Відповідь: ВІТАЮ ! Дякую величезне! Бо справді приємно - і не тільки тому, що пам"ятаєте, але й тому, що я вже так довго не раділа за себе саму. Я щаслива. Дякую!
Відповідь: ВІТАЮ ! Олю прийміть найщиріші мої привітання!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Також вітаю ще одну нашу форумляночку Oks@nk@ з одруженням!!!!!!!!! Дівчатка щастя вам, кохання і здоров"ячка!!!!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! Я перепрошую дуже, що роблю то так пізно.... Але.. Я вітаю Oks@nk@ та INKA BLOND з одруженням. Нехай Ваші сім'ї будуть найміцнішими, нехай любов, повага, вірнісь і чесність будуть основними почуттями, багато Вам здорових діточок і такого простого сімейного щастя....
Відповідь: ВІТАЮ ! Вітаю Натореллу з першим рочком залежності від ДП !!!! Бажаю ще багато років (поки Сашка не виросте і не вижене з компа) радувати наші ряди
Відповідь: ВІТАЮ ! дякуююююююююююююююююююю дєвачькі - а ну на трєтій-чєтвьортий (размєр) расчітайсь))))
Відповідь: ВІТАЮ ! і я приєднуюсь до привітань Наторелли з такою ВЕЛИКОЮ і ВАЖЛИВОЮ річницею!!! хай це буде хорошим стартом!!! бо скільки ще мамочок не були навченими нашою Наторелонькою!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! А я вітати не буду. Я подякую Натореллі за те, що вона з нами й вносить особливий присмак у життя форуму, як приправи у смачній страві!
Відповідь: ВІТАЮ ! Вітаю Енігму та Белладонну з одруженням!!!!!!!!Солодкого вам сімейного життя дівчата!!!!!!!