Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ

Тема у розділі 'Бісер, біжутерія', створена користувачем Жемчужинка, 14 Серпень 2009.

1. olevitska

olevitska New Member

Відповідь: Вишивка бісером

я вишиваю одним рядочком, починала знизу і догори. і нитку ніби не дуже затягую...

2. olevitska

olevitska New Member

у Вас дуже гарно лягають бісеринки і не морщиться нічого!!!!!!!!!!!!!!! у мене так не виходить...

3. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

попробуйте вишивати зліва на право ( а не вверх- вниз) і подивіться чи у Вас бісер рівний і одинакового розміру (бо китайський рівно не ляже, якщо він дуже кострубатий)

4. olevitska

olevitska New Member

я так і вишиваю рядочками зліва направо(просто перший рядочок знизу починаю, а тут бачу всі розпочинають згори...)...і вишиваю нібито чеським бісером...по крайній мірі так в наборі написано. єдине що мені не подобається це те, що я не можу натяг нитки вибрати такий щоб не морщилось..., і блискучий бісер іншої форми ніж матовий і лягає не так гарно...

5. Dzvinkalviv

Dzvinkalviv New Member

6. Afalina

Afalina New Member

може хтось підкаже, чи можна у Львові купити чеський бісер на вагу? дякую!

Останнє редагування модератором: 14 Березень 2011
  7. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Дуже гарно!

Здається, в Тані mamatu, у handmadeworld (є рекламна гілочку у розділі "теревені")

8. olevitska

olevitska New Member

я закінчила вишивати образ!!! (не можу щось фото виставити). сьогодні або завтра буду оформляти!!!! Довольна як слоник!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

9. kerosinka

kerosinka Member

Привіт всім!!! Передивилась тему, такі гарні роботи. І собі вирішила спробувати вишивати бісером. Вже обрала схему, але стикнулась з проблемою : як підібрати кольори бісеру до дмс? може є таблиця відповідності? допоможіть будь-ласка.

10. miss HR

miss HR New Member

дивіться тут http://www.charivna-mit.com.ua
    там в бісері є таблиця відповідності

11. pip

pip New Member

Дівчата а хто вишивав ікони не за стандартними схемами а оригінальні виставте для прикладу фото вишитої роботи!:girl_mad:

12. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Цікаво що Ви розумієте під стандартними і нестандартними іконами??????????

13. pip

pip New Member

Стандартні це схеми (канва з нанесеним малюнком) які можна купити в рукодільних магазинах, як на заході так і сході і в інтернет магазинах.
    А оригінальні це схеми які є тільки на заході ( і то не в усіх магазинах), наприклад пара католицьких ікон з серцем, ангел хоронитель іде через кладку з дітьми, свята родина і т.п.(бачила знайома в одному з львівських магазинів тільки непамятає в якому) вони дорожчі але і оригінальніші.
    Хочеться і їх побачити фото відшитих!))):girl_mad:

14. Olena-m

Olena-m Well-Known Member

15. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Та не ікони. То образи, релігійні малюнки, якщо хочете. І що ж там такого оригінального?
    Ікони мають свої чіткі канони прописані.

16. La esposa

La esposa Moderator

а чому у вас після дописів смайлик, що свариться? так, ніби вам мне подобаються класичні ікони і взагалі те, що ми вишиваємо ;)

може, ви свої краще покажіть, бо кажете, що багато маєте :)

17. pip

pip New Member

Почекайте давайте по порядку, а то мене вже на форумі засварили! Я вибачаюсь перед адміністрацію якщо неправельно даю повідомлення то видаляйте їх (я потім намагатимусь зрозуміти чому) так як я новенька і ще у всьому нерозібралась.
    З самого початку я питала про ікони для сестри, (вона немає інтернету і компа взагалі), а живе у Львівській обл. За відповіді всім дуже дякую.
    А сама я живу в Дніпропетровську (до Львова приїжджаю лише раз в рік - літом) через це просила фото таких ікон яких я в Дніпрі неможу побачити відшитими не те що купити.
    І ще ікони мені подобається вишивати бісером дуже (вдома вишитих бісером є штук 10, і ще десь 3 подаровані , а смайлик в кінці я думала що він розмовляє без упину, але в жодному випадку не свариться, так що вибачайте!!)

18. La esposa

La esposa Moderator

Гарні. Дуже акуратно вишиваєте, я ще бісером не пробувала, але подобається. Хочу собі вишити святого Миколу, маю щодо цього одну думку

а яким бісером вишиваєте? бо бачу, що то не з набору.

19. pip

pip New Member

Зараз попробую переробити а то ще мене заблокують чи як правильно.
    А щодо вишивки св. Миколая купляйте заготовку а бісер підбирайте самі, я використовую чеський і японський (підбираю сама). Краще раз заплатити дорожче чим неякісним нашити за пів року всі схеми, ітак я вишиваю для себе.

20. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Гарні роботи, я теж вишиваю бісером по підбору, купила набір один, а там той бісер як не будь, кривий, не в тон (може того що не дорого 120грн). Оті що Ви кажете з сердечками, то продаюся в нет магазинах, лиш дорого, щось по 450-500 грн. А так думаю мож просто по схемі вишивати, замість ниток бісером, але тоді і лице треба вишити ( а то трошки не то як мені). Будем сподіватися, що розробники не сплять і на роблять різного і багато.