Відповідь: ВІТАЮ ! і я ВІТАЮ!!!!!!!!!!!! і я чесно чесно, аж настрій дістала радісний!!!! ВІТАЮ!!!!!!!
Відповідь: ВІТАЮ ! Занудко, я така за Вас рада! чесно, аж сльози навернулися! ото жінка! удачі вам, щастя і легкої вагітності!
Відповідь: ВІТАЮ ! Занудко, ВІТАЮ! ростіть здорові, і нехай буде цього разу гарненький хлопчик, для "разнообразия"
Відповідь: ВІТАЮ ! Вітаю,мою милу Занудоньку, з вагітністю ! Бажаю усій родині щастя,а майбутній матусі здоров"ячка ! Пи.Си.А я, цю гарну новину, вже три місяці знала,але не сміла сказати.
Відповідь: ВІТАЮ ! ВІТАЮ чарівну КОЛЬОРОВУ та її не менш чарівного чоловіка із святом їхньої сім"ї!!! Цінуйте один одного! Любіть один одного! Тримайтеся один одного! Ви того варті! Нехай малята співають вам сьогодні лише "Гірко"!
Відповідь: ВІТАЮ ! ВІТАЮ УСІХ УСІХ З ПЕРШИМ ДНЕМ ВЕСНИ!!! НЕХАЙ З ЇЇ ПРИХОДОМ РОЗТАНЕ ХОЛОД У СЕРЦЯХ, ПРИЙДЕ КОХАННЯ І ЗБУДУТЬСЯ УСІ МРІЇ
Відповідь: ВІТАЮ ! У ПЕРШИЙ ДЕНЬ ВЕСНИ ПРИЙМІТЬ МОЇ ВІТАННЯ ХАЙ РАДІСТЬ СЯЄ У ДУШІ:radist::radist: А В СЕРЦІ ХАЙ ГОРИТЬ КОХАННЯ... ЛЮБІ ФОРУМЛЯНОЧКИ !!! НЕХАЙ ВЕСНА БУДЕ НЕ ТІЛЬКИ В ПРИРОДІ, АЛЕ Й У СЕРЦІ,,,