Вітаємо з новонародженим / новонародженою!

Тема у розділі 'Свята великі та маленькі', створена користувачем Мар’яна, 22 Серпень 2007.

Статус теми:
Закрита.
  1. Анютка

Анютка Well-Known Member

Відповідь: Для майбутніх мам

Андріанко, як чудово!! Вітаю Вас!! Ви МОЛОДЕЦЬ[​IMG]

• Подобається Подобається x 3
  2. Злата

Злата Well-Known Member

Вітаю Вас і Вашу маленьку донечку з народженням:radist: , бажаю міцного міцного здоров'я і хорошої долі;)

• Подобається Подобається x 2
  3. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Ви не повірете, ще сьогодні думала про Андріану і Галинку! Галинка була на форумі а Андріана виходить в пологовому!:crazy: :crazy: :crazy:

Щиро вітаю вашу сімю з поповненням, бажаю всіх земних благ, міцного здоров"я і щоб ваша донечка приносила вам радість!!!!

4. Соня

Соня Well-Known Member

Андріанко вітаю! Всіх вам благ, ростіть здоровенькі!

Ну, Галюся, ти наступна! Рада, що ти щаслива, перед таким довгожданним моментом так і треба, розслабитись і позитивно настроїтись!

5. галичанка

галичанка Well-Known Member

Андріано! Вітаю з народженням донечки!!! :radist:
    Радісних вам клопотів, щасливих днів і ночей, проведених з донечкою!

Як буде повне ім'я донечки: Юлія чи Юліана?

• Подобається Подобається x 1
  6. Наталя

Наталя Well-Known Member

Адріано, вітаю з народженням донечки. Радості, здоров'я і тільки приємних турбот Вам!

7. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Галиночко, ВІТАЮ!!!!!! У вас справжній Котигорошко родився! Всього самого самого і багато багато вам і вашій сім"ї !!!

8. Олюська

Олюська Well-Known Member

Вітаю Галинку з поповненням в сім'ї!:) бажаю величезного здоров'я, повно радості і тільки приємних клопотів:)

Додано через 5 хвилин
    А я вчора на випускному була :p Така задоволена, що пішла, вибралась в люди:), а то наші всі на роботах, а я вдома, скучно трохи після біганини з дипломом...Правда щось так замучилась, трохи потанцювала і все, більше не можу, а так хочецця погоцати і собі, коли дивишся, як всі польку скачуть:)

• Подобається Подобається x 5
  9. julka

julka Well-Known Member

Всім привіт!!!

Галинко вітаю з народженням синочка, міцного здоров"ячка вам і вашому сонечку!!!Нехай ваш синочок буде здровий і щасливий, і шоб для вас з чоловіком приносив тільки радість!!!!

Рада шо у вас все добре дівчатка, так давно не заходила на форум, на роботі шось забігалась, а потім на вихідних не було в Києві.
    Так добре за містом, тихо, спокійно, так відпочила просто супер. Також мені хочеться на якусь забаву, але на корпоративну вечірку не йду:sad:
    Молозиво в мене виділяється десь з 19 тижня, і то тільки коли лягаю спати.Один день є, 2 дні немає, думаю це все індивідуально.
    Моя донечка так лупиться вечером, шо не знаю чи то нормально.Ввечері намагаюся ходити гуляти, щоб краще спати, але шось спати все одно не можу нормально, постійно здається шо я дитинку притискаю:sad:
    всім гарного дня!!!

10. Марічка

Марічка Well-Known Member

Всім привіт!

Найперше вітаю Андріанку і Галинку з народженням Донечки і Синочка! Радіємо за вас. Хай ваші дітки будуть здорові і ростуть великі. Пишіть свої історії про пологи в відповідній гілці. Чекаємо!

Нарешті можу дописати. Пропадала, бо були проблеми з інтернетом на роботі, потім був інтернет і відповідно було багато роботи, ще потім бігала в різних справах. Мала трохи клопоти, тому пропустила три заняття в школі :sad: , а з нового року буду чемно ходити і не пропускати. :) Добре, що купила собі диск із вправами - роблю вправи вдома.

