Вихвалялки (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Milady

Milady Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

А я вчора підстриглась і пофарбувалась:girl_cool: то я так вирішила лікувати свій депресняк. Чоловікові буле дууууже незвично, бо всі майже 5 років, що ми знаємось, я ходила з довгим волосся і відкритим лобом, а зараз волосся нижче лопаток і густюща пряма чолка:girl_wink:
    Зараз біжу в магазин на закупити, трохи покручусь на кухні і ввечері йдемо десь святкувати з друзями....який депресняк, про що ви?!:dance2:

2. kati

kati Well-Known Member

В мене золотий муж- в 8 ранку забрав дітей бавитись а я собі ще годинку з копійками поспала, так солодко солодко, аж два сни мені приснились!

3. Virginia

Virginia Well-Known Member

ААААААА!!!!!! В нас два зуби!!!!!

4. Kiruskin

Kiruskin Well-Known Member

А я нарешті добралась до Посиденьок. З тими ремонтами навіть вільної хвилинки нема присісти за комп

5. ckorpionsha

ckorpionsha Well-Known Member

А я вчора 4 години провела в Софії разом з Зорянівонькою. Дівчата..сауна і джакузі- це жізнь!!! ще масаж і потом спати - ех...такби хоч через день. Ще був спортзал, данс аеробіка...але перше ліпше

6. Марта2

Марта2 Well-Known Member

І я свого Миколайка від мужа вчора отримала.....:)[​IMG]:girl_tender::girl_tender::girl_tender:

А ще гарну суконочку в стилі "Літл блек дрес" і шарф-капішон який давно хотіла!:girl_tender:

7. MADLENKA

MADLENKA Well-Known Member

УРРРРРРРЯЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!! Моя дитина нарешті посіла таки перше місце у змагаггях з танців!!!!!!!!!:dance::radist::radist::radist: І ми на радощах пішли з переможцем по магазинах: купила йому навушники для комп*ютера, поїли піцци, а ще мама на радощах взяла собі "нубук", торбинку до нього, флешку.... Як мало для щастя треба!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

8. viltis

viltis Well-Known Member

Мої золоті дітки сьогодні молодці:))) А Катрусин Максимчик і його партнерка --то взагалі сьогодні були в ударі:))) кращі з кращих:haha:

от тільки я з тих змагань щойно припленталась ...добре, що додумалась сьогодні каблуки не брати , бо судила просто нон-стоп:))

9. Knopka

Knopka Well-Known Member

Ходили на гастрольну виставу цирку дю Солей в Києві. Ой.... Словами не передати, це треба побачити. Одні їхні костюми чого варті - це просто шедеври. А шоу просто зовсім інше, не схоже на те, що показують наші циркові трупи. Звичайно, вартість квитки, як на українські мірки, трохи зашкалює.

10. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

купила собі сьогодні квадратну форму для запікання rondell
    в ній відразу ж приготувала смачнющий кіш лорен з лососем і шпинатом:nyam2:
    ще рукодільних штучок сьогодні накупувала
    пів години тому пішли гості, маю чудовий настрій:girl_dance:

11. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

ладн
    я теж похвалюся
    і теж кухонна штука-пука

купили сковорідку Vinzer eco line з керамічним покриттям
    правда з розміром шось пагарячілісь, аж 28 см :girl_crazy:
    довольна :girl_yes:

12. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Нарешті закінчився капітальний ремонт у ванній і туалеті,така красота тепер, кожен день любуюсь, доки не надоїсть))) і готове індивідуальне опалення, що теж дуже радує :girl_tender: а ще невеличкий шоппінг зробила собі, нові джинсики :)

13. Katrine

Katrine Member

ми тільки повернулись з чоловіком з Джаз Безу:girl_tender:. давно в нас не було ніяких культурних вилазок, але, як виявляється, приїзд бабці може бути досить корисним:girl_haha:. гарно собі поджазували, погуляли вечірнім містом, поромансували і повернулися щасливі домів:girl_in_love:

14. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

І я ! І я сьогодні (тобто, вже вчора) молодець! Все поскладала, помила, поприбирала, і навіть на веранді - ну, дууже не люблю там прибирати чомусь :girl_blush2:. і рогаликів дітям напекла (майже пісні,.. якби не 1 яйце)
    а ще наважилась таки підстригтися і пофарбуватися :girl_spruce_up:. пишу "наважилася", бо за відсутності мужа не могла поїхати до постійного перукаря у Львів - козаків нема з ким залишити. і знаєте що? - результат перевершив всі можливі сподівання. :girl_claping: запросила кобіту, яка стриже наших хлопців. мені вперше зробили саме так, як я хотіла - задоволена на всі 100! думаю, ще якось одну "контрольну" стрижку, і більше не буду витрачати пів дня на поїхати-підстригтися-приїхати (ще й тут, на місці, в 3 рази дешевше :girl_impossible:).
    настрій - просто супер! :girl_dance:

15. Mavpysuk

Mavpysuk Well-Known Member

А в мене чоловік з відрядження повернувся...телефонував уже з польського кордону, що скоро буде...я так його чекала...:girl_tender:

16. Heureuse

Heureuse вірю...

до нашого щасливого дня залишилось рівно 8 місяців!
    тому, в честь такої гарненької кругленької дати, моя лінієчка сьогодні офіційно перейшла на наступний рівень- весііільний :girl_in_love:

17. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Хвалюсь-хвалюсь:girl_tender:.
    Почався мій услюблений зимовий період- період заготовки усім коханим, рідним, близьким -подаруночків. От два дні і я в повній готовності робити людям приємне:girl_tender:. То є так класно, готувати, думати, а потім несподівано подарувати)
    А ще сьогодні приїжджає наша знайрма з -за кордону, яку не бачили півтора року. Ура!)

18. natorella

natorella Well-Known Member

а я також прикупилась
    для мене то звичайно огого, бо я таки лінюх
    їде:

19. truskaffka

truskaffka Well-Known Member

Так люблю, коли щось вдається з першого разу та ще й так скоро!

Спробувала робити домашній майонез за знайденим на ДП рецептом La esposa
    Так просто робити і так смачно вийшло! Дякую дуже :)

20. Holly

Holly Moderator

Моя сьогоднішня вихвалялка

Thread Status:
Not open for further replies.