Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Ануто, перенабирайте, як є (тобто з тим глюком), а потім створіть нову схему (задайте потрібний розмір) і за допомогою копіювання перенесіть туди спочатку перенабрану ту більшу частину, а потім скопіюйте і вставте правильно(впритик) до більшої у необхідне місце меншу. І будете мати "правильну" схему Катя, якшо шось не точно-виправляйте
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Анута тут є така схемка, якість хороша http://data6.gallery.ru/albums/gallery/80354--12231743-.jpg
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо дякі, в мене такий схемок (які просяться в перенабір) цілий мішок ось і думаю чи ритись в неті в пошуках, чи перенабирати вчитись.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Насчет глюка. Не обязательно создавать новую схему и в нее перетаскивать кусками проглюченную. Можно просто, перенабрав как есть, в размерах ткани задать скажем в 2,5 раза больший размер - и получите простор для перетаскивания. Меньше возни, чем таскать в новую. Потом просто обрезать по содержимому в том же меню размера ткани либо добавить крестиков 5-10 полей для комфортного восприятия.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Тільки що побачила. У мене була та ж проблема, вирішила вищеописаним способом. В принципі, не особливо складно.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Дівчата, просвіть лінукса Маю схемку, на якій після переведення з однієї палітри в іншу сталось таке: два однакові кольори пзначені різними символами. Як буду вишивати, то заплутаюся Як їх злити докупи, щоб вони йшли під однаковими символами? Підкажіть, хто може, але по кроках... Наперед дякую! - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Ой, щойно розібралася... Я перетягнула мишкою один і той же символ на ті два кольори по черзі. Вони залишилися як окремі два, але символ буде ОДИН!!!!!!!
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Ще маю питання: в мене э фото, ч/б, і схему я хочу лише у відтінках сірого. А приграма мені видає й інші кольори - фіолетові, голубі... Що я не так роблю?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо може спробувати обмежити к-сть кольорів ниток при інверсії в програму?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо або ще раз фото обробити, може там і справді є такі відтінки
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо я так робила. І зберігала в GIF на 4 кольори (бо чітко на 2 - чорно-біле) вигляд втрачався. А далі правити в РМ
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Дівчаточка,ви такі розумниці!Може хтось може привести цю схемку до пуття,щоб було гарно видно і зрозуміло.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо то весь розмір? більшої картиночки немає?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо порадила мені вчора сестра програмку, котру можна скачати тут http://ravlyk.net/Downloads/tabid/89/Default.aspx Вона теж для перенабору
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо дівчата, а є якась програмка, за допомогою якої можна було б побачити прев"юшки схем в РМ. Бо як тих схем цілий тлумок - єдиний варіант повідкривати всі і переглянути. А так би подивився як картинки в графічному редакторі
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо наскільки я знаю, нема. Сама шукала. Єдиний вихід - зробити собі скрінчики на кожну схему, і посортувати по папочках - картинка-схема
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо на жаль немає. а з цьєї нічого не вийде?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Людиииии!!!!!!!!!!! До чайника дійшлооооооооооо!!!!!!!!!!!!! я тепер знаю, як з"єднати два кольори в РМ, щоб не були з різними символами: тиснетелівою кніпкою на колір, доти, доки не зміниться відображення курсора на квадратик маленький, і тягнете його на потрібний колір. Тиснете ЄС! вирішилась моя проблемка
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо ну це для мене завелике задоволення в платі витрати часу.... ладно, будемо обходитись так