Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ

Тема у розділі 'Бісер, біжутерія', створена користувачем Жемчужинка, 14 Серпень 2009.

1. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Відповідь: Вишивка бісером

закінчила, але ще не розумію, чи мені подобається результат... і не знаю, чи сюди писати, чи одразу у вишивальну жилєтку. шов " назад иголка" я не знаю, як виглядає:girl_flag_of_truce: припустила, що якщо "назад", значить десь back має бути точно... знайшла backstitch (до слова, я крім як хрестиком, взагалі не вмію чимось іншим вишивати), знайшла, як він виконується (завдяки OxankaF"s допису у відповідній темі), от що вийшло
    [​IMG] [​IMG]
    А тепер скажіть мені, будь ласка, пороти, чи це так має бути?? :girl_blush2:

2. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

На відповідь у карму. Набори я брала в інтернет магазині "Панночка", от сьогодні прийшли мені вишеньки для подруги.

3. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

4. Kvitneva

Оформила. Плівку не знімала, бо несли на хрестини.
    (фотограф з мене не дуже :girl_nea:)

5. Emerald

Emerald New Member

Дівчаточка, допоможіть! Придбала собі набір для часткової вишивки бісером по атласу "Мадонна" фірми "Ангеліка" (розмір 30*40 см, бісер чеський 10/0). Так ось у мене питання: як потрібно вишивати? Брати нитку вдвоє чи одинарною? Зав'язувати на кінці вузлик чи як? Трішки переживаю, як закріплювати її на початку і вкінці. Знаю, що потрібно постійно шити в одному напрямку. Підкажіть, будь ласка, бо це моя перша робота бісером і не хотілося б зіпсувати таку красу. Завчасно всім дякую!!!

6. golka

golka New Member

Я теж вишивала цю ікону,нитки брала шовкові,одинарну,на початку зав"язувала вузлик невеличкий і ще прошивала кожен раз за вже вишиті рядки.Не затягуйте сильно коли вишиваєте бо вишивку сильно перекосить.

7. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

І я таку вишила ))) І почала таку саму годувальницю вишивати. Трошки пізніше виставлю свої фото!

8. TUCR

TUCR Well-Known Member

як на мене те паспатру це лишні гроші, скло давайте звичайне бо матове то втрачаються усі кольори, весь блиск, і лице при розтягуванні вирівнюється, а нести в кульочку, а як ви йоо хочете нести). Хоча звичайно вирішувати лише вам.

9. Emerald

Emerald New Member

Дякую за пораду! Просто побачила таку ж роботу з паспарту і тепер вагаюся, бо подобається як з ним, так і без нього.

10. TUCR

TUCR Well-Known Member

Я з паспарту роботи не бачила, але знайома коли робила рамку то їй сказали що неварто, але повторюсь вибір за вами.

11. Rostuslavchuk

Rostuslavchuk Well-Known Member

12. Emerald

Emerald New Member

Дякую! Так і зроблю. Ще не визначилася, куди саме нести...

13. TUCR

TUCR Well-Known Member

бачу ви на Сихові живете то на 4 пов вікотеку де меблі , там роблять.

14. oksanusyk

oksanusyk Well-Known Member

Мені здається, з паспарту будь-яка робота дивиться багатше. На фото дуже гарно все підібрано і дивиться просто суперово. Але

15. Margocha

Margocha New Member

Як у вас всіх файно виходить,я тільки вчусь,в мене аж дух захоплює.Купила канву і бісер,вишиваю ікону ,надіюсь,що щось получиться путнє

16. окса

окса Member

на коломийському бісерному я шила свою сорочку 3х3(але спершу треба обов"язково попрати його-правда,вишивати трошки важкувато,бо дірок не видно),а по Лугані-треба брати 32 каунт і шити 3х3.(але ще треба дивитись по підвиду бісеру)

17. Margocha

Margocha New Member

Дівчата,підкажіть,будь-ласка,можливо хтось,десь бачив схему вишивки Святого Ореста?

18. Kvitneva

[​IMG] [​IMG]

19. Kvitneva

Оформила, запакувала, тому фото не найкраще - розпаковувати буду перед освяченням і, власне, даруванням (то для мами).
    А це- відпочивалочка перед новим процесом

20. Kvitneva

Ще трошечки лишилось вишити