Вихвалялки (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Fechka

Fechka Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

В Нанки був вдалий навчальний тиждень . Сьогодні принесла аж дві "12"-ки! А загалом за тиждень їх аж 5 штук! Я щаслива:girl_tender:. Видно вчителька переглянула своє оцінювання.
    Миколай все бачить. :girl_yes:!

2. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

І я прийшла своє чудо похвалити:girl_tender:.
    Навчився співати пісеньки про маму (ну типу мама-мама-мама-мама), тата, бабу та діда з різними мелодіями. Пісеька про маму така ніжна і спокійна:girl_in_love:.

3. atma

atma New Member

Чоловік обладнав лаболаторію, купив апарат для перегонки ефірних масел, найняв профі, та сьогодні отримали перше ефірне масло "Лавра благородного" та "Гідролат" (ароматичну воду) моему щастю нема границь. УРА!

4. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Нашому Богданчикові сьогодні 3 місяці:girl_in_love:

5. Ная

Ная Well-Known Member

а моя Тая танцює) Софійка показувала шо вони на заняттях з танців роблять,Таюся запам"ятала і танцюуууує,так вміло і артистично,я не знала,що діти в рік і вісім таке вміють робити)
    Так шо можем створювати ансамбль пісні і танцю)))

6. hrystusja

Так-так)
    Мй також страшний танцюрист. Не пропустить повз вухо жодної мелодії, щоб попою не покрутити. При чому так ритмічно рухається. А при повільній музиці подає мені руку як при вальсі :)

7. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

В мене нарешті є домашній вай-фай!!!:radist:

8. olena

olena New Member

Ага, і могоТольку можна до гурту взяти, бо дуже вже він любить танцювати.
    В мене мамська вихвалянка: моя Нікуська зробила сьогодні своїх перших пару кроків без підтримки, і ще почала повзати, а до того навіть і не намагалась цього робити. Так класно за нею спостерігати, я сьогодні цілий день балдію від її досягнень.

9. Holly

Holly Moderator

До мене прийшов Миколай:crazy::crazy::crazy:
    Люблю свого чоловіка:girl_in_love:

10. Knopka

Knopka Well-Known Member

Приїхало сьогодні доцине ліжечко. Буде тепер спати на своєму ложі. І моя вихвалялка - я його сама зібрала поки наш тато :drinks: з колегою.

11. hrystusja

А я закупилась книжками:girl_tender:.
    Ото тішусь, бо дуже давно на них полювала.
    А ще дитині Різдвяні казочки купила, тепер вечорами будемо читати щось новеньке:girl_tender:.

12. Katrine

Katrine Member

купила собі сьогодні джинси, такі коричневі, супер стиляцькі, і найголовніше - 36 розміру:girl_cool:.
    о, ще купила орхідейку і вазу. на останніх в мене взагалі "пунктик":girl_crazy:. хотіла таку як коньячний стакан великий, бо маю до неї пахнючі пелюстки квітів, але збаламутилась і купила іншу. але нічого, виправимо:girl_yes:.

13. Mazerati

Mazerati Well-Known Member

А ми сьогодні були в Ікеї і тепер і нас в квартирі є стіл і крісла!!! ура!!!

14. Just me

Just me Member

То в мене теж вихвалалка :)
    Знайшла я твій Колобок Кокос :girl_claping: Смакота! Думаю, тих 400 грам вистачить мені хвилин на 15:girl_crazy:

Last edited: Dec 11, 2011
  15. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

16. atma

atma New Member

Сьогодні зранку під час ранкової пробіжки помітила грибочки "мишата" (ростуть в Криму, дуже смачні) нарешті зявились) вже поснідали вариничками з цими грибочками. :good:

17. zetta

zetta Well-Known Member

то капець........ то просто капець, як прочитала аж заслинилась. хочу дуже, але то нереально. шось не маю такої вихвалялки шоб перевихваляла ваші колобочки (((

18. Virginia

Virginia Well-Known Member

ну всьо!!! Тепер буду Миколая напрягати, шоб купив мені такого! Що то таке???????

Сьогодні купили малій кріселко для годування, а завдяки нашій красуні kati отримали гарну знижку.
    А ще скупила всім подарунки на Миколая. заховала їх і нехай чекоють до наступної неділі, от!

19. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

ммм..зараз занесу цю цитату у "Жилєтку"...І як Ви встигли?? :)

20. hrystusja

А моя кохана сестричка виходить заміж:girl_in_love::girl_in_love:.
    Я така за неї рада неймовірно!!!! І сьогодні познайомилась з її обранцем:girl_tender:.

Thread Status:
Not open for further replies.