Вишивані роботи в процесі

Discussion in 'Вишивальні процеси' started by Kasia, Dec 3, 2008.

Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Strekoza

Strekoza Well-Known Member

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

Надійка, вишивка направду гарно виглядає. Цілком згідна з дівчатами, просто на даному етапі цілісності не видно. Офф: бачила Вас на Південному на каві, так і хотілось похвалити ніжки малюка :)

2. Nadijka

Nadijka Well-Known Member

вчора?
    то ми з Іскрою трошка кавували, чого не підійшли?...ми ж не кусаємось:girl_spruce_up:

3. Ірка-Шкірка

Ірка-Шкірка Well-Known Member

Хочу показати Вам свій невеличкий, скромний процесик :girl_crazy:
    Почала вишивати собі вишиванку, таку, як Сандра колись виставляла в темі про вишиті сорочки. Дуже вона мені запала в око, і я впросила Сандру відсканувати схемку (і вона в той же день відсканувала і виклала, за що їй окреме ДЯКУЮ!)

Вже вишила ромб, який окремо пришивається на грудях, ще треба вишити... все решта :girl_in_dreams:
    Вишивається швидко і легко, бо все одним кольором.

4. Cандра

Cандра Member

:girl_claping: дуже гарно Іринко
    нехай процесик буде легким і приємним :girl_in_love:

5. Уляночка

Уляночка Well-Known Member

і лялюсику теж:girl_in_love:

6. octavia

octavia Well-Known Member

Мій ГК трохи підріс і відкладений.Зараз працюю на другим процесом(скоро покажу) .Фото зовсім неякісне але яке є.
    Якась тітонька носата вийшла.З спалахом також не дуже виглядає

7. Orman

Orman Модератор-бомба

ой, Октавіє, який там ніс, в мене від масштабу роботи очі як блюдця ...

8. Імель

Імель Модератор в декреті Staff Member

Дівчата, ви помітили ЩО то за схема
    то та, яку недавно викладали
    до речі в Призмі вона 20 грн коштує :girl_haha:
    на 43 кольори, я вчора над нею трохи посиділа, там спокійно можна на 35 зробити

9. OlichkaI

OlichkaI New Member

це дійсно схемка яку і виклала в сорочках:girl_wink:
    тільки я її використовую по-своєму в РМ трішки квіти попереплітала і кольори поміняла ( підбираю із своїх запасів)
    ось як то виглядає на сьогодні

Last edited by a moderator: Mar 6, 2010
  10. kitka

kitka Well-Known Member

Покажу вам, що я почала вишивати. Таке воно має вийти, але в рамці, звичайно буде.
    Трохи опишу епопею з тою картинкою. Поки не було ДП, шукала я, шукала і вподобала собі цю вишивку. Порадилася з Касьою, ну і зупинилася на ній. Нитки там були діменшени, я їх перевела в ДМС. Частина в мене була, а 10 кольорів докупила. І от роздрукувала я схемку і тоді догнала, що картинка досить маленька буде: 70х90 хрестиків приблизно. Ну але вже куди буду відступати, нитки купила і взагалі запала на ту картинку, вже її "відчула", одним словом .... Думала, буду вишивати на білій канві 16-ці, бо інакшої нема. Далі я роздивилася на схемі, що ті орхідейки мають білі пелюстки, а не рожеві, як мені здалося на фото. Знову трагедія: як воно буде на білому, хоч і бек буде, але щось воно мені не то... Вишила одну квітку на білій 16-ці - ну єрунда якась і все... Тоді взяла я шматок 14-ки, запхала в слабкий чай (ну а що робити?), вийшло світліше, ніж для "Парижанки", ну таке "бежевиньке" (Лілю, не бий мене):girl_haha:. Почала вчора вишивати - нормально виглядає. Трохи ще відшию і покажу на днях.

11. simona

simona Well-Known Member

Так було вчора

А так сьогодні
    Мені ще так трошечки залишилось, а ніяк не можу закінчити, от подивлюсь на ваші процеси, то відразу натхнення. ДЯКУЮ

12. kvVItKA

kvVItKA Позитив року 2013

вступ.
    давно вже за вами всіма підгладала і щиро дивувалась такій красі, давно вже хотіла спробувати вишивати і ось позаминулого тижня вибрала картинку, (дякую велике форумлянкам-вишивальницям, що допомогли мені), минулої суботи купила канву і ниточки і взялась до роботи. Що можу сказати, мені було важко, схемка чорно-біла, купа позначень, а я ж дуб-дерево, ну з горем пополам зрозуміла з чого починати і почала. Ви б бачили , яка то була радість, коли пішла в діло ниточка іншого кольору, а коли третього, то такі почуття, що передати не можу. і ще я думала, що то дуже легко, якщо раніше мені роботи форумчанок подобались то тепер я відверто ЗАХОПЛЮЮСЬ.( а тему про веснянй сюрприз вже 2 рази переглядала, така там краса) Ото показую вам свій процесик, спочатку думала тільки бежевими відтінками вишити самі тьопіки, а шнурівки не вишивати, бо хоч обіцяють хлопчика, хто його зна...але не втрималась і все ж зробила кілька хрестиків вчора перед сном синьою ниткою, то так захоплює:girl_in_love:
    не судіть строго, я тільки вчусь, отже картинка для мого синочка:)

13. Niferttiti

Niferttiti Well-Known Member

Чарівний вступ. :girl_in_love:

14. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Ось моя нова сорочечка в процесі для похрестниці на перший день народження
    це перед сорочечки буде.А от перший рукав
    ,другий в роботі.

Last edited by a moderator: Mar 9, 2010
  15. Птася

Птася Well-Known Member

ось так виглядає зараз моя вишиванка, перед вже дошила, тепер думаю з якого боку до ворота пристроїтись

16. Stanislava

Stanislava Well-Known Member

Птася Ваша сорочечка дуже гарна,успіхів Вам та натхнення.:girl_in_love:

17. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

це мій новий процес дім-набору (моя перша робота з набору, перша розграфлена канва і вперше така кількість кольорів)-

[​IMG][​IMG]

має бути ось таке - [​IMG]

18. La esposa

La esposa Moderator

Фіяно, гарна має бути картиночка :)

а там в наборі у вас канва кавова чи біла?

19. lapocka

lapocka Well-Known Member

мої іриси:girl_curtsey:

20. Фіяна

Фіяна Творча муза 2013

дякую, Іринко! :) канва молочна (ivory), маю в планах ще один куплений набір з тієї серії дім-натюрмортів.

Thread Status:
Not open for further replies.