Відповідь: Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ Я, звичайно, у вишивці длетант, але, мені здається, що в цій схемі варто було "поставити" на контрастність, і вибирати темнішу палітру.Хоч не мало залежить і від кольорів. Маю на увазі, щоб темніші не виглядали тьмяно. Вдалої роботи!!!
Відповідь: Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ З мене поки теж дуже юна вишивальниця, але й мені воно засвітле, але Ви ще й найтемнішим не вишивали, так я розумію по схемі? І ще, може це лише фото не надто реально передає кольори, "висвітлює" так би мовити.
Відповідь: Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ Нарешті закінчила свій "довгобуд" але маю проблему. Поки не дійшла до правильного тримання тканини - наробила біди - складки добре видно на фото. Чим можна зарадити?
Відповідь: Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ при натяжці все поправлять-не переживай) нічого не буде помітно
Відповідь: Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ була аналогічна ситуація коли вишивала ,при натяжці в рамці нічого не видно
Відповідь: Вишивка бісером: ПРОЦЕСИ Доброї ночі дівчата. Перший раз на сайті. Хочу поділитись з вами своєю вишивкою і отимати поради. Почала вишивати бісером на схемі для вишивання нитками, то тепер маю мороку, незнаю що з цього вийде і чи варто продовжувати. Можливо хтось із Вас мав практику , будь-лаааска, ну піДКажіть будь-ласка
Відповідь: Вишивка бісером: ПРОЦЕСИ А я нарешті почала вишивати першу в своєму свідомому житті бісерну картину(до того був один шкільний варіант писанки у школі). Побачила в магазині, коли вибирала нитки для вязання, ходила два тижні з тою ідеєю, що вона мені дуже подобається і що мені вистарчить терпіння її вишити. Ну і думаю раз за два тижні ідея не зникла, то треба братися за роботу. Купила картинку, купила бісер і взялася за роботу. Ось в перший день вишивала годину вишила 150 бісеринок, сьогодні вишивала вже 2,5 десь. Ну і судячи з прогресу можу сказати, що наразі воно йде мені швидше ніж вишивання нитками. Десь в півтори рази. Може ще тому, що вишиваю не зі схеми а по намальованому атласу, рахувати зовсім не треба, але то якраз для таких як я, добре що і так виходить трохи бавлячить з малим вишивати, якби прийшлося ще рахувати то б було на наступного нового року не знаю чи готово. На днях сфотографую і покажу що виходить. У магазині мене переконували правда брати просту тканину і вишивати по схемі, мовляв так роблять професійні майстрині, а не просто розмальовку розмальовувати. Ну але нехай на перший раз і таке згодиться!
Відповідь: Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ Якесь таке цікаве порівняння в магазині. Напевно тканина для вишивки + бісер дорожче продадуть))) Далеко не всім подобаються картинки повністю зашиті бісером. Зараз такий великий вибір наборів з частковою вишивкою. Для чого собі життя ускладнювати? Он навіть заготовки вишиванок вже з готовим малюнком продають. КІнцевий результат буде той же, а мороки значно менше і більше задоволення. Мені подобається бісером вишивати тому, що це насправді значно швидше ніж вишивка хрестиком і плюс завжди можна посеред дня по-трошки вишивати. В мене завжди напоготові є малесенька робоча плоска коробочка де насипано по трошки різних кольорів бісеру і тканина-розмальовка))). Я без рамки в руках вишиваю.
Відповідь: Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ А от мені навпаки - нитками і швидше, і організуватись простіше - літом на вулиці під час прогулянки вишивала, деколи в машині поки Гриць спав (ще до народження Нестора) А от бісером мус бути робоче місце - стіл, коробочка з бісером, і нема можливості зручно вмоститись в фотелі (маю короткозорість, і мушу кожен раз нахилятись аби попасти в тоту бісеринку). ну і нема гарантії що Гриць не влізе, і вкортре не переверне тотой бісер. Але тим не менше одна робота бісером вже готова і в планах як мінімум ще дві)))
Відповідь: Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ я бачила фото, дуже красиві кольори, ти взагалі молодець що взялася ще й закінчила з двома дітьми, я ото якраз думаю поки одне то швиденько відстрілятися, бо з двома точно ради не дам ще рукоділлям займаится, або то поки що так страшно виглядає..
Відповідь: Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ мені так само, ці коробочки-органайзери дуже зручні. І класно що рахувати не треба бо тканина то і є схема!
Мені навпаки вагітній було важче) зараз часу звісно менше, але я його використовую якісніше))) то так, але от сорочку хочу на звичайному полотні - то таки важче...
Відповідь: Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ то в мене не органайзер, то маленька кругла пластикова коробоча розміром як кришка від банки. В ній на дно я приклеїла цупку тканину і бісер в ній змішаний, але насипаний зовсім трошки. Органайзер був і загув - Антон кришечку зламав і тепер я тримаю бісер в пакетиках. А ще органайзер не раз чарівно опинявся на підлозі із розсипаним бісером. Тому я так більше не бавлюсь
Відповідь: Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ Я теж після такого бісер просто в комірки не висипала, а порозклада їх по прямо в пакетиках, а при потребі насипаю собі по трохи.
Відповідь: Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ І я дошла до того. Маю собі "робочу поверхню" - на пінопластовій підставки зробила пістолетом силіконовим перегородки і туди насипаю з пакетиків трошки бісеру) Дуже зручно наколювати по бісеринці.
Відповідь: Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ В мене також, але мабуть завдяки тому що він ще новий, або просто гарний попався якимось чудом кришечки не повідкривалися..
Відповідь: Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ Почала вишивати образ але мені легше вишивати фрагментами а не цілий рядок . Та тут почитала що всі вишивають рядками цілими порадьте чи можна фрагментами
Відповідь: Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ я вишиваю не фрагментами (наприклад, один колір), а квадратиками)))) я цілий ряд не подужаю. а вже в квадратику проходжуся по рядочках)
як квадратиками? я вшиваю н-д плащ Марії де йдуть відтінки одного кольору це щоб менше кольрів йшло як на цілий ряд. але не знаю чи потім в такий спосіб не буде стягуватись
Відповідь: Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ вибираю собі з краю квадрат, наприклад, 3 на 3 см. і вишиваю в ньому рядочками (ну, виходить майже змійка, бо туди-сюди вертатися постійно.). потім переходжу до наступного такого квадрату - вверх чи вниз по малюнку. і все. мені не стягує, навпаки - я так краще регулюю натяг нитки.