Відповідь: ВІТАЮ ! Вітаю всіх (Irysya, Irushka, IRUSKA*8, Галичанку) і всіх Ірин (в тому числі і себе) з Днем Ангела. Десь у лісі серед трав, Зайчик пролісків нарвав, Цілу ніч ішов він пішки, Аж натер до ранку ніжки, В двері лапкою шкребе з ІМЕНИНАМИ тебе!
Відповідь: ВІТАЮ ! Вітаю всіх, хто має стосунок до банку і банківської справи!!З днем банківського працівника!!
Відповідь: ВІТАЮ ! ВІТАЮ ВСІХ ФУТБОЛЬНИХ ВБОЛІВАЛЬНИКІВ З ПЕРЕМОГОЮ УКРАЇНСЬКОЇ КОМАНДИ В КУБКУ УЄФА !!!!МИ НАЙКРАЩІ!!!!!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! УУУУУУУУУУРРРРРРРАААААААА Україна ЧЕМПІОН!!!!!МИ ЩЕ ВСІМ ПОКАЖЕМО ДЕ РАКИ ЗИМУЮТЬ.............
Відповідь: ВІТАЮ ! А я вітаю себе і мого чоловіка з 11 річницею спільного плавання...правда, в мене то рік за два, так що, дівки, уже 22:xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa::xaxa:
Відповідь: ВІТАЮ ! ВІТАЮ НАС ВСІХ З НОВИМИ ГАРНИМИ СМАЙЛИКАМИ-ДІВЧАТКАМИ!!!!ЯКІ СУПЕР ПІДХОДЯТЬ ДО "ДІВОЧИХ ПОСИДЕНЬОК".ДЯКУЮ ТОМУ ХТО ЇХ ВСТАНОВИВ.нажаль незнаю хто саме
Відповідь: ВІТАЮ ! Поки памятаю... Мокка!Щиро вітаю вас з нагоди вашого весілля!!!! Дві обручки золоті - То є символ згоди Й щастя в вашому житті. З такої нагоди Вас вітають друзі всі і уся родина, Завжди в злагоді живіть, Майте дочку й сина, У добробуті живіть, Добра наживайте, Один одного любіть, Тільки щастя знайте
Відповідь: ВІТАЮ ! МОККА,вітаю Вас з днем весілля!!!Кохання,взаєморозуміння,поваги і звичайно пошвидше діточок!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! Мокка, вітаю!!!!нехай на дворі похмуро, але щоб в душі завжди яскраво світило сонечко!!!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! ВІТАЮ ВСІХ МАМУСЬ ТА ЇХНІХ ДІТОЧОК З МІЖНАРОДНИМ ДНЕМ ЗХИСТУ ДІТЕЙ!!!! Бажаю нашим маленьким громадянам щасливого дитинства, розуміння з боку батьків та сяючих посмішок!
Відповідь: ВІТАЮ ! ВСІХ,ВСІХ,ВСІХ Вітаю з першим днем літа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Бажаю багатор незабутніх вражень,спогадів!!І багато-багато теплих сонячних днів!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! Як так далі піде скоро, всі форумлянки, будуть вагітні, бережіться, видно епідемія насувається