Вітрянка

Тема у розділі 'Ой слаба я, слаба я...', створена користувачем Уляна, 27 Квітень 2009.

1. aknelitta

aknelitta New Member

Відповідь: Вітрянка

ось що я вичитала

2. Neytasa

Neytasa Well-Known Member

Мій малий під час першої епідемії в садку не хворів, а на другий рік зразу захворів, через пару днів і доця якій тоді рік був, захворіла, хоч ще на ГВ були.... Але крім висипки і не високої температури нічого страшного не було.... з переляку давала малому гропринозин, малій імунофлазід, зеленкою зовсім не мазала, тільки герпевіром...

3. Женічка

Женічка Well-Known Member

дівчатка, при вітрняці батькам на скільки часу дають лікарняний?

4. SoLana

SoLana Well-Known Member

На 14 днів а там по ситуації можуть продовжити

5. Katrin

Katrin Well-Known Member

От і до нас завітала вітрянка. Спочатку мене це тішило, бо дитяча хвороба і ми нею захворіли в 4роки 4 міс, але зараз я вже просто вимучена від неї, а про малу і говорити нема що-на ній живого місця немає. В перший день- пару прищиків, проте з другого дня і до сьогодні... мені легше сказати, де їх немає, хоча тут я помиляюсь, не легше-вони всюди.. Сьогодні 4 день хвороби, тем-ра 38,4-38,9. Капризує постійно :girl_cray::8: Сподіваюсь що пік хвороби ми вже перейшли...

6. SoLana

SoLana Well-Known Member

А може перший раз не вітрянка була?

7. SOSKA

SOSKA Well-Known Member

та прищики були такі самі як перший раз,і в малого теж такі,ну і лікар дивилася(лікар перевірений,хороший спеціаліст).Кажуть що просто перший раз була легка форма.

8. zlatovlaska

zlatovlaska Well-Known Member

Може бути. Знайомий хворів у дитинстві а потім в 36 чи 37 років разом з дитьом захворів.

9. Katrin

Katrin Well-Known Member

Потрохи вітрянка наша відступає (непросто то все проходить в нас, температура трималась 38,8 протягом 6 діб).
    Цікавить питання, хто як приводив шкіру до порядку після вітрянки?
    В малої тільки на лиці було 96 прищиків (як порахувала- самій дурно стало, що доводиться терпіти моїй красуні), відповідно зараз вони потрохи проходять, але проблеми я бачу, що вже будуть зі шкірою і зі слідами від прищиків, бо як я не намагалась їй пояснити, що здирати не можна, все одно поздирала в деяких місцях. Розумію, що здерті прищі-то клеймо на все життя, але можливо комусь щось допомогло.:girl_blush2:

10. SoLana

SoLana Well-Known Member

В малої після вітрянки залишилися такі темні плямки, були досить довго (6 місяців приблизно), хоча мала і не здирала прищиків. Потім зникли самі по собі.

11. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

моя знайома використовувала спеціальні гель від рубців, але не знаю, чи дітям таке можна(((

12. Katrin

Katrin Well-Known Member

Тобто Ви нічого взагалі не робили? Не знаю, щось наразі воно все так не гарно виглядає, може це тому що зовсім свіже....
    Прочитала, що контрактубексом мажуть ще, правда тут як пощастить- комусь допомагає, комусь не дуже

13. SoLana

SoLana Well-Known Member

Ні, абсолютно, але я знала, що то вона не роздерла прищиків, плямки залишилися переважно на попі, думаю контакт з водою. Але зараз і сліду немає. Коли є такі рубці, тоді вони можуть залишитися.

14. shkodnica

shkodnica New Member

в мене шраміки полишалися(((малою ще було, розчісувала. Діткам треба нігтики коротко постригти, і не купатися, бо рознесеться по всьому тілу геть

15. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

Дарця моя один сильно роздерла на чолі, то слід залишився - така прикольна ямка. а від тих, що тільки роздерла, а потім не рухала - сліди посходили самі

16. Капризуля

Капризуля Well-Known Member

Минулого року сама хворіла, багато начиталася форумів, переважно люди пишуть, що якщо перехворіти в такому ранньому віці, то плямки з часом зникають. На рахунок кремів - я мазалась якоюсь мазюкою типу аналог Контрактубекса. В мене на тілі такі білі плямки полишалися, і на лиці кілька дірочок. Мене хватило десь на 2-3 місяці (рекомендовано 6), бо в кожну ту плямку треба було мінімум 4р в день втирати гель, на то йшло купа часу. Помітного ефекту не було. Ще мазала олійкою чайного дерева, ще поки були прищі, і потім сліди від них, говорять, прискорює загоєння
    Так шо якщо тільки плямки, великих дірочок немає - то все буде ОК!

17. kati

kati Well-Known Member

у вас тільки проходить висипка...не переживайте так, от побачите пройде троха часу і шкіра вирівняється..залишитись ямочка може хіба від роздертого дуже виликого прища...
    В мого сашки як була вітрянка, то найбільше на спині- реально місця живого не було..як тільки посходили прищи ми одразу на море поїхали- він як роздягався вся спина була синьо-фіолетова, а ще як виходив з солоної води-взагалі капець...Я не встигла і поміти як під час віддиху спинка стала вся рівного чоколядового кольору!

В мене в дитинстві була вітрянка-мама казала що я поздирала все що можна- але маю одну єдину міточку на пузіку

18. HOPIC

HOPIC Well-Known Member

моя міточка на пузіку - шрам розміром 1,5 на 0,5. я тиждень ходила, не знаючи що в мене вітрянка і періодично здирала прищі (добре, що решта на голові були, то волосся прикрило).

19. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

І в нас вітрянка. Лишила сьогодні старшу вдома, бо вчора щось вона мені виглядала так, ніби збирається захворіти. Сьогодні зранку її вже обсипало. Подзвонили до вчительки щоб попередити, виявляється це вже не перший випадок в класі.
    Ну посидимо місяць вдома, і так в такі морози не дуже погуляєш. Але в старшої завтра ДН, в середньої в неділю... і все накрилось мідним тазіком.
    Ну і чоловік в дитинстві не хворів вітрянкою, цікаво, які шанси заразатись вітрянкою у віці за 30.

20. shkodnica

shkodnica New Member

мій тато захворів від мене коли йому було за 40. Дуже важко переносив, височенна температура, і довше виздоровлював.