Вишивка бісером: ОБГОВОРЕННЯ

Discussion in 'Бісер, біжутерія' started by Жемчужинка, Aug 14, 2009.

1. Kvitneva

Kvitneva Well-Known Member

Відповідь: Вишивка бісером

Не минуло й півроку.
    Я ещё не волшебник, я только учусь.:d64:

2. golka

golka New Member

Дівчата,може у когось залишився 523 бісер з радістю відкуплю бо мені не вистачає,щоб завершити роботу,а у Львові зараз його ніде немає.Допоможіть,дякую.

3. Mamusya

Mamusya Well-Known Member

Маю запитання до тих, хто вишивав сорочки . Хочу малому вишити сорочечку , і не знаю чи то брати звичайну канву , по ній вишивати бісером , і пришити до готової сорочки . Чи краще взяти оте домоткане полотно , щоб розкроїли і по ньому вишивати ? Що порадите ?

4. окса

окса Member

Заходьте,у мене є у продажу:girl_wink:

5. mamvasulka

mamvasulka Well-Known Member

Доці вишивала на готовій сорочці і приклеювала канву, але шила не багато, тож не провисло і гарно виглядає. Зараз вишиваю собі, то купляла бісерне полотно, бо вишиваю узор де багато бісеру .

6. Оленка

Оленка Well-Known Member

хочу вишити рушничок до паски частину узору хрестиком, а частину бісером на рівномірці. Чи бісером можна вишивати 2х2 чи обовязково 3х3. Хрестиком я вишиваю через одну дірочку

7. golka

golka New Member

Setta,а якої фірми вишивка?

8. Setta

Setta Member

Сподобалась? "Картини бісером" Харків, купувала на Овечке

9. Sluhachka

Sluhachka Well-Known Member

привіт дівчатка! підкажіть будь-ласка, вже вишиваю другу роботу, але як і перша так і друга дуже скручується, я ніби і не затягую сильно нитки, а коли першу роботу встановила в рамку, то вона в мене була дуже коса.порадьте шось путьове для вирішення проблємки))):girl_flag_of_truce:

10. тетяна7777

тетяна7777 Well-Known Member

Setta,так якої фірми вишивка?

11. Rosynka

Rosynka Well-Known Member

Майстриньки, взялася я синочкові візерунок на сорочечку доповнити бісером, і от зараз дошиваю і починаю задумуватися, чи не буде та вишивка відвисати на сорочці? там небагато, візерунок простий геометричний, але от зараз вже почала відчувати вагу в руці, коли шию...
    я ще переживаю, щоб малому не важко було, а чоловік сміється з мене:)

12. Kvitneva

тут всі таки роботи серйозні.... а я зі своєю грушкою - аж встидно :girl_blush2: одним словом, вчуся все ще
    [​IMG] [​IMG]
    це я готую по-трошки красу на свою майбутню кухню (вже раніше тут показувала вишеньки)

13. Kvitneva

Дівчата! Я у відчаї, сиджу і майже плачу:girl_cray: Вчора цілий день (наскільки це можливо з двома дітьми) вишивала. І вже аж на фото побачила, що бісер пришитий в різні боки :girl_cray: :girl_cray: Я просто не розумію, як таке сталося - мало того, що вишивала в різні боки (рядок в одну сторону, наступний - в іншу), так ще й НЕ бачила того... Першим поривом було все випороти! Але ж день роботи. Дзвонила мамі - вона заспокоює, що ніхто там згори і не побачить, всі будуть дивитися на сама Св. Анну, її обличчя. Чоловік теж каже розслабитись - його мама ( а це подарунок для неї) не побачить того, а як і побачить, то для неї це не буде трагедією, сам факт виконаної мною роботи для неї буде мати більше значення. Але Я ж то ЗНАЮ.
    От що б ви порадили???
    [​IMG] [​IMG] [​IMG]

14. окса

окса Member

Я б порола однозначно-бо все ж таки буде видно.Я мала теж таку халепу-то порола майже половину роботи.Але вибір-за Вами

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

Я б теж порола! Шкода часу, але то ж не всю вишивку переробляти, а результат негативний мучитиме вас не один день...

16. Fistawka

Fistawka Well-Known Member

І я порола б. Особливо білий бісер буде кидатись в очі. Та і вишивати вам ікону ще не один день. Щоразу буде вас денервувати та нерівність.
    Ото в мене так зараз. Почала вишивати картину. В одному місці дала хрестики в різні сторони. Надалі вже того не робила. Всі казали,що того не видно. А я щоразу як бралась зробити кілька хрестиків до тої місцини поверталась. І крутила і вертіла в руках. Так воно мене мучило. Попорола і перешила.

17. cheboturka

cheboturka New Member

а я б почала з низу і робила все правильно, а коли б малюнок зійшовся, тоді б побачила, попороти завжди встигнете (і коли видно буде, і коли денервуватиме)

18. Kvitneva

Пару днів не могла навіть підійти до роботи. Сьогодні купила нові ножички - буду пороти! Всім дякую за відповіді.

19. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

до пари є ягодки і фрукти. А грушки трошки з іншоі опери))))

20. Made in USSR

Made in USSR Well-Known Member

ну та...ніби з іншої...малося на увазі що саме такий вигляд мав би бути. я от згадала що бачила такі ябука, томі і грушки мені згадались))
    в кармі питаються що то таке) то серединка вишивається бісером, а зображення кругом півхрестик. воно коли готове то просто шикарно виглядає.
    я от думаю може то взяти звичайну схему для хрестиків, окреслити рамку і вишити серединку бісером...а решта по тексту...хоча була би рада якби хтось порадив як то правильніше робити....