо зайду в світ кави обмити обновку смачнющим мокко. Ще б погода була теплішою, моєму гарному настрою не було б меж. Всім бажаю гарного дня!!!:girl_dance:

15. dieSonne

dieSonne Well-Known Member

...але дуже красиво!
    Я усе тільки вагаюся над такими яскравими кольорами...

16. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Я жалілась в жилєтку, що не можу потрапити на районний огляд самодіяльності.В мене все добре вирішилось, хоч і не так, як хотілось. На нього я не потраплю скоріше всього, але чоловік домовився з завідуючою місцевого будинку культури, щоб зустрітися з нею. Ми вчотирьох цілою ватагою пішли.Дітки з чоловіком почекали і ... Я їй сподобалася, аж не віриться!!! Навіть пропонувала репитотора професійну для співу, але то треба в Полтаву їздити... щоб можна на фестиваль чи ще на який конкурс їхати...але в мене не такі далекі плани я поки ще тут потренуюся для себе, а потім вирішемо сімєю. Завтра ще продемонструю декламування вірша та сценку, хотілося б і гумореску. Оце шукаю по всьому інтернеті, щоб вразити.Так багато всього хочеться! Бо до дітей, як могла так і брала активну участь в громадському житті. Мені це приносило радість :girl_curtsey: Чоловік годинку з дітьми посидить, бо жіночка дозволила у вільний час приходити. Така хороша вона. А чоловік казав нічого він і матаріал для газети візьме, і діток пригляне коли прийде час виступати мені.:) Якось будемо справлятися, хоч то нелегко. Як перший раз виступлю перед громадою - з мене фото. Обіцяю.:girl_dance: Все в наших руках! Мрії збуваться!!!:girl_yes::girl_yes::girl_yes:

Last edited: Apr 6, 2011
  17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

А мій чоловік завтра не працює:yahoo::yahoo::yahoo::yahoo:.Буде приємний вечір в суто нашому сімейному колі:girl_dance:

18. Людок

Людок New Member

Мій чоловік теж сьогодні має вихідний, і я також вихідна:girl_dance:
    Але вихвалялка в тому,що їдемо на хрестини :girl_spruce_up:

19. Fechka

Fechka Member

Чудово! Ви молодець.. Дуже стильно,красиво, а основне ВАМ ПАСУЄ!!!

20. Wonder

Wonder New Member

а я от хотіла похвалитись, недавно навчилась ось таке робити:
    і на смак нічо так :girl_dance:

Thread Status:
Not open for further replies.