Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. domino

domino Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

похвалюся своїми обновками - пуховичок з Uni Qlo і рукавички

2. YULKAZOZYLKA

YULKAZOZYLKA New Member

А я пішла і зробила-купила те, що давно хотіла ____ епілятор!!!! Радюсінька...нема слів!!! ))))

3. diedyk

diedyk Member

і я трішки похвалюсь)))) сьогодні синочку 1 рік і 4 міс, виліз 15-й зубчик, купила собі супер сексі білизну і тішуся)))))

4. карапуз

карапуз Well-Known Member

Файний сімейний день, закінчився варениками у КК. Потім чоловік утік на тренування :girl_in_dreams:. Моя мама, жартома каже, що краще б приїхали до них на вареники у Бережани, дешевше було б і вони ще й онуків би побачили. Щось у тому є :girl_yes2:.
    А, ще купили мені сьогодні таку потрібну річ. Вивчаю ...

5. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

а я тільки що наїлася дерунів зі сметаною:)
    Щось мені так захотілося, попросила чоловіка, щоб начистив бульби, поки я мацьопу погодую. Синусь поїв і заснув, а я так лежала біля нього, щоб не збудився. За годинку приходимо на кухню, а там... Чоловік У ФАРТУСІ!!! (вперше такого побачила, і зараз смішно, а тоді взагалі ледве заспокоїлася:haha: на 2-х пательнях смажить деруни!!! Сонятко моє:)

6. viltis

viltis Well-Known Member

У мега мега вихвалялка:))) Я вам пишу з Праги:))) попереду шикарний тиждень і ще Відень:)

7. SOLODKA

SOLODKA Well-Known Member

А наші танці як????З ким ??

8. Katrine

Katrine Member

файні сусіди то є сила:girl_claping:. ми щойно прийшли від наших, так гарно провели вечір, поглінтвейнились, а їхній дідусь замість одної внуці бавив ще нашого козачка:girl_haha:. нарешті день налагодився, і настрій файний-файний. мої хлопці пішли в люлю, а я знов загрузла в тенетах інтернету:girl_cool:

9. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Ми сьогодні провели кланий день! До другої відсипались (були вчора на весіллі), потім скоренько зібрались і зустрілись з друзями. Посиділи у Філіжанці та й махнули в кіно. Наїлись попкорну, насміялись....А попкорн був такий добрий, шо після сеансу муж пішов ше за одним відерком. Тепер сиджу на посиденьках і топчу калорії:girl_crazy:
    Люблю такі дні!
    А ще маю новий бюстик....такий гарний:girl_in_love:

10. Logos

Logos Member

А ми сьогодні святкували моє день варенняння, стільки всього гарного отримала, але найбільшою вихвалялкою є евіточки від маленького хлопчика (син коліжанки 3 рочки), як він файно їх дарив і головне так несподівано, що я аж розплакалась, і ще більше захотіла, щоб мій карапузик чим поскоріше народився:d25:.

11. kyharochka

kyharochka Member

В мене також трошки вихвалялка-вчора святкували свекра День народження та День ангела, гарно посиділи,посміялися. А також закінчили перекривати дах на нашій хатинці-так класно вийшло, все таке зелене-зелене і все зроблене своїми силами.УРА!!!!!

12. Raven

Raven Мама малятка

А мені подарували формочки для мафінів:girl_claping:.

13. Divchyna vesna

Divchyna vesna Юна фіялка

А мій Михайлович сьогодні припер до мене на роботу і ми з начальством мали нагоду підсвяткувати іменини Михайла. То вже сиджу вся така добра після коньячку.

14. Karrizo

Karrizo New Member

А мені дали премію за 3 місяці!!!:radist:

15. oksumoron

oksumoron Active Member

мммм
    в мене останні вихвалявки повязані лише виключно з одягом і взуттям)
    я довго довго так натякала коханому що хочу от такі от капчики...

.... уууу і нарешті і я такі маю)) правда в мене вони такі класичні і чорні але на сайт як зайшла і понадивлялась на всякі кольоровенькі.... аххх краса!

16. kati

kati Well-Known Member

В нас дідо їздив на юбілей до брата і привіз нам купу всього файного-курочку, кролика, яблучка. А дітиськам ще перепало по файній купюрці- от тепер чекатиму рздвяних розпродажів)))

17. VERO

VERO Well-Known Member

А в нас сьогодні 8 років сімейного життя. Як швидко, 8 років, 2 діток... Ніби вчора все було. Погода була пречудова. Можна було на короткий рукав ходити. Коханий заснув з синочком ще до 12-ї. Нема кому мене привітати. Має на завтра купу роботи (в т.ч. завдвння від мене). Знаю, що з датами в нього не ахті... Але хай тільки попробує не привітати і хоча б квіти не подарувати((( Зразу перейду в темку "забила би"!!!

18. Svjatkova

Svjatkova Well-Known Member

а в нас сьогодні ( чи то вже виходить вчора..) була річниця з дня знайомства із чоловіком і він НАВІТЬ не забув!! так приємно!! :girl_in_love: такий романтік був.. ммм...

19. napoleona

napoleona Well-Known Member

пожалілася, а тепер похвалитися
    купила собі отаку торбу [​IMG]
    клатч під крокодилячу шкіру і гарний бюстик, а ще купу всього своїй кукусі

20. innamorata

innamorata Well-Known Member

і в мене вихвалялочка :) привезли нам нарешті матрасик. то просто щось з чимось. він не дуже модний і дорогий(бо лиш на рік-півтора) але порівняно з нашим диваном тааааакий зручний :girl_claping: а, ну і теж купила собі новий бюстик(в жоден старий не влажу). ггг, то капець. ціна росте пропорційно з розміром :xaxa::xaxa:

Статус теми:
Закрита.