Вітаю з вагітністю!

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Зорянівонька, 30 Грудень 2009.

1. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Відповідь: Вітаю з вагітністю!

ура!
    Ліда - Markkomp - вже поставила лінієчку і тепер можна вітати її з очікуванням третього малятка!
    Бажаю позитивній красуні-мамочці спокійно доносити крихітку і радісно зустріти її (його? Їх? :)) у великому світі. Радію за вас. Невже кучеряве янголятко за півроку буде Старшим Братом? аж не віриться. цьомчик і йому і балеринці-Софії. Ростіть всі великі і здоровенькі

---------- Додано в 11:24 ---------- Попередній допис був написаний в 11:23 ----------

думаю, не можна, а треба :)
    Ані теж бажаю легкої вагітності і пологів, здорового малятка!

2. jalla

jalla Прогрес року 2013

Ліда, вітаю. Бажаю міцного здоров"я і тільки приємних емоцій від цього чудового стану.
    Ото мамуся молодець).:kiss:

3. napoleona

napoleona Well-Known Member

Markkomp, вітаю! Легкої вагітності! здорового малюка!

4. hrystusja

hrystusja Well-Known Member

Нарешті дали добро трубіти на весь світ)))
    Вітаю з вагітністю Олю, та, що Barnaulka, в минулому Дзінтарс з вагітністю! Здоров"ячка тобі, сили та най-найбільш позитивний емоцій від найчарівнішого стану!
    Щоб малятко в животику росло здоровеньке, а ти легенько переносила той паскудний токсикоз!

Цьом тобі маленька!

5. Virchuk

Virchuk Well-Known Member

о, ну то і я привітаю;)
    Олю, гарно тобі виносити і легко народити малятко!)

6. arina

arina Active Member

вітаю-вітаю-вітаю Олічку-Barnaulka з вагітністю!!! Бажаю тобі отримувати тільки насолоду від цього прекрасного стану, міцного здоровячка тобі і малятку!!!

7. Vittoriya

Vittoriya Well-Known Member

Вже можна? :) Вітаю Ольчик!! Тішуся, що настрій в тебе класний і надіюся самопочуття теж! Ростіть здоровенькі!

8. napoleona

napoleona Well-Known Member

А я знала)) ти ще від тоді шифруєшся, коли про щось там мене питала)))
    Вітаю красуне! Насолоджуйся тим прекрасним станом, тими моментами, сповненими щастя і радості! Всього найкращого!

9. zaderyshka

zaderyshka Member

Мої вітання, Оля! Легкої і позитивної вагітності! Щоб мацьопство гарно росло і вагітність приносила тобі тільки радість :girl_smile:

10. Gorgona

Gorgona Member

Така гарна новина :girl_claping:! Оля-Barnaulka, щиро вітаю!!! Міцного здоров"я і позитивних емоцій! Нехай ці місяці очікування будуть легкими і приємними!!!

11. Mammy

Mammy Well-Known Member

Класна новина! Вiтаю! Здоров'ячка вам :)

12. Яська Березнева

Яська Березнева Well-Known Member

Ну нарешті можна вітати! Ура-ура-ура! Олю, вітаю з вагітністю, легко виносити, народити здорову дитинку і всього тільки хорошого! Насолоджуйтеся найкращим у світі станом! :dance::dance::dance::dance2::dance2:

13. Ljus6ka

Ljus6ka Well-Known Member

Оля-Barnaulka Вітаю з вагітністю, нехай ці місяці , що у Вас попереду будуть тільки найсолодшими і найлегшими у цьому прекрасному періоді. Здоровячка Вам з малючком

14. smugastik

smugastik Well-Known Member

Олю-Barmaulka Вітаю з найпрекраснішим станом, легкої Вам вагітності, міцного здоров"ячка Вам та мацьопі і тільки позитивних емоцій.

15. Nastylove

Nastylove Well-Known Member

Вітаю, Олічка! Здорової, щасливої вагітності і легкіх пологів! Рада читати такі прекрасні новини:girl_smile:

16. Seshat

Seshat Альфа-баклажан

Оля, вітаю-вітаю-вітаю:girl_dance: От вчора думала, що певно будемо тебе скоро тут вітати. Хоч я нічого і не знала:girl_yes:
    Бажаю Тобі легко носити і народити свою лялю і щоб ви обоє були здорові та щасливі:girl_in_love::girl_in_love:

17. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

От всі так і знали і всі в курсі)) і я думала недавно, що десь скоро Оля нас потішить)
    Вітаю! Тільки приємних хвилин і радісного очікування)

18. Pulupjak

Pulupjak Active Member

І я приєднуюсь до усіх побажань! Вітаю Олю з таким чудесним періодом в житті.

Надіслано від мого GT-S7272, використовуючи Tapatalk

19. natorella

natorella Well-Known Member

а я не знала і не думала, але оля лайкнула мою фб-сторінку нині і я кріііііііііііііпко задумалась
    ВІТАЮ!!!! фух на тебе, легко

20. Savchenko

Savchenko Member

А я все заглядаю заглядаю сюди коли вже можна вітати Олю) Дочекалася) Приєднуюсь до вітань! Легкої вагітності,насолоджуйся кожним днем таким прекрасним станом і знайомством з мацьопкою)