Вислови чоловіків та невідомих авторів

Тема у розділі 'Скарбничка', створена користувачем Олька, 2 Червень 2009.

1. Nadinka

Nadinka Well-Known Member

Відповідь: Вислови чоловіків та невідомих авторів

Audaces fortuna juvat- смелым судьба помогает (Вергилий)

2. RUSlana

RUSlana Active Member

Мій чоловік часто говорить: "Работайте, работайте, Родина Вас не забудет", а через кілька секунд завжди добавляє "Но и не вспомнит".

3. Nadinka

Veni, vidi, vici- пришел, увидел, победил (Гай Юлий Цезарь).

4. Vitaminka

Vitaminka Well-Known Member

Человек, - величина переменная. Когда кто-то все время поворачивается к нам одним и тем же боком, мы начинаем думать, будто неплохо его знаем. А однажды он внезапно развернется и - оп! - превратится в таинственного незнакомца.

Жить – значит сделать художественное произведение из самого себя.

5. Nadinka

Как же неприятно потратить на человека так много времени лишь для того, чтобы узнать, что он так и остался для тебя лишь посторонним.

6. ZoloteSonechko

ZoloteSonechko New Member

Всі ви такі (це про жінок) або всі ви однакові, або вам головне заміж вийти. І звідки в них такі дурні думки в голові беруться?:confused:

7. Bilenjka

Bilenjka New Member

8. METAMORFOZA

METAMORFOZA Чарівна львів'яночка

"Никогда не переставай улыбаться, даже когда тебе грустно - ведь кто-то может влюбиться в твою улыбку"
    (Габриэль Гарсия Маркес)

"Никогда не оправдывайся - твоим друзьям это не нужно, а враги все равно не поверят" (Э. Хаббард)

9. Krapochka

Krapochka Member

"Мой пуст остаканел"
    "Бывают дни на «да» и месяцы на «нет»"
    "Красота привлекает вульгарных и бездарных критинов и отпугивает робких и нежных умников. Красота — никудышный сортировщик, поэтому красотки окружены козлами." (Фрідерік Бегбедер. Романтичний егоЇст)

Есть только два способа прожить свою жизнь. Первый – так, будто никаких чудес не бывает.
    Второй – так, будто все на свете является чудом. (Альберт Эйнштейн)

---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:43 ----------

а ця цитата одна з моїх улюблених:
    Речь и мысли принадлежали мужчине. А женщина рождена из безмолвия. Она живет в чужом краю и всего лишь выучила тамошний язык; родным ей он никогда не был. Она поневоле переводит свое сокровенное в понятия, которые не отвечают ее сущности, ибо принадлежат мужчине. Она пытается изъясниться — и всегда тщетно. Никогда мужчине ее не понять. (Эрих Мария Ремарк. Гэм )

---------- Додано в 22:49 ---------- Попередній допис був написаний в 22:45 ----------

і ще одну просто не можу не зацитувати)):girl_tender:

После того, как к Богу заявился Адам и заявил о своей скуке, Бог призадумался – из чего сотворить ему то, о чем он просил, если весь материал ушел на Адама. Но не желая отказывать в просьбе Бог, после короткого раздумья приступил к творенью из следующих материалов: Бог взял несколько лучей солнца и все чарующие краски зори, задумчивую красоту лебедя, игривость с котенка, голос соловья, грациозность стрекозы, сладость меда, притягательную силу магнита и смешал все это вместе. Затем, для усиления притягательности взял непостоянность ветра, слезоточивость облака, хитрость лисицы, мастерство паука, трусливость зайца, назойливость мухи, упрямство козла, алчность акулы, приспособленность хамелеона, подозрительность мышей, резвость тигрицы, кровожадность пиявки, ядовитость змеи, дурман опиума и другие ужасы стихии. Все это перемолов, оформив фигуру, Бог вдохнул в нее жизнь. ТАК ПОЛУЧИЛАСЬ ЖЕНЩИНА!!!!

10. arison

arison New Member

Я люблю тебе не за те, хто ти, а за те, хто я, коли я з тобою.

Жодна людина не варта твоїх сліз. А ті, хто їх варті, ніколи не змусять тебе плакати.

Справжній друг - це той, хто триматиме тебе за руку і відчуватиме твоє серце.

Найгірший спосіб сумувати за кимось - це бути з ним і розуміти, що він ніколи не буде твоїм.

