Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо перенабрати впринципі можна,я навітьпробувала, але кілька але: 1) повна відсутність віьного часу (найперше) 2) моя версія РМ немає неповних хрестиків 3/4 ті що, а на схемі судячи з усього вони є 3) не бачу номери всіх ниток
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо ділюсь інформацією. Є дві програми, за допомогою яких можна підібрати віртуальне паспарту та рамочку: Photo Frames CS та AMS Frame Maker Pro. Наразі не скачала і не інсталювала, тому відгуків не можу сказати.. Буду шукати в гуглі. Якби хтось знайшов скоріше - діліться враженнями
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо дівчата, а кому я на зустрічі робінів обіцяла глянути за ліками до РМ? (шклєроз)
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо мені, здається але я вже сама справилася
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо То фото на радикалі. Він глючить останнім часом. Треба оновлювати сторінку пару разів.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо перевела сторінку в html-код, посилання на картинку знайшла, але радикал не грузить , потім гляну, бо я останнім часом, все, шо хочу вишивати перевожу в РМ
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо здається, що реально, а то максимальний розмір?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо У меня такое ощущение, что это дерево уже есть перенабранное , хотя может просто похожее. Точно помню, что перенабирали тоже с мелковатой графики.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо На жаль, так. А є може, у вашого хом*ячка в запасах? :shy:
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Нашла в РМ в своих завалах .Куда положить, во Всякие схемы?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Мабуть, бо про дерева не бачу, аби було.
Відповідь: Наші вишивальні плани Привіт усім! Я теж трошки вишиваю і маю деякі плани. Котрісь на дальше майбутнє, деякі хочу вже. От таке: Перший раз сама пробувала в РМ. Хотіла в сепії, але щось там проскакує і зелений і якийсь синій Ну як? може бути? Може є якісь поради, як краще.
Відповідь: Наші вишивальні плани О, мені теж чоловік замовив сімейний портрет. Але його ще спочатку розробити треба
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Для мене чим менше прикрас на дитині - тим краще, крім того намисто на голому тілі - це близько до еротики, але може то я така збоченка Дуже гарна малявочка вважаю що віночка цілком достатньо
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Підтримую, без намиста буде гарніше. Там очка такі файнюні, краще не відволікати погляд на прикраси.