Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Я би тоже хотіла знати як збільшити к-сть листів. Маю схему на 6 листах то для мене дуже дрібно ,як зробити наприклад 10 листів.РМ в мене русифіковане.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Октавіє, я зробила так, як Сандра написала.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Я взагалі-то чайник в розробці схем, але думаю, що краще шукати щось інше, і набагато більшого розміру.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо з такого розміру як Ви виклали - нереально. Щоб грамотно зробити схему потрібен досвід. Якщо дизайн не принциповий, раджу вибрати з готових схем.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо А як розрахувати в ПМ кількість ниток -метраж? Хотілося хоч трохи орієнтуватись в кількості моточків.Бо вдеяких схемах є а в деяких нема метражу.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо В цій програмі не спец але скажу як я дивлюся: на панелі керування в горі є цифри 123(сводка) натискаєте на них і вам висвічується ось таке віконечко в якому написано скільки використано ниток. Може вам хтось і краще пояснить але я знаю тільки так.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо на тому скріні в попередньому пості передостанній (останній-це назви кольорів) стовпчик-це і є кількість мотків
Відповідь: Розробка власних схем. Досвід. Поради. Підкажіть, хто знає, як розбивати розроблену схему на сторінки, бо коли її видрукувати на А4 то хрестики дуже маленькі !
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо А я прочитала і все рівно нічого незрозуміла .Де є це File - Page Setup - Size в мене ПМ русифіковане.Я правда збільшую схему(по китайські) експортую в графічний файл і ріжу його на мелкие кусочки в програмі ACDSee Pro2.Так що ви дівчата-юзери вибачайте нас тітоньок незрозуміли ми і фсьо.До речі як розрахувати нитки зрозуміла щире дякую.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Натискаєте Файл - Параметры страницы - і вам відкривається ось таке віконечко там де я виділила кольором "диапазон печати" задаєте розмір на скільки сторінок розбивати, я завжди собі ставлю 2х2 мені так найзручніше. А щоб переглянути яке воно буде друкуватися натискаєте: Файл - Предварительный просмотр.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Дуже вам дякую!!! Я все зрозуміла в мене все получилось!!
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Я зі сторінками розібралась! В мене програма не русифікована тому ще не можу знайти той предварительный просмотр! Підкажіть хто знає!
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Дівчата! Пліз пліз пліз Дайте мені лінк, де я можу скачати РМ нормальну. Бо вже купу перепробувала, якісь коди просить, переустановки. Хто качав і ставив сам, хелпаніть
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Мене теж це питання цікавить,всюди коди просить,дайте ссилку на щось безплатне,будь-ласка!
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Ви просто не скачали кряк, встановіть програму, кряк і за бажанням русифікатор і все запрацює нормально РМ + кряк (лікарство) + русифікатор Там ще є інструкція як все зробити. Я встановлювала звідти, і в мене все нормально працює
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Якась у мене дивна версія РМ зараз стоїть, не можу палітру міняти. Хтось би міг мені ось цей файл перевести в ДМЦ? Буду щиро вдячна!
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Ой, відкрила, а там далі Анкор. ((( І що зробити? А можна сам ключ?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Попробуйте тепер вже ніби має бути добре.