Витинанки

Тема у розділі 'Скрапбукінґ', створена користувачем Lira, 2 Жовтень 2011.

1. Lira

Lira Member

Відповідь: Витинанки

добре зафіксуйте схему. Степлером навколо.

2. moderndress

moderndress New Member

Спробую ще так. На якій поверхні ви ріжете, дерев"яній чи будь-якій? Може ще це має значення:girl_wink:

3. Lira

Lira Member

на самовідновлювальному килимку. Але колись, коли його не мала - різала на глянцевих журналах :)

4. aknelitta

aknelitta New Member

Ну прийшла і моя черга, викласти обіцяні фото.
    Ось такий ліхтарик, і так він світиться (правда треба вже поміняти батарейку в ліхтарику, щоб яскравіше світила)
    [​IMG] [​IMG]

Ангелики і сніговичок
    [​IMG] [​IMG]

І ще ось така картинка

5. Lira

Lira Member

варто варто

6. moderndress

moderndress New Member

Зробила я спробу №2 вирізати, взяла вже іншу схему-вийшло краще набагато, але погрішності всерівно видно. Зробила висновок, що добряче потрібно ще руку набити. Вирішила експериментнути- і вишила цю ж схемку, що вирізала, класно вийшло, але мені з тим вже в іншу темку:girl_wink:

7. aknelitta

aknelitta New Member

Я вирізаю канцелярським ножем (головне щоб гострий був), деякі деталі мені взагалі зручно вирізати манікюрними ножницями. І простіше вирізати, коли схема-малюнок "чисті" (без зайвих написів та інших малюнків), тоді я друкую прямо на папері, якому буду вирізати - так набагато акуратніше виходить, ніж коли схемку прикріплювати дироколом.... (я так ангеликів і сніговичка робила)... в дрібних деталях верхній папір починає прориватисьЮ крутитись і виходить не так гарно.

8. Lira

Lira Member

вгадайте що?
    прийшов в гості мій кум, в якого руки до фотографії ростуть ліпше, ніж в мене і моєю ж мильничкою зазнимкував мені мої підсвічники "в роботі". Тішуся :)
    Остатня знимка не найвдаліша, бо дуже контрасність висока, а в фотіку це не виставляється, але уявлення можна собі скласти
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]
    нового ніц наразі не витинаю, але маю ще плани... тому надіюся що ще не кінець сезону витинанок

9. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

покажу своє вчорашнє натхнення :)

10. Fechka

Fechka Member

Але супер тема. На днях готували новорічну іграшку з малою до школи, хотіла дуже зробити витинанку. Друкарка не працювала, прийшлось змалювувати шаблон вручну, а потім вирізати. Хотіла об"ємного ангелика- не вийшло.
    Радію, що тут знайшла те, що мені подобається!

11. Donata

Donata Active Member

Відповідь: Листівки власноруч (папір та різні підручні матеріяли)

різдвяна листівка для форумляночки Левиці:
    Назвала її "Різдвяна нічка" (витинанка, аплікація та трішки макраме)
    (це друга моя спроба в житті змайструвати листівку :girl_curtsey:)

12. StarKa

StarKa Member

Ліро, скільки часу займає вам вирізання однієї ялинки чи підсвічника? Це у днях чи годинах вимірюється? і що підкрадаєте під вирізану частину - кальку, пергамент?

13. Lira

Lira Member

ну залежить від складності. В середньому два вечори. Підкладала до нині флізелін, бо він різних кольорів буває і не дуже яркий-не тягне забагато уваги, але при цьому прозорий. А тепер знайшла такий папір Тішью- як розберуся з терміновими подарунками і віддам всі борги рукодільні- зроблю ще з ним підсвічник, бо дитина ще дуже просить з оленями:)

14. Lira

Lira Member

черговий підсвічник :)
    тут підкладено папір Тішью

15. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

Вікна на роботі ;)

16. StarKa

StarKa Member

ну тут більше як для світіння виглядає, а попередні варіант мені більше подобається він якийсь текстурніший чи що? більше настрій передає..

---------- Додано в 01:47 ---------- Попередній допис був написаний в 01:47 ----------

Вже і не так сумно працювати, настрій на 100 процентів святковий робиться мабуть якщо я час по вікнах заглядати :)) !

17. Ука

Ука Добрий волонтер із поганими нервами

18. Lira

Lira Member

Знайшла ще одну схему ялинки- ліхтарика. Мусила все відкласти і її вирізати.
    Спеціально для Наталі заміряла час, скільки вирізала. Якщо чистого вирізання- 4 години
    Ось ця красуня сама і поруч з сестрою
    [​IMG] [​IMG]

19. StarKa

StarKa Member

певне що ту з прямими трикутниками було легше вирізати?

20. aknelitta

aknelitta New Member

Так. прямі лінії набагато простіше вирізати.

А ось такі витинанки будуть цього року прикрашати мою імпровізовану ялинку - домашній кіпарис (і оригінально, і безпечно - ні дитина, ні кіт не розіб"ють і не поріжуться)
    [​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

І ось моя ялиночка