Ніколи не припиняй посміхатися, навіть коли тобі сумно, бо хтось може закохатися в твою посмішку.

Можливо, в цім світі ти лише людина, проте для когось ти - весь світ.

Не гай часу на людину, яка не прагне провести його з тобою.

Можливо, Бог хоче, щоб ми зустрічали не тих людей, аж поки не зустрінемо ТОГО ЄДИНОГО. Щоб, коли це зрештою станеться, ми були вдячні.

Не плач, бо це минуло. Посміхнись, бо це було.
    Завжди знайдуться люди, які зроблять тобі боляче. Треба продовжувати вірити людям, просто бути трохи обережнішим.

Стань кращим і сам зрозумій, хто ти, перш ніж зустрінеш нову людину та будеш сподіватись, що вона тебе зрозуміє.

Не докладай стільки зусиль - усе найкраще приходить несподівано.

Любов---це безцінний дар.Це єдина річ,яку ми можемо подарувати,але все ж вона у нас залишається!!!!

11. talja

talja Member

Любовь не делает жизнь проще, но придает ей смысл!

12. Drongo

Drongo Well-Known Member

Чтоб мудро жизнь прожить, знать надобно немало,
    Два важных правила запомни для начала:
    Ты лучше голодай, чем что попало есть,
    И лучше будь один, чем вместе с кем попало.
    Омар Хайям

13. zachida

zachida New Member

Автор мені невідомий:

И для чего, скажи Серега,
    Если так живет народ,
    По долинам и по взгорьям
    Шла дивизия вперед?

14. talja

talja Member

Сильними та енергійними роблять жінок чоловіки. Чи ті, що йдуть, кидаючи напризволяще, чи ті, що не йдуть, але нічого не вирішують у спільному житті.

У нічній темряві люди, засинаючи думають кожен про своє. Але нечасто це «про своє» означає «про себе». Зазвичай це про когось, хто тобі небайдужий, з ким хочеться бути поруч. Чи про того, з ким ти був поруч, та вже того немає. Чи про те, що могло би бути, якби…
    Іванцова Міла

15. Відповідь: Вислови чоловіків та невідомих авторів

Читаю вислови Віктора Черномирдіна. Довго думала, чи писати сюди, чи в "хіхоньки". Мабуть, все ж таки сюди - він же ж це все на повному серйозі говорив..

Вибране:
    1. Учителя и врачи хотят есть практически каждый день!
    2. Не надо класть оба яйца в одну корзину...
    3. Много говорить не буду, а то опять чего-нибудь скажу.
    4. Лучше водки хуже нет!
    5. Какую партию не делаем - всё КПСС получается.
    6. Вы думаете, что мне далеко просто. Мне далеко не просто.
    7. Вечно у нас в России стоит не то, что нужно.
    8. Были, есть и будем. Только этим и занимаемся сейчас.
    9. Мы выполнили все пункты: от "А" до "Б".
    10. На любом языке я умею говорить со всеми, но этим инструментом я стараюсь не пользоваться.

Шкода, помер вже... А то ще чого-небуть би наговорив..

16. allja

allja Well-Known Member

Для мене цей автор невідомий...:) :

17. Drongo

Drongo Well-Known Member

Мы - это то, что мы думаем.
    Мы - это все то, что возникает в наших мыслях.
    Своими мыслями мы сотворяем мир.
    Будда

P.S. І все-таки думки матеріальні :girl_wink:

18. Nadinka

Ты идеальная, не переживай... Я бы изменил в тебе только одно. - Что? - Твою фамилию на свою...)))

19. Fechka

Fechka Member

Так без кохання і життя тьмяніє Як лист осінній піде в небуття Щасливий той, хто зрозуміть зуміє Що лиш Любов - продовження життя!...

Кохання народжується з нічого і вмирає через усе!

...Чужа душа – то, кажуть, темний ліс.А я скажу: не кожна, ой не кожна!Чужа душа – то тихе море сліз.Плювати в неї – гріх тяжкий, не можна... Ліна КОСТЕНКО

"Краса жінки- не в одязі, який вона носить, не в її фігурі і не в її зачісці. Краса жінки повинна бути видна в її очах- це двері в її серце, то місце, де живе любов!"

20. Michela

Michela New Member

Хто живе ні для кого, той не живе й заради себе.

"Кохання — як вода — плавке та бистре,рве, грає, пестить, затягає й топить.”

Кохання може змінити людину до невпізнанності.