Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Понакачувала тут схем Але деякі не відкриваються - невідомий формат. Це ті, що мають розширення htm. Яку програму потрібно, щоб вони відкрились. (і може підкажете, де скачати). І ще: дехто викладав схеми у такому вигляді, що просто збільшуєш на форумі і все, а як їх скачати? Якщо просто зберегти на робочий стіл, то дуже малі, несхожі на схему.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Попробуйте розширення змінити на rar, xsd або pat.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо це розширення веб-сторінок, ви якось неправильно качали. натискаєте на картинку, вона збільшується в окремій вкладці, і вже велику катринку собі зберігаєте. В будь-якому випадку, дайте лінк на допис, покажу.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо http://posydenky.lvivport.com/showthread.php?t=45756 наприклад - найперший допис. Як тим користуватись?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо натискаєте на зображення, воно відкривається в іншому вікні, а потім збільшуєте (коли навести на зобреження, з"являється лупа з "+") і зберігаєте.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо то би зразу сказали, шо Бістро треба я десь викладала в РМ, хочете - дайте мейл, скину вам
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Дівчата, потрібна порада. Часто в РМ, деякі позначки кольорів білого кольору. Якщо підсвітити кольором то все ок, але як зняти колір, то тої позначки на схемі не видно. Як то можна змінити колір позначки, або як зробити заміну позначки??? Дякую.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Наталю, якщо два рази клікнути на кольорі внизу екрану, з"являється віконечко, вибирайте закладку "формат символа" там можна змінити на жирний шрифт і колір (можливо колір символу інша закладка, пишу вам по пам"яті)
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Дякую. Позначки то змінюються, але на саму схему не переносяться, тобто зміне не зберігаються.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Сьогодні вперше вишивала з ноутбука (змушена-м була, бо в "Лаванді" дуже розкидані хрестики). Суперзручно мені було і багато вишилося. Маю питання, може хтось знає: чи є написана версія цієї програмки РМ під андроїд?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Дівчата, переведіть мені будь ласка в графіку цю схему.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Ви мої золоті!!! Дуже дякую! Іду маму порадую.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Поспішаю з вами поділитися Недавно в мережі знайшла програмку за допомогою якої можна конвертувати схему з РМ в pdf-файл такого розміру і вигляду яку вам потрібно. Ось тут можна скачати саму програму, важить вона майже 4МБ. Коротка інструкція: 1. Скачати і встановити програму на комп"ютер 2. відкрити РМ -файл, виставити маштаб який вам підходить. 3. Зайти в меню файл - печать-вибрати прінтер (в мене він називається doPDF v7), вибрати шлях куди зберегти Сподіваюся, що комусь пригодиться ця інформація