Висока Т у дітей - розбір польотів

Тема у розділі 'Дитяче здоров'я', створена користувачем Holly, 19 Липень 2009.

?

Ви панічно боїтеся гарячки чи

1. слідкую за станом дитини, полегшую страждання, але не поспішаю з хімічними втручанням

61,8%
  2. я строго виконую совєцьку інструкцію (38,5) і хапаю "панадол"

34,9%
  3. я така затуркана, така затуркана

3,3%
  1. ViTanya

ViTanya Member

Відповідь: Висока Т у дітей - розбір польотів

Седечко і має калатати. При підйомі температури на 1 градус (напр з 36,6 до 37,6) частота серцевих скорочень в нормі зростає приблизно на 10 ударів (напр було 80 в спокої, а стало 91 в спокої). Це захисний механізм, тоді лейкоцити і імуноглобуліни циркулюють разів в 20 швидше. Непокоїтись потрібно, коли пульс не відповідає температурі.

2. veronka

veronka зла друзя

ну ось - 5 день температура, горло червоне, з носопирки тече, мокрий кашель. Вдень Т 37,2-37,5, зате вночііііііі, 39,7. Педіатр натякає на антибіотики? Нащо? хіба червоне горло є показом для них? Але те, що Т так довго тримається, мене непокоїть

3. Януся

Януся Well-Known Member

Здайте аналіз крові і побачите чи є покази до антибіотиків. Всі питання відпадуть.

4. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

сильно просить пити? Чи скоріше важко напоїти? Важливо визначити, чи то вірусна інфекція, чи бактеріальна. Дійсно, аналіз крові допоможе це зробити. Ясно, що при вірусі антибіотик ні до чого.

5. Ljolik

Ljolik Well-Known Member

Недавно сестри малий хворів на мононуклеоз. Мав температуру і червоне горло з білими вкрапленнями. Дільнича педіатр "на око" діагностувала гнійну ангіну (маючи на руках результати аналізу крові, де чітко було видно, що це вірусний мононуклеоз). Тиждень дитину лікували антибіотиками, і ясно, що нічого не вилікували. Аж тоді звернулись до Гайдука, який їх сильно бештав за ті антибіотики при вірусній інфекції.

6. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

На ніч завжди піднімається. Температуру збиваєте чимось?

7. Usmishka

Usmishka Well-Known Member

і обовязково до аналізу крові і аналіз сечі, при запалені нирок діти хочуть пити і не можуть від болю спати.

8. veronka

veronka зла друзя

максимум обтирання теплою водою, вночі п*є кожних пів години, двічі провітрюю кімнату. Нальоту і гною нема на горлечку.
    сеча мутна, насиченого оранжевого кольору. Не жаліється на пупік. Завтра поїдемо здавати аналізи

9. Svitlanka

Svitlanka Well-Known Member

На зневодненя не схоже?

10. cjomcjomka

cjomcjomka Content - fairy

Солі. Схоже на зневоднення від температури.

11. Suzi

Suzi Moderator Команда форуму

А вдень як п*є? Це добре, що кожні півгодини. Якщо є таки загроза зневоднення, краще пити якомога частіше. Навіть кожні 5-10-15 хвилин по трошки. Звісно вночі важко, але може спробувати перед сном потрошки її поїти.

12. катенок

катенок Well-Known Member

Веронік, що там у вас???????????????
    В нас те саме........39 температура вже три доби, я в шоці, завтра певно аналізи будем здавати, кажуть в невідкладній - грип...

13. Rodionochka

Rodionochka Безнадійна оптимістка

І в нас повна катастрофа(((.
    В п"ятницю в старшого малого Т піднялась до 38,5. В горлі - ангіна. В суботу прийшла лікарка, так і є ангіна. Виписала антибіотик - флемоксин солютаб. Почали пити. Вже після 2 таблетки малий ожив. Неділю та понеділок йому явно стало лекше, бавився, Т не було. А у вівторок з обіду Т почала підніматись до 39,5. Зранку аналізи. Запальний процес та ще віруска якась наклалась. Змінили нам антибіотик, на Зіннат. Сьогодні вже другий день Т просто зашкалює, в кращому випадку 38,5-39. В гіршому навіть не міряю. Малий лежав просто зелений, ніякий. Вже сьогодні почав вставати, щось трохи з"їв. Я Т збиваю, а Ви б не збивали? В мене вже сили на нього дивитись нема, так йому важко. Коли трохи спаде, то хоч трохи лекше. Може я погана, але відчуваю, що так зараз треба. Ми багато п"ємо, і лоба постійно обтираємо. Але 40 без парацетамолу як збити?

14. veronka

veronka зла друзя

вчора вже Т не було, сьогодні - теж))) перетерпіли з суботи до середи)

15. мамочка

мамочка Well-Known Member

в малої (6р) в понеділок піднялася температура до 39,5
    вище не даю підніматися, тому 2-3 рази на день збиваю
    до четверга з симптомів окрім температури була ще нежить (але то в нас хронічна)
    в четвер побачила що горло стало рихле, але рожеве
    сьогодні вже на мигдаликах зявилися білі "вкраплення", схожі на це

поїхати до лікаря при такій погоді це нереально. давати антибіотик? і який? флемоклав солютаб пила на початку зими. я щось панікую, бо дитина весь час на парацетамолі...
    будьласка порадьте щось

16. катенок

катенок Well-Known Member

В нас теж сьогодні спала температура, але наслухали хрипи і призначили антибіотик, кашляє дуже!

17. Маруся Іванова

Маруся Іванова сонечко сяє...

5 днів трималась температура під 40, збівалась на годину-дві до 38. Панадол нічого не давав взагалі, тільки свічки нурофен та обтирання.Більше ніяких симптомів. Під кінець п"ятої доби впала сама по собі, ще через пару годин хлопчика обсипало. Розеола. Температури високої боюсь, більше 38,5 збиваю, в старшого починається набряк слизової,

18. veronka

veronka зла друзя

у Маргош 4 дні під 40 була, на 4 день почався кашель і трохи соплі, і потім протягом дня, на ніч Т знову піднімалась, в суботу вже не було Т. Я обтирала теплою водицею, часто провітрювала, але моя нормально переносить Т, хоча, звісно, слабенька і нон-стоп на циці (тепер знов вжоден станик не влажу). Щодо нальоту - я все пробувала подивитися, але з моїм зором це нереально, мо то й краще))) мені ангіну без антибіотиків лікували в дитинстві)

19. Almariel

Almariel Well-Known Member

у дитини 39 і холодні ручки-ніжки, але личко гаряче. що робить?
    то на фоні кашлю. 3 дні була тем-ра від 38 до 40, потім день не було, а сьогодні знов 39.

20. Ная

Ная Well-Known Member

схоже на ускладнення, вам би треба аналізи здати...
    а щодо температури я дивлюся по дитині, старша добре переносить високу температуру, тому їй ніколи не збивала, а менша погано переносить, їй збиваю але теж коли бачу що зле. Свічки "вібуркол" мають м"яку дію, температуру сильно не знижують але досить помічні щоб легше той стан переносити.