Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Pattern maker for cross stitch PM-то абревіатура, все решта, як сказала Роксоланка
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Скачала, довго встановлювала, тепер переживаю, чи не платне воно, чи я все правильно натиснула. Бо в один момент знизу вискочило віконечко Вебмані, де писало щось про 780 $, а внизу ОК, то я не тиснула ОК, а просто закрила те віконечко. Тепер переживаю, чи все правильно зробила. Потім не могла відкрити кряки, Віндовс писав, що не може відкрити. коли тепер відкриваю схему з трояндами, то спочатку мені пише, що Віндовс не знайшов даного фалу і потрібно шукати, а коли закриваю те сповіщення, то відкривається схема і зразу вискакує якесь вікно з прайсом цін 120&. 60& і т.д. Я то все закриваю, але по 2 рази, бо воно при закритті знову вискакує і схема і вікно з прайсом. Чи можна якось перевірити, чи я не замовила щось платне, бо тепер переживаю (780 $ то не жарт). Вибачте, що понаписувала стылки, дякую.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Як ви могли щось замовити, якщо не ввели свої контактні дані? Ви не вводили номер кредитки і її пін код, а на кредитці якраз 780 баксів лежить? Як нє - то все гаразд, спіть спокійно. Максимум - блоканеться програма, бо тестовий час закіньчиться, тай все
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Не знаю, бо я далека від того, я чогось думала, що потім при оплаті інтернету може прийти рахунок на таку суму. Дякую, трохи заспокоїли.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Дівчатка, маю таку проблему: поставив мені чоловік 7 віндовс і я тепер не можу поставити РМ - можливо хтось знає як цьому зарадити????
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо В мене також віндовс 7 але РМ поставила без проблем і з першого разу, може ви щось не так робите?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо я не знаю. ставила як завжди, програма ставиться, але потім не працює: при спробі запустити вибиває помилку
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо а з-під профіля administrator пробували запускати?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо в мене теж на сімку не ставилось, повернулась на ХР, але не заради РМ, все по-старому, без проблем. Але коли пробувала ставити на сімку, які тільки версії програми не перепробувала - ніц не йшло.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо А в мене питання до дівчат, які вишивають з комп"ютера. Чи відмічаєте ви у програмі відшиті хрестики. Якщо так, то яким чином.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Я не відмічаю. При збільшені 400% загубитися нема де якщо вже збиваюся, ставлю собі мишку приблизно на той десяток, де я є зараз.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Я один раз так відмічала. Робила робочу копію і додавала в палітру якийсь контрасний колір якого немає в малюнку. І ним замальовувала відшиті хрестики.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо все збираюся написати, але часу 0 1. в мене РМ стоїть на 7вінді, трохи парилася, але там все просто робиться, вчора шукала той ресурс, але шось ничь мені не знайшлося , і ще, блін, хотіла сюди посилання запостити, але як завжди "потім" я тако на пальцях пам"ятаю, як то робиться треба тільки сісти поклацати, пошукати-то в одному місці треба доставить "галочку" , але в якому? 2. я відшиті хрестики не відмічаю/не замальовую переважно шию квадратами 10*10 чи 10*20, і відшиваю всі кольори, що там є, аж потім, коли все відшито, рухаюся далі не бачу потреби замальовувати-зайва трата часу
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо яким чином то робити не знаю. колись думала, що було б непогано мати таку опцію.. але шкода часу на відмічання кожних 10ть відшитих хрестиків.хіба би в кінці вишивального дня всі відшиті хрестики видалити зі схеми, але то теж не практично. я таким не користуюся, як правило довго не шукаю де - якщо мишку наводиш на хрестики - внизу в РМ висвічуються її координати по горизонталі і по вертикалі - тоді такі ж координати шукаю на тканині, чи навпаки
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо я не відмічаю теж в Рм, але якщо вишиваю з РМ то вишиваю по кольорах, там є така опція, де можна вибрати колір, і лиш він буде добре видно, а інші будуть так як засвітлені зробленоі так легко вишивати. (вишивала свою конкурсну з квітами-дуже сподобалось).
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Дуже прошу перевести мені графіку ось цю схему. Дуже дякую!!
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо мінуточку, зараз всьо буде (с) осьдечки та йой, Лілю))) кіко там тої роботи
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо я завжди вишивала з графіка і якщо картина була громіздка, то просто закреслювала вишиті символи. Вчора сіла вишивати з РМ (хочу закінчити "Дочку" від ЗР до Миколая, тому вишиваю прискореними темпами - один колір в день), то просто витирала відшиті хрестики, щоб довго не шукати де саме вишиваю, бо вишивала наскоками по пару хвилин, коли малий десь ішов і не дивився мультиків
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Прошу допомоги.схема в форматі PAT, хто має можливість, розпакуйте мені її в графіку(чорно-білі символи) бо можу видрукувати тільки на роботі, а тут заборона до встановлення програм.(я ж мантелепа не додумалась вчора дома то зробити і нині принести на роботу вже графіку) Буду дуже вдячна! Ось схемка(то ведмедик) http://depositfiles.com/files/gyxp0wwyl
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Недавно зіткнулась з порблемою невідображання значків у деяких перенаборах в ПМ. Встановлення додатковий шрифтів ніц не дало, переривши інет, знайшла нарешті те, що допомогло, чим і ділюся під катом. У кого возникла проблема со шрифтами в Windows XP, могу предложить вариант решения. Пару месяцев назад столкнулся с этим - жена пришла с работы, открыла схемку, которую создала, и говорит, куда делись мои символы? До слез дело не дошло, но пришлось разбираться. Запускаем regedit, открываем ветку HKEY_LOCAL_MACHINE\System\CurrentControlSet\Control\Nls\CodePage\ и смотрим содержимое ключей с именами "1250" ... "1258", значения должны быть типа c_1250.nls, где циферки соответствуют имени ключа. Дело в том, что их значения иногда изменяют для нормального отображения русских букв в ряде программ. Обычно это приносит только пользу, но в случае с PM может вылезти боком. Итак, по пунктам. 1. Запускаем regedit ("Пуск" - "Выполнить", либо сочетание клавиш "Кнопка с изображением флажка"+R, далее вводим regedit, OK 2. "Плюсиками" разворачиваем ветки дерева в левой части программы (последовательно HKEY_LOCAL_MACHINE, SYSTEM и т.д. - см. выше полный путь), пока не доберемся до CodePage. 3. Ищем в правой части ключ с именем "1250", в колонке "Значение" напротив него должно стоять "c_1250.nls". Если там стоит "c_1251.nls", двойным щелчком по имени ключа открываем его и исправляем "неправильную" цифру на правильную, соответствующую имени ключа (т.е. c_1250.nls для ключа 1250, c_1252.nls для 1252 и т.д.). На всякий случай замечу, что буковка "c" в значении _латинская_ - если вдруг случайно сотрете значение. 4. Повторяем п.3 для всех ключей с именем 125x. Не бойтесь, ничего страшного не произойдет. А для пущей уверенности можно переписать на бумажку заменяемые значения, чтобы потом можно было вернуться к прежнему состоянию системы. 5. Если какие-то значения исправлялись, закрываем редактор реестра и перегружаем компьютер. Все символы шрифта теперь должны отображаться правильно. Если эти действия не помогли, проверьте еще раз и тогда отпишитесь о результатах, будем дальше думать. Лично мне не помогли никакие форумы (там готового решения я так и не нашел), только ловкость моих рук. у мене на 3х компах Windows XP з 3м сервіс паком