Вихвалялки (2)

Тема у розділі 'Ой у Львові на базарі', створена користувачем mamatu, 27 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. nalia

nalia Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

А в мого чоловіка день народження (33),сьогодні пішов на "мальчішнік", а на вихідні будемо дома, в кругу родини:rus::drinks:

2. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

цілий день приймала гостей, в один момент мала в хаті міні-зустріч одногрупників:) так гарно день пройшов мммм, а ще чоловік посилочку приніс:girl_claping:

3. Monopoliya

Monopoliya Well-Known Member

а я сьогодні йду стригтись - ну дуже хочеться чогось нового :) майже 2 місяці чекала по запису до І.Стегури! навіть роботу зранку сачкую:girl_emo:
    хочу або каре, спереду довше, або щось схоже, але щоб була купа об*єму і щоб легко і стильно вкладалось :)

Останнє редагування: 17 Листопад 2011
  4. zetta

zetta Well-Known Member

зайшла на посиденьки ...так класно... Орман народила дівахочку, Ліля вагітна.... люди а скоро ше й такі класні свята почнуться...... життя йде......дітки ростуть. Бажаю всім тільки добра і здійснення мрій.
    в мене вихвалялка така примітивна... протрималась день на системі -60... вирізала цьотку з ідеальною на мій погляд хфігурою...ну для візуалізації.. але помітила шо я дивлюсь або на родичів або в комп... а от чоловік.... нє парядак, цьотка в мусорному відрі вже, нема чого пялитись.)

5. arushka

arushka завжди досягаю мети

6. Зануда

Зануда Well-Known Member

Забронювала:girl_phone1: вчора квиточки на "Сутінки" - сьогодні ввечері запасуся попкорном і в кіношку!:girl_blum::girl_wink:

7. domino

domino Well-Known Member

Рівно 6 років тому, на День студента в Мілленіумі :girl_blum: я зустріла свого майбутнього чоловіка. Ех, як скоро пробігли 6 років - але таке враження, що знаю його цілу вічність!!! Щаслива:girl_tender:

8. lawyer

lawyer Member

9. Юстина

Юстина Well-Known Member

щойно доставили
    свято наближається, свято наближається...

10. Smorodynka

Smorodynka Member

В мене нарешті працюють Посиденьки :radist: А то зайду, відкрию дві сторінки і Bad Request. Нічого не ремонтувала, не міняла. Все саме собою налагодилося :)

11. solomka

solomka Active Member

12. oksumoron

oksumoron Active Member

мушу похвалитись :connie_pull-pigtail бо сьогодні дістала відкритку

аж з Фінляндії прийшла!!
    додаю також фото )))

13. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

А ми з чоловіком, сьогодні, купили синочкові зимовий комбінезон. Тепер маємо два. Один на виріст, а другий, щоб вже ходити.

14. Gajka

Gajka Well-Known Member

У мене маленька вихвалялка, зареєструвалася на сайті o.b. і щойно мені принесли безкоштовні зразки тампонів і ще й до того такий файнюній дорожній футлярчик для них.:connie_pull-pigtail

15. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

Дівчатка, а я сьогодні підстриглась і змінила кардинально зачіску. :girl_tender: :girl_tender::girl_tender:

16. lawyer

lawyer Member

забрала вчора посилочку з Н&М: чудовий комбез на літо і 4 перстеники (один до джинсів, два до цього комбензончику і ще один до всього:)). дуже задоволена, все підійшло! шкода тільки, що ще трьох замовлень не було в наявності(

17. innamorata

innamorata Well-Known Member

і в мене сьогодні вихвалялочка. навіть дві. :connie_pull-pigtail по-перше вчора нарешті забрала наш весільний альбом(фотокнигу). він просто бомбезний. в шкіряній палітурці, величезного формату :radist::radist: ще й футляр має. тааакий класнючий :girl_claping: єдине що важкуватий :)
    а ще сьогодні одна форумляночка подарувала мені пару в"язаних її бабусею шкарпеточок, щоб ми з малечею взимку не мерзли :girl_in_love: за що величезне їй спасибі :)

18. Іриска

Іриска Well-Known Member

о, а мені муж вчора купив вай-фай роутер..... тепер усюди з ноутом ходжу і всюдииииии є нет, то так зручно)))) ляпота :girl_blum:

19. malunka

malunka New Member

А ми сьогодні купили нову пральну машинку і я така щаслива:connie_pull-pigtail
    от зараз вивчила інструкцію, заклала перше прання і сіла за комп...за 40 хвилин будемо бачити результат:girl_tender:

20. veronka

veronka зла друзя

а ми з*їздили у зоопарк в Меденичі, там таааак класно, стільки звірят))) Маргошка у захваті і ми теж

Статус теми:
Закрита.