Відповідь: ВІТАЮ ! ВІТАЮ ВСІХ КВНЩИКІВ ТА КВНЩИЦЬ,А ТАКОЖ ВСІХ,ХТО ПРИЧЕТНИЙ ЗАРАЗ ЧИ КОЛИСЬ ГРАВ У КВН,ЗІ СВЯТОМ - ВСЕСВІТНІМ ДНЕМ КВНУ!!!ЯКНАЙБІЛЬШЕ ПОСМІШОК,ВЕСЕЛИХ ЖАРТІВ,ХОРОШОГО НАСТРОЮ,ТВОРЧИХ УСПІХІВ ТА НАТХНЕННЯ!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! Сьогодні в мене маленький ювілейчик - я вже 2 роки з Вами! Хочу всім подякувати за приємне спілкування, корисні поради і за нових друзів!!!!!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! п. Левандівко, дякую. А де ще порожнє відро і розбите дзеркало, щоб закріпити ефект?
Відповідь: ВІТАЮ ! панове студенти,з запізненням, але вітаю всіх, хто був, є чи буде студентом!! Нехай в душі ми хоч іноді будемо такими безтурботними як в ті чудові роки!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! Теж приєднуюся до запізнілих привітань Вітаю всіх і бажаю добре надолужити втрачений карантинний час!
Відповідь: ВІТАЮ ! Вітаю Каті з вагітністю! Приємної вагітності і лапочки дочки чи синочка...(вже як Бог дясть)! А то я аж через машину зрозуміла що до чого
Відповідь: ВІТАЮ ! ой, дівчатонька, я в шоці ой я теж пішла, бо щось не пригадую щоб я десь писала про вагітність...... ЛОЯЛ, дікую , але трошка зарано ти мене вітаєш, я поки що не вагітна
Відповідь: ВІТАЮ ! То ви певно з Уляночкою переплутали допис з машиною... було... так, було десь... ага, тут
Відповідь: ВІТАЮ ! ти в шоці, та я щелепу об клавіатуру розбила, думаю, ну це ж треба, як я могла пропустити
Відповідь: ВІТАЮ ! Дівчата,вітаю усіх з першим Днем зими!! Бажаю всім хто чекає лахматого(незнаю чи то правильно так казати) снігу!!!але щоб в душі було тільки тепло!
Відповідь: ВІТАЮ ! Вітаю Ануту з перемогою у КОНКУРСІ анімованих АВАТАРОК!!! і Одрі за почесне 2 місце!