Вихвалялки (2)

Discussion in 'Ой у Львові на базарі' started by mamatu, Dec 27, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Shatenka

Shatenka Well-Known Member

Відповідь: Вихвалялки (2)

А нашому солодкому хлопчику сьогодні вже 2 місяці:girl_tender:

А ще купили сьогодні чоловікові пальто кашемірове і собі купила джинси:girl_smile:

2. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

Я сьогодні стала магістром права!!!
    Ура! :yahoo::yahoo::yahoo:
    Захистилась на відмінно!!!А завтра з коліжанками будемо в сауні святкувати і мій захист і мій день народження:yahoo:

3. Consuelo

Consuelo Well-Known Member

а я нарешті поставила програмку, яка блокує рекламу! вав! тішуся)))

4. domino

domino Well-Known Member

Чоловік на День Народження таку файну забавку подарував - електронну книжку!!!
    тішуся як слонь:yahoo::yahoo::yahoo:

---------- Додано в 00:02 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:56 ----------

а ще отримала от таке - [​IMG]
    тепер мелю все - і спеції, і каву, і горішки, і мак :girl_tender:

5. Fleshka

Fleshka Well-Known Member

Вітаю з ДН і файним презентом!
    Я вчора в фокстроті одну обслюнявила...пів години цикала...ХОЧУ!!!
    Поки що вона глибоко в далеких планах.
    А з моїх вихвалялок: привезли наш матрасик, ех вже недочекаюсь ліжка і аксесуарів щоб перекочувати в нашу нову спальню.

6. Fechka

Fechka Member

Мені сьогодні подарували два шалики та дві кофтинки--щаслива !!!!:girl_tender:
    Ой забула ще-[​IMG]-клас!!!!:girl_crazy:

7. domino

domino Well-Known Member

дійсно класна річ - я як побачила на вітрині, так "загорілася" таке мати, бо читати дуже люблю, а купляти книжки і дорого, і не завжди можна знайти, особливо класику! я тепер читаю все, що хочу))) і ще - через цей кіндл можна музику слухати(я читаю і слухаю одночасно), і в неті шарити! от такий то винахід людства!

а ще забула - нині купила собі гаманець фірми Fossil, такий гарнючий і файнючий! Рада, дуже-дуже)))) правда знимки гаманця немаю(

8. ljalechka

ljalechka Well-Known Member

а ми сьогодні гарно відсвяткували малечене день народження в колі сім"ї, а в суботу вже будем з гостями, а також мій коханий, за те, що я подарувала йому чарівну донечку, презентував букет великий букет із білих троянд, красота::girl_tender:

9. TUCR

TUCR Well-Known Member

А нам сьогодні 2рочки:girl_dance::girl_dance::girl_dance:, вчора малій накупила шаріків і купила таку вивіску " з днем народження", то тішусь ніби собі її купила:girl_crazy::girl_crazy::girl_crazy:

10. Bonita

Bonita Member

Навіть не знаю де написати, чи тут чи в темці рагулізм. В мене вихвалялка з нитками рагулізму:girl_crazy: Попросив мене мій тато дістати квитки на футбол Україна - Австрія, ну і вирішила я теж туди піти, хоча футболом явно не захоплююсь. Так от, взнала де реалізовують білети, прийшла вчора туди, а там черга..., години 3 прийшлося б стояти це мінімум. І, як не соромно признаватися, я як "щирий українець" протиснулася без черги, звичайно не зразу, простоявши хвилин 10 справа від всіх і вигідно скориставшись ситуацією бочком зайшла в магазинчик і 3 білети в мене на руках. Не знаю чому, але дуже раділа з того, що піду на футбол.

11. Solomi

Solomi New Member

у мене мегавихвалялка,

в нас є новий член родини - Собака

всі настільки щасливі, що ходять з посмішкою.

12. Іриска

Іриска Well-Known Member

а я чотири роки тому стала щасливою дружиною :girl_yes2:
    час пролетів так швидко..... основне, що щасливою залишаюсь :girl_wink:

13. Улянка

Улянка Well-Known Member

Похвалюсь, бо аж розпирає:) Доня сьогодні виступала на святі "Ходить гарбуз по городу":) Так гарно віршик розповідала і співала:) Ми, нажаль, минулого року пропустили виступ. Але цього року просто супер було:)Вчителі дуже гарно огранізували діток:)

14. Мамусічка

Мамусічка Well-Known Member

А у нас випав перший сніг!:radist::radist::radist:
    Подивилася у вікно, а там сніжок дрібненько йде.:girl_yes: Такий ніжний білий і пухнастий:girl_tender:. Я вийшла на ганок і простягла долоні, щоб відчути, як маленькі сніжинки падають тихо на руки і тануть. Це таке блаженство і таке диво природи. Сніг...Сніг... Краааааса. Хочу вже зими!:girl_yes2: Щедрої білосніжними снігами... Як минулого року була зима у нас, в Нових Санжарах :).

П.С.За вами всіма дуже засумувала. Не могла ніяк зібратися з духом і написати сьогодні перший допис - після довгої перерви якось важко...
    Рада знову бути з вами :xaxa::girl_yes2:)))

15. tasha

tasha New Member

А мені подарували ось такі духи. Тішуся, бо отримала це від людини, яку побачила вперше, просто я трошки їй допомагла, а тут такий презент.

16. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ну, а я нарешті сьогодні "взулась".:girl_curtsey:
    Короче, ішла я рвати свій зуб мудрості і так вийшло, що повернулась додому все ще з зубом, зато в нових чоботах.:girl_crazy:

17. madchen

madchen Member

Мені теж такі духи сестра на ДН подарувала:) Дуже подобаються:girl_tender:

18. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Як вам добре, бо я і надалі боса ходжу :sad:

19. zetta

zetta Well-Known Member

от молодчинка, і з зубом і при чоботях...
    Мамусічка, вітаю... я знала шо ви довго не витримаєте ))

20. jalla

jalla Прогрес року 2013

Чого?
    Я от до першого снігу дочекалась ( ну, може то не сніг, але щось трохи літало нині), добряче в ноги змерзла і тоді так швидко і легко купилися ті чоботи. А то була б ще шукала чогось, не знаю чого.))

Та нема ради, ясна пороспухали, зато ноги в теплі.))

Thread Status:
Not open for further replies.