Відповідь: ВІТАЮ ! ВІТАЮ ВСІХ З НАСТУПАЮЧИМ 1 КВІТНЯ!!! БАЖАЮ ВАМ ЖАРТУВАТИ І БУТИ "ОБЖАРТОВУВАНИМИ":xaxaлише в позитивному значенні цих слів
Відповідь: ВІТАЮ ! Пупсик, вітаю з двома полосочки, легкої вагітності і здоровенького карапуза:connie:
Відповідь: ВІТАЮ ! Якщо говорити між нами, То все починається з мами. І казочка перша у світі, І сонячна подорож в літо. Найперші легенькі сніжинки І сяюче диво – ялинка. Від мами – і літери, Й слово, І зроблена разом обнова.... Якщо говорити між нами, То все починається з мами. Любі Матусі вітаю вас!!!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! Мамусі - форумляночки!!!!! Всіх ВІТАЮ з нашим днем Матері! Хто вже є мамами - здоровячка Вам і вашим дітлахам, а хто збирається - легкої завагітненості (ото слово придумала....., але від щирого серця!!!!!), вагітним - легкої вагітності!!!!!! Це дійсно свято, бо материнство - то НАЙБІЛЬШИЙ ДАР!!!!! З святом всіх!!!!!!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! Всіх мамусь, а також тих хто тільки планує стати мамою , вітаю зі святом! Здоров'я вам, любові та підтримки від близьких і радості від малечі!
Відповідь: ВІТАЮ ! Я приєднуюся до всіх привітань і всіх мамусь, чиї карапузики зараз товчуться біля них, всіх, в кого малятка зараз живуть в пузиках і чекаються свого моменту показатися мамі, всіх, хто планує поповнення сім"ї, всіх вітаю з ДНЕМ МАТЕРІ. І нехай, у більшості діточки ще не вміють нас привітати словами, не знають, який сьогодні день, але головний подарунок вони вже зробили - прийшли в наше життя і кожного дня дарують нам свої неповторні посмішки, перші слова, перші досягнення... Це все для нас, мамусі
Відповідь: ВІТАЮ ! Мати квіти посадила Під віконцем біля хати, Наче діти тії квіти Стала доглядати, І діточок, як квіточок, Цілий вік ростила Недоїла, недоспала ... Звідки в мами сила? І з любові, із серденька, Із теплого літа... Наша матінка в родині Наче сонце світить. Десь у полі соловейко Пісню заспівав, Нашу матінку рідненьку Піснею вітав. Поклонімося і ми Матінці коханій, Лиш вона поміж людьми Завжди разом з нами. З днем матері!!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! А ще чоху привітати тут всіх наших мамів. Тих котрі нас народили, виростили, виховали. Наших найкращих, найрідніших, найдорожчих! Дякуємо їм за все! За недоспані ночі, за тривоги, за всі радості і переживання! Дякую мамо за те що ти є. І байдуже, що майже ніхто з них цього не прочитає. Основне що ми любимо своїх мамусь! І щоб наші дітки нас теж так любили Здоров"ячка всім мамочкам!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! Шановні мамочки справжні і майбутні. Вітаю вас з чудовим святом Днем Матері! Наші любі і милі - ви найкращі в світі, Бажаємо щастя, даруємо квіти. Щоб зорі та сонце дарували тепло, Щоб завжди здоров’я у вас було. Щоб печалі не знали, ми просимо в долі, Радості й добра вам, сонце, доволі. Бо людині небагато треба – Сімейного затишку та синього неба. Щоб дітки були здорові і приносили радість!
Відповідь: ВІТАЮ ! Вітаю всіх Мамусь форуму!!! Бажаю Вам терпіння, витримки, мудрості, жіночого щастя, ну і здорових діток!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! Вітаю з Днем Матері всіх форумчанок, а також їх мамусь!!Здоров"ячка усім і витримки.
Відповідь: ВІТАЮ ! МАТУСІНЬКИ,вітаю ВАС!!! терпіння, здоров"я, розважливості, любові від наших пташеняток!!! вітаю всіх мам, і майбутніх також
Відповідь: ВІТАЮ ! МАМОЧКИ !!! ВІТАЮ усіх нас з прекрасним ДНЕМ МАТЕРІ !!! Нехай материнство приносить нам тільки щастя, нехай наші діточки і наші сім"ї будуть завжди здоровими !!!
Відповідь: ВІТАЮ ! І я приєднуюсь до всіх привітань. і хочу побажати нам залишатись завжди молодими і красивими, і щоб в наших дітлахів питали чи це мама чи старша сестричка:xaxa: А головне щобу всіх матусь, майбутніх матусь, наших матусь і всіх всіх наших сім'ях була любов здоров'я, взаєморозуміння, злагода, матеріальний достаток
Відповідь: ВІТАЮ ! Із запізненням вітаю усіх Мамусь!!! Нехай у вашому житті ніколи не закінчуються ті особливі маленькі моменти, за які дякуємо Богові: за ті дитячі щирі посмішки, за ніжні рученята навколо шиї, за найдорожчу голівку прихилену до грудей і за кожне солодке й несміливе дитяче "я тебе люблю, мамцю"...
Відповідь: ВІТАЮ ! Дівчатонька, вітаю усіх з міжнародним днем сім"ї. Щоб наші сім"ї були міцними, завжди в них панувало порозуміння і любов