Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо А як зробити без намиста? Це з фотографії.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо А ще підкажіть будь ласка чи десь є в програмі скільки потрібно ниток певного кольору. Щоб забагато не купувати.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Дівчата, рятуйте! Чоловік переставив вінду. І ясно, що всі програми я переставила по новому. Але маю проблему з PCStitch Pro. Я не можу сітку поставити. Тобто просто сітка ставиться, а ті допоміжні жирніші ліні горизонтальні і вертикальні кожні 10 хрестиків - не ставляться. Вже ніби і галочки кругом поставила, і умови задала... але їх не має. Вже два рази порола... ((((((
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Меню Палитра->Сводка использования покаже в передостанньому сповпчику кількість мотків (округлює до більшого), останній ствпчик-назви кольорів я, на жаль, цю програмку в очі не бачила
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Ой, ДУУУЖЕ ДЯКУЮ! Я перший раз буду вишивати такими нитками, то мабуть, і питання дурнуваті:o В мотку ниток 6. А для вишивки ділять на 2 або 3. Правильно? То мені потрібно не 2 мотка ниток, а один (якщо я поділю по 3), так? а ще, як краще 2 чи 3? Наперед вдячна!!!!!!!!!
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Зазвичай вишивають в 2 нитки. Хіба би в вас була дуже крупна канва - тоді в 3 нитки. Програма вам говорить скільки мотків потрібно при вишивці заданим методок (здебільшого в 2 нитки)
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо відкрию Вам ще одну таємну кнопочку-друга зліва від масштабу (на панелі інтструментів) або меню Просмотр->Инфрмация видає наступну інформацію: назви-дизайниери... то пропускаю каунт канви-зазвичай 14 аїда стоїть (за замовчуванням)- та колір розмір в хрестиках та см нижче йде перелік номерів ниток та символів, що їм відповідають, а також Strands-ото і є та кількість ниточок, яку треба занизувати в голку, як правило за замовчуванням стоїть 2, бекстіч-за замовчуванням в 1 нитку під кожим дописом є кнопочка "Дякую"-можна дякувати так, аби після кожної поради не писати
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Реально перенабрати схему мого вікна? Мені дуже треба контури бачити. Отут воно
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо реально, схема хороша, тільки один скан кривий, треба в фотошопі троши розвернути, аби сітка добре лягла тільки спочатку бек навести, а потім хрестики,інакше беку не буде видно
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Ірцю, якби ви мені то зробили, вам би ціни не було!!! Бо я так хочу обрамити до 11-го, поки ще маю ту 60%-ну знижку. :shy: Але реально очі вилазять. Два вечори мордуюся. То капець просто.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Дівчата, підкажіть як в РМ замінити різні символи на один, що позначають єдиний колір
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо якщо правильно зрозуміла, то в палітрі кольорів в РМ є два однакових кольори, які позначені різними символами, тоді достатньо вибрати той клір, символ якого треба поміняти, перейти на вкладку "Симовли" і потрібний символ або перетянути на той колір, або просто клацнути по ньому(символу) 2 рази, програма видасть повідомлення, що даний символ вже використовується, тиснете ОК. Усьо.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Вчуся працювати і розуміти РМ. Може повторюсь, але... Порадьте: що означає Size: 14 Count, 14-1/8w X 11h in І, цифра 6 означає, що треба вишивати в шість ниточок? До сих пір вишивала по готових, купованих схемах - поняття не маю, як виглядає Аїда 14.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо але тоді, якщо підсвітити кольори, то буде висвічуватися лиш один колір, тобто кольори з тими самими символами буде подавати як окремі. В мене теж була така проблема, я її вирішила так: тисну довго лівою кнопкою мишки на той колір, який потрібно злити з іншим, з"являється така позначка-квадратик. Той квадратик я тягну на інший колір, з яким хочу об"єднати, і відпускаю. Тисну ОК - все, кольори об"єднані. Надіюсь, доступно пояснила
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо це означає, що 14 Аїди вам треба буде 14-1/8 ширини на 11 висоти в інчах. це 361*281 мм. Тобто якщо взяти по краям як мінімум по 2 см вам потрібен відріз 40*32 см (це мінімум) для Аїди 14". сама розповсюджена тканина для вишивання. Вона або близькі аналоги зазвичай є у наборах (якщо не написано іншого). по ідеї так - в 6 ниточок. Але чомусь мені це дивно оскільки на 14 зачасту вишивають у 2 нитки.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо І що ви б порадили? Можливо вишивати в 4 нитки, бо там є Blеnd (тут по 2 ниточки з кожного кольору). В 6 ниточок мені здається буде неакуратно, грубо
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Я б вишивала в 4, може невеличку частинку вишийте і подивитесь як вам піде.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо дивитись схему і ще я б пошукала графіку, щоб глянути як там написано. в РМ може бути перенабір з помилкою від автора, а може і все правильно. Хоча як на мене в 6 ниток на 14 реально загрубо
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Хельго, значить так: Гугл Знайде відопвідь завжди те, що це гобеленовий набір все пояснює. Тобто 6 ниток цілком нормально. і судячи з такої (хоч і маленької) знимки (і сміх, і гріх але знимку не вставила і вікно вже закрила) канви з набору - це таки гобелен (маю гобеленний наборчик від Дім). ну а на Аїді 14 вишивати гобеленним швом на станочку. Хоча в принципі вишивають і хрестиком, тоді в менше ниток тут дівчата відшивали цей дизайн і може знайдете для себ ерекомендації. надіюсь за посилання не вигонять з гурту...