Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Вперше буду працювати в РМ. Сьогодні завантажила схему, дивлюсь перелік кольорів - частина DMC, а частина позначена так JP Coats. Що це означає? Це інша фірма ниток?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Теж таке зустрічала. Я думаю що це металізовані ниточки тої фірми, а не ДМС. Там по картині видно, що має бути металізована ниточка?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо ось тут знайшла таблицю, в якій зможете перевести J&P Coats в ДМС додала собі в закладку - може, колись і мені знадобиться і ще. з того, що я зрозуміла, поґуґливши, що оті ниточки, що Ви питали, то просто інша фірма-виробник. але чому їх не перевели в ДМЦ зразу? хмм... певно, вони якісь трохи інші, але, думаю, то все легко можна буде замінити і ось тут є багато таблиць переводів,але скачати можна після реєстрації. вони у форматі Excel. що цікаво, там аж 8 таблиць, бо в одній можна перевести лише з одного виробника в інший. але я собі, певно, скачаю десь-колись
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Завантажила програмку РМ, любувалась схемкою на конкурс, закупилась всім необхідним, сіла починати, а час ліцензії закінчився Скажіть, що робити, чи є якийсь код, чи то тільки я зі своїм щастям в таке втрапила?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Макарена, деінсталюйте РМ, почистіть регістри (Пуск - Виполніть - введіть слово regedit, здається так) та вичистіть з компа всі папки що повязані з РМ. Далі проінсталюйте РМ знову і не запускайте програму, доки не крякнете її. Кряк тут, третій знизу (лекарство для РМ). Там-же інструкція із встановлення.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Я собі ставила звідси програма PM там і русифікатор є , і інструкція як ставити, і сама програма.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Нарешті закінчила з тою програмою, ото розява - я ті ліки не туди вставляла, не в кінцеву папку, а лише в РМ. Дякую всім за допомогу, та маю ще одне питання - скачала русифікатор і як то все русифікувати?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Після того як поставили програму, розпаковуєте з архіву русифікатор і ставите його ось і все.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Розпакувала, встановила і ніц, а якщо в нього заходити, то лише деінсталяція є...
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Попробуйте цей русифікатор Скачать файл PM404Ru.exe
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Питання до знавців РМ. Чи можна там щось натиснути, щоб схема була і кольорова і символьна одночасно? Напевно не можна, правда? Можуть бути або кольорові квадратики (хрестики), або суто символьна схема... А як зробити, щоб символи були не тільки чорні, а й сині, червоні?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо всьо можна я правда не знаю, який у вас РМ. чи русифікований, бо в мене інгліш. Обираєте відображення символьне, а внизу на будь-якому символі, правою кнопкою миші натискаєте і з випадаючого меню обираєте Symbol Format. Відкриється Palette Options. У вкладці Symbol Format треба поставити галочку біля Allow color behind symbols і вуаля!!! Там само є опція кольору символу.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Можна. Натискаєте "Палитра" - "Настройка символов"- "Показать цвет нити за символом". після цього обираєте напів замальований кружечок, або "Просмотр" - "Символы" "Палитра" - "Формат символов". Там де написано "Передний план" вибираете бажаний колір
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо І в мене, тому й не розуміюся в світі. Дякую, дівчатка. Ви такі шарунки.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Дівчаточка,скачайте собі русифікатор для РМ - http://mmm2072.ifolder.ru/8261471. Хоча у школі вчила англіійську...,в РМ мені це не допомогло,життя полегшев мені русифікатор.
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо А я не те, щоб англічанка, але гублюся в русифікованих програмах)
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо Я знову тут. Питання до розумних людей: от збільшила я в РМ схемку до 300% (ну бо велика). Тепер мені її треба видрукувати десь напевно на 6-ти листках. Як то вчудити?
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо ось тут задаєте на скільки сторінок розбивати (по горизонталі, вертикалі), тиснете ОК а через File - Print Preview переглядаєте результат
Відповідь: Вишивання і компутер, програми, перенабір схем тощо дівчатка, знайшла прекрасну ікону, але малого розміру. Порадьте чи з такого розміру реально зробити схему? чи не витрачати сили і шукати далі...