Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо

Discussion in 'Вишивання' started by Імель, May 28, 2009.

1. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо

Pattern maker for cross stitch

PM-то абревіатура, все решта, як сказала Роксоланка

2. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Скачала, довго встановлювала, тепер переживаю, чи не платне воно, чи я все правильно натиснула. Бо в один момент знизу вискочило віконечко Вебмані, де писало щось про 780 $, а внизу ОК, то я не тиснула ОК, а просто закрила те віконечко. Тепер переживаю, чи все правильно зробила. Потім не могла відкрити кряки, Віндовс писав, що не може відкрити. коли тепер відкриваю схему з трояндами, то спочатку мені пише, що Віндовс не знайшов даного фалу і потрібно шукати, а коли закриваю те сповіщення, то відкривається схема і зразу вискакує якесь вікно з прайсом цін 120&. 60& і т.д. Я то все закриваю, але по 2 рази, бо воно при закритті знову вискакує і схема і вікно з прайсом. Чи можна якось перевірити, чи я не замовила щось платне, бо тепер переживаю (780 $ то не жарт). Вибачте, що понаписувала стылки, дякую.

3. Abraira

Abraira Чорний пояс по хендмейду

Як ви могли щось замовити, якщо не ввели свої контактні дані? Ви не вводили номер кредитки і її пін код, а на кредитці якраз 780 баксів лежить? :girl_crazy: Як нє - то все гаразд, спіть спокійно. Максимум - блоканеться програма, бо тестовий час закіньчиться, тай все :)

4. Галюсік

Галюсік Well-Known Member

Не знаю, бо я далека від того, я чогось думала, що потім при оплаті інтернету може прийти рахунок на таку суму. Дякую, трохи заспокоїли.

5. roksolanka

roksolanka Well-Known Member

Дівчатка, маю таку проблему: поставив мені чоловік 7 віндовс і я тепер не можу поставити РМ - можливо хтось знає як цьому зарадити????

6. Naturals

Naturals Well-Known Member

В мене також віндовс 7 але РМ поставила без проблем і з першого разу, може ви щось не так робите?

7. roksolanka

я не знаю. ставила як завжди, програма ставиться, але потім не працює: при спробі запустити вибиває помилку

8. inchik

inchik New Member

а з-під профіля administrator пробували запускати?

9. La esposa

La esposa Moderator

в мене теж на сімку не ставилось, повернулась на ХР, але не заради РМ, все по-старому, без проблем. Але коли пробувала ставити на сімку, які тільки версії програми не перепробувала - ніц не йшло.

10. OxankaF

OxankaF Well-Known Member

А в мене питання до дівчат, які вишивають з комп"ютера. Чи відмічаєте ви у програмі відшиті хрестики. Якщо так, то яким чином.

11. La esposa

La esposa Moderator

Я не відмічаю. При збільшені 400% загубитися нема де :) якщо вже збиваюся, ставлю собі мишку приблизно на той десяток, де я є зараз.

12. Натуля

Натуля Well-Known Member

Я один раз так відмічала. Робила робочу копію і додавала в палітру якийсь контрасний колір якого немає в малюнку. І ним замальовувала відшиті хрестики.

13. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

1. в мене РМ стоїть на 7вінді, трохи парилася, але там все просто робиться, вчора шукала той ресурс, але шось ничь мені не знайшлося :girl_devil:, і ще, блін, хотіла сюди посилання запостити, але як завжди "потім"

я тако на пальцях пам"ятаю, як то робиться треба тільки сісти поклацати, пошукати-то в одному місці треба доставить "галочку" :), але в якому?

2. я відшиті хрестики не відмічаю/не замальовую

переважно шию квадратами 10*10 чи 10*20, і відшиваю всі кольори, що там є, аж потім, коли все відшито, рухаюся далі

не бачу потреби замальовувати-зайва трата часу

14. Ума

Ума Super Moderator

яким чином то робити не знаю. колись думала, що було б непогано мати таку опцію.. але шкода часу на відмічання кожних 10ть відшитих хрестиків.хіба би в кінці вишивального дня всі відшиті хрестики видалити зі схеми, але то теж не практично. я таким не користуюся, як правило довго не шукаю де - якщо мишку наводиш на хрестики - внизу в РМ висвічуються її координати по горизонталі і по вертикалі - тоді такі ж координати шукаю на тканині, чи навпаки

15. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

я не відмічаю теж в Рм, але якщо вишиваю з РМ то вишиваю по кольорах, там є така опція, де можна вибрати колір, і лиш він буде добре видно, а інші будуть так як засвітлені зробленоі так легко вишивати. (вишивала свою конкурсну з квітами-дуже сподобалось).

16. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Staff Member

Дуже прошу перевести мені графіку ось цю схему. Дуже дякую!!

17. La esposa

La esposa Moderator

мінуточку, зараз всьо буде (с) :)

осьдечки :)

Last edited: Nov 6, 2010
  18. roksolanka

я завжди вишивала з графіка і якщо картина була громіздка, то просто закреслювала вишиті символи. Вчора сіла вишивати з РМ (хочу закінчити "Дочку" від ЗР до Миколая, тому вишиваю прискореними темпами - один колір в день), то просто витирала відшиті хрестики, щоб довго не шукати де саме вишиваю, бо вишивала наскоками по пару хвилин, коли малий десь ішов і не дивився мультиків

19. algo

algo СуперМодератор) Staff Member

Прошу допомоги.схема в форматі PAT, хто має можливість, розпакуйте мені її в графіку(чорно-білі символи) бо можу видрукувати тільки на роботі, а тут заборона до встановлення програм.(я ж мантелепа не додумалась вчора дома то зробити і нині принести на роботу вже графіку)
    Буду дуже вдячна!
    Ось схемка(то ведмедик) http://depositfiles.com/files/gyxp0wwyl

20. Insolence

Insolence Living The Dream

Недавно зіткнулась з порблемою невідображання значків у деяких перенаборах в ПМ. Встановлення додатковий шрифтів ніц не дало, переривши інет, знайшла нарешті те, що допомогло, чим і ділюся під катом.

у мене на 3х компах Windows XP з 3м сервіс паком