Вихвалялки (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Rona

Rona Мама-йожик

Відповідь: Вихвалялки (2)

відповідь на питання в кармі тут:

2. Freetany

Freetany Member

Часта зустрічала фрази на форумі "... у вихвалялках". Сьогодні не витримала і знайшла цю тему! Дівчата тут супер! Ніколи б не подумала, що буду тішитись чужими вихвалялками! Почала з дописів про вагітність, двійню, трійню...! Настрій підвищився одразу! Обов'язково підпишусь на тему. І щоб внести свою лепту повалюсь останньою покупкою: отримала в п'ятницю нову машинку! Ось це чудо:
    [​IMG]:girl_crazy:
    А ще в процесі вибору швейної машинки - ох і важко вибрати, особливо коли вибирати з 5-ти -7-ми варіантів!:girl_sad:

3. kati

kati Well-Known Member

А я замовила зимову обувочку для машини, завтра вже до мене приїде! Тепер ще треба знайти час поїхати перезутись.

4. Kryhla

Kryhla Member

Я вчора стала хресною мамою для маленької дівчинки!!! Гарно посиділи на хрестинах, відпочили.
    Вже забула яке моє чудо було мацьопке :)

5. Iwka

Iwka Well-Known Member

6. Freetany

Freetany Member

7. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

8. Iwka

Iwka Well-Known Member

9. Freetany

Freetany Member

10. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

А нам сьогодні шість місяців!!!
    Пролетіли так швидко і непомітно, донечки любляться, в хаті гамірно і не сумно, я щаслива)

11. Т@нюшк@

Т@нюшк@ чекаю...

А в мене теж радісна новина. Нарешті дочекалась посилку з дуже бажаними речами)))
    І хоч вона мені не прийшла до потрібної дати, я всеодно дуже тішусь!!!

12. mrochkizm

mrochkizm Well-Known Member

А я купила собі пачку печива Колобок Кокос :girl_dance:

13. Іриска

Іриска Well-Known Member

ги ги думала не буду хвалитись, але ти мене простимулювала: я вчора кролика готувала, не те що вдався - а супервдався, такий мегам"який і смачний, просто в роті танув (що для кролика не притаманне)...

14. Ravlyk

Ravlyk Well-Known Member

ура!!!:yahoo: і ми завтра йдемо на футбол! а 20.12. йдемо до Йоперного на "Океан Ельзи"....квиточки вже на руках!:good:

15. Kucheriava

Kucheriava Well-Known Member

А я сьогодні ходила на каву з Borsychok. Отримала масу позитивних емоцій.:drinks:

16. Borsychok

Borsychok мамуська-пампуська

А я скільки отримала:girl_in_love:А найприємніше,що так незаплановано, а так файно посиділи :good:Частіше б так :girl_in_dreams:

17. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

18. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Погоджусь. Дуже полюбляю кролика готувати:girl_tender: і смакувати.
    Ну і моя вихвалялка- я вибрала собі подарунок на Миколая. Такий клаааасний:girl_in_love:. Скоріше б свята:girl_tender:.
    Ну і головне вибрала подарунки чоловіку і синочку. То вже пів справи ;). Тепер вся надія на Миколая, що виконає усі задумані побажання :).

19. Virner

Virner Well-Known Member

Сніг, сніжок!!! Ура!!! Зима прийшла!!!:girl_tender:
    Так гарно - дивлюсь у вікно, п'ю молоко з пряниками і відчувається вже святковий настрій...ммм...
    Дуже чекала снігу, вірю, що він такий білий, чистий і пухнастий принесе таку ж пору у життя!:girl_curtsey:

20. Katrine

Katrine Member

чекаю-не дочекаюсь завтрішнього дня - йдемо компанією (нашим бабським царством:girl_cool:) завтра в сауну:dance:! вже давно хочу такого релаксу і відключення мозгів, а сьогодні подружка подзвонила і вирішили, що відтягувати то діло нема куди:girl_phone1:.
    файно, що вона працює в рейкарці, будемо там тусуватись (нас вже там знають:girl_crazy:))))

Thread Status:
Not open for further replies.