Відповідь: Вишивка стрічками І я так би зробила, бо щось, як на мене, заблідий фон. А сонях суперовий!!!!!!!!!!!
Відповідь: Вишивка стрічками захопив мене процес вишивання стрічками з минулого року. Схеми я нігде не беру, придумую композицію сама.Ось декілька моїх робіт
Відповідь: Вишивка стрічками La esposa, гарні картинки. Ви все приглядаєтесь... А коли нам щось своє покажете?
Відповідь: Вишивка стрічками Оооо, певно, не скоро Я зараз опановую нову техніку (точніше, нова техніка опановує мене) прийде час - покажу, поки що це секрет а давайте не будемо ВИкати?
Відповідь: Вишивка стрічками Вишила своїй сестричці на весілля подушечку для обручок І ще такий подарочок молодятам
Відповідь: Вишивка стрічками Вже пробачте, за такі питання, але з чого починати: голки треба якісь особливі? і стрічечки якої ширини використовуєте? давайте, діліться таємницями)))) а ще: хтось пробував вишивати на папері (картоні)? ну наприклад, щоб оформити листівочку чи щось таке?
Відповідь: Вишивка стрічками Я користуюсь звичайною голкою, але з великим вушком, щоб стрічка влізла. Стрічки можна використовувати різної ширини, залежно від бажаного результату.
Відповідь: Вишивка стрічками Я також захоплююсь такою вишивкою , тому хотіла дізнатись де ви купуєте шовкові стрічки для вишивання? Я їх знайшла лише через Інтернет, а це не завджи вигідно, якщо потрібно докупити стрічок якогось конкретного кольору.
Відповідь: Вишивка стрічками Додам ще до цієї теми фото шкатулки для ниток, кришка якої вишита стрічками
Відповідь: Вишивка стрічками Так ніхто і не поділився інформацією про стрічки, хто їх де купує... Шкода, я все одно не викупила б все, щось і вам би залишила
Відповідь: Вишивка стрічками А ви не спробували заглянути в рукодільні магазини Львова. Знаю, що дівчата використовували стрічки куплені саме в них
Відповідь: Вишивка стрічками Пробувала заглядати. Але скрізь, де заглянула, на мене подивились достатньо здивованим поглядом.:confused: Прийдеться пошукати ще десь.
Відповідь: Вишивка стрічками Ну і як виходить з атласними стрічками ? Я спробувала один раз і в мене нічого людського не вийшло. Дуже грубі шви виходили, і стрічка не лягала так, як хотілось. Мабуть я якась неправильна
Відповідь: Вишивка стрічками Шовкові стрічки в вільному продажу в магазинах давно не зустрічала. Вишиваю в основному атласними стрічками або стрічками із органзи (така прозора тканина). Стрічки купую у нас на ринку "7й км" зразу бабінами, в якій можуть бути від 50 до 100 м стрічки в залежності від виробника. В бабінах 1м стрічок коштує 5-10 коп. в залежності від її товщини.