А ми виросли - нам вже 28 тижнів. Але все одно, як би тісно не було, дуже любимо змінювати положення (коли гикавка, то вона завжди в іншому місці "прослуховується"...). Після свят ідемо в декретну відпустку (теоретично, на роботу будемо ходити ще цілий січень). Закінчуємо ремонт (це була не примха вагітної, а потреба).

А ще хотіла запитати. Мене останній тиждень дуже болять суглоби таза, особливо зранку, коли іду на роботу. Розтягуються, напевно. Це нормально?

• Подобається Подобається x 4
  11. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Дівчата, Гелена народила!!! (я якраз думала, куди з форуму пропала...) Гелено, вітаю Тебе і чоловіка з таким чудом! Всього вам найкращого!!! Чекаю на розповідь!!!

• Подобається Подобається x 7
  12. olja_zaj

olja_zaj Well-Known Member

Вітаю!!!!!!!! Всього найкращого вам і донечці ростіть здорові !

13. Зорянівонька

Зорянівонька Well-Known Member

Мія, Вітаю з маленькою принцесою!!!

На черзі Льолік. Чекаємо новин:)

Всім легкого і гарного робочого тижня!!!

• Подобається Подобається x 7
  14. Соня

Соня Well-Known Member

Вітаю маму і дитятко! Молодці! Хай доня росте здоровенька, батькам на радість! :)
    Чекаю Вашу детальну розповідь про пологи і пологовий, бо там теж плануємо.

15. Маруся-мама

Маруся-мама Нєправільная пчєла! Собіраю нєправільний мьод!

Miya, вітаю з народженням донечки!

16. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Miya, вітаю з народженням донечки :clapping::clapping::clapping:

В всьому є свої плюси і мінуси. З досвіду знайомих зробила висновок, що чим менша різниця у віці - тим фізично важче дати собі раду з дітьми, а пологи легше проходять як правило. З більшою різницею фізично легше але з"являються проблеми з дитячими ревнощами, треба більше зусиль докласти щоб діти порозумілись потім.... Та й багато про переваги/недоліки говорити можна :) Кожному своє підходить, та й в будб якому разідти - це радість.

17. Олюська

Miya, вітаю з поповненням!!!:radist:
    Міцного здоров'я донечці, мамі з татком багато сил!!! Хай маленька росте красунею і приносить багато радості!!!:):):)

18. Loyal

Loyal Well-Known Member

Вітаю з поповненням!!! Ростіть здоровенькі і міцненькі! Мамі з татком - сил і терпіння!

Додано через 6 хвилин
    Моя лікарка дуже хвалить Данкова на Джамбула... А ми з чоловіком недавно сіли роздумувати - де б то народжувати??? Розказую йому, що я знаю, де які плюси і мінуси. І так ми ні до чого не домовились... Недавно знайома в Медінституті родила, то там було купа проблем... Тому чоловік майже категорично проти. І Джамбула не особливо, бо ніхто не може зайти чи чоловік допомогти в передпологовій... Та ми ще й не вирішили чи хочемо разом народжувати. Я якось оминаю це питання, бо й сама не знаю.

19. Марта2

Марта2 Well-Known Member

Вітаю Miya!!!! Приєднююсь до усіх побажань!!!

І ми таке проходили! В мене так: якщо я починаю розмову про те скільки малюк зараз важить і що в нього розвинулось на даному етапі, то чоловік слухає але щоб ьув дуже захоплений розповддю, то не, а от коли сам починає розпитувати а в мене нема настрою все розяснювати йому, то він починає мене тероризувати:"А чого ти мені не хочеш розказати що воно собі там робить і як поживає!":ireful1:

20. Олюська

Olja_zaj, вітаю з народженням донечки! Бажаю міцного здоров'я, багато радості, якомога менше безсонних ночей і якомога більше молочка!:)

Юля, нарешті якісь новини від тебе! Рада, що в тебе все ок, частіше заходь!:)

Статус теми:
Закрита.