Відповідь: Витинанки Спробую ще так. На якій поверхні ви ріжете, дерев"яній чи будь-якій? Може ще це має значення
Відповідь: Витинанки на самовідновлювальному килимку. Але колись, коли його не мала - різала на глянцевих журналах
Відповідь: Витинанки Ну прийшла і моя черга, викласти обіцяні фото. Ось такий ліхтарик, і так він світиться (правда треба вже поміняти батарейку в ліхтарику, щоб яскравіше світила) Ангелики і сніговичок І ще ось така картинка Ялиночку не знаю, чи варто виставляти, бо вже тут таке фото було у Lira
Відповідь: Витинанки Зробила я спробу №2 вирізати, взяла вже іншу схему-вийшло краще набагато, але погрішності всерівно видно. Зробила висновок, що добряче потрібно ще руку набити. Вирішила експериментнути- і вишила цю ж схемку, що вирізала, класно вийшло, але мені з тим вже в іншу темку
Відповідь: Витинанки Я вирізаю канцелярським ножем (головне щоб гострий був), деякі деталі мені взагалі зручно вирізати манікюрними ножницями. І простіше вирізати, коли схема-малюнок "чисті" (без зайвих написів та інших малюнків), тоді я друкую прямо на папері, якому буду вирізати - так набагато акуратніше виходить, ніж коли схемку прикріплювати дироколом.... (я так ангеликів і сніговичка робила)... в дрібних деталях верхній папір починає прориватисьЮ крутитись і виходить не так гарно.
Відповідь: Витинанки вгадайте що? прийшов в гості мій кум, в якого руки до фотографії ростуть ліпше, ніж в мене і моєю ж мильничкою зазнимкував мені мої підсвічники "в роботі". Тішуся Остатня знимка не найвдаліша, бо дуже контрасність висока, а в фотіку це не виставляється, але уявлення можна собі скласти нового ніц наразі не витинаю, але маю ще плани... тому надіюся що ще не кінець сезону витинанок
Відповідь: Витинанки Але супер тема. На днях готували новорічну іграшку з малою до школи, хотіла дуже зробити витинанку. Друкарка не працювала, прийшлось змалювувати шаблон вручну, а потім вирізати. Хотіла об"ємного ангелика- не вийшло. Радію, що тут знайшла те, що мені подобається!
Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли) різдвяна листівка для форумляночки Левиці: Назвала її "Різдвяна нічка" (витинанка, аплікація та трішки макраме) (це друга моя спроба в житті змайструвати листівку )
Відповідь: Витинанки Ліро, скільки часу займає вам вирізання однієї ялинки чи підсвічника? Це у днях чи годинах вимірюється? і що підкрадаєте під вирізану частину - кальку, пергамент?
Відповідь: Витинанки ну залежить від складності. В середньому два вечори. Підкладала до нині флізелін, бо він різних кольорів буває і не дуже яркий-не тягне забагато уваги, але при цьому прозорий. А тепер знайшла такий папір Тішью- як розберуся з терміновими подарунками і віддам всі борги рукодільні- зроблю ще з ним підсвічник, бо дитина ще дуже просить з оленями
Відповідь: Витинанки ну тут більше як для світіння виглядає, а попередні варіант мені більше подобається він якийсь текстурніший чи що? більше настрій передає.. ---------- Додано в 01:47 ---------- Попередній допис був написаний в 01:47 ---------- Вже і не так сумно працювати, настрій на 100 процентів святковий робиться мабуть якщо я час по вікнах заглядати ) !
Відповідь: Витинанки гляньте, яку я красу знайшла на фейсбуці - альбом паперових сніжинок зі схемами вирізання
Відповідь: Витинанки Знайшла ще одну схему ялинки- ліхтарика. Мусила все відкласти і її вирізати. Спеціально для Наталі заміряла час, скільки вирізала. Якщо чистого вирізання- 4 години Ось ця красуня сама і поруч з сестрою
Відповідь: Витинанки Так. прямі лінії набагато простіше вирізати. А ось такі витинанки будуть цього року прикрашати мою імпровізовану ялинку - домашній кіпарис (і оригінально, і безпечно - ні дитина, ні кіт не розіб"ють і не поріжуться) І ось моя ялиночка Вже більша частина витинанок роздарена. Друзі і родичі дуже ними тішуться.