Вишивані роботи в процесі

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Kasia, 3 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

Вже майже чверть вишито :girl_cool: Потроху вимальовується :girl_smile:
    Незнаю, чи то бек одразу робиться, чи потім, як закінчу все?

2. kitka

kitka Well-Known Member

Можна й паралельно, якщо не терпиться побачити:girl_smile:.

3. Annjutka

Дууже нетерпиться, його там багато і він гарно підкреслює контури. Єдине, що ніколи його ще не робила, тому думаю як робити весь, то наб"ю руку і одразу буде акуратніше. А якщо він не дуже складний, то вже свербить мені довишивати його. От і вагаюся.

4. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Всьо, я так не можу, дивлюсь на ваші процесики і так хочеться собі щось вишити!! сідаю на вихідні за голку і в неділю ввечері :постановляю собі вишию трохи картини і в неділю обов"язково покажусь!!!!

Останнє редагування: 6 Листопад 2009
  5. Oddly

Oddly Well-Known Member

Лілю, а то там зверху ще якась квіточка має бути на рамі?

а взагалі - надзвичайно гарно!

6. kitka

kitka Well-Known Member

А мій коцур закладочний вже три дні як готовий. Я вже взялася за африканку №2. Вона буде у яскравому червоному платті. Сфотографую вам завтра при денному світлі і кота, і її, бо приходжу додому, то вже сутеніє і при лампі нефайні фотографії виходять.

7. kitka

kitka Well-Known Member

Ви про те місце, що біля жовтої квітки? Я так само подумала, бо мене воно теж трохи збиває. Я дивилася схему, то на ній ніби це порожнє місце не здається таким просторим. Там тільки ще якась комашка має бути на листочку.

8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

принципової різниці немає
    але з власного досвіду скажу, що відбекати повністю вишиту картину ДУЖЕ НУДНО!!!
    і якщо є можливісь, то після того, як відшию хрестиками якусь логічну частину, намагаюся її відбекати, бо потім через нехочу доводиться то робити.

в беку немає нічого страшного, але для мене-то дуже нудно

п.си. осінь СУПЕРОВА!!!!

9. Annjutka

Оце "нудно" це про мене. Тоді ввечері спробую побекати трошки :girl_haha:
    Принаймні побачу, що воно таке.

10. Oddly

Oddly Well-Known Member

просто там рама залишає контури, ніби під ще одну квіточку чи листочок. мені було цікаво, чи може це просто Ліля так зашиває раму, щоб меланж гарно кольором лягав, а потім заповнить

11. kitka

kitka Well-Known Member

Так, хай Ліля вибачає, але мені те вікно не дає спокою:agree:. Хотіла скопіювати сюди одну з її фотографій, але не можу. Значить, якщо дивимося на вікно, то його вертикальна вісь буде проходити через другий стовпчик віконець маленьких рівно посередині, так? А значить і та лиштва тоді у тій точці має бути найвищою і симетрично звужуватися до низу з обох боків. А вона виходить зміщена вправо. Це один момент.
    А по-друге, зліва, між жовтою і червоною квітками мав би теж просвічуватися той лимонний колір (це якщо схему дивитися), ну тут він буде під дерево. І ще в тому ж куті мені бракує шматочка фіраночки.
    Я розумію, що схема ТАКА, але мені це кидається в очі. Я спочатку подумала, що то оптичний обман, бо буває таке, але подивилася ще раз схемку і бачу, що щось воно асиметрично.
    Ліля, не ображайся, що дуже прискіпливо розглядаю:girl_smile:. Просто пророблена вже така велика робота і мені не байдуже, як буде виглядати кінцевий результат.

12. Oddly

Oddly Well-Known Member

Мої процеси

макове поле
    стало таке
    [​IMG] і потім таке [​IMG]

Останнє редагування модератором: 6 Листопад 2009
  13. kitka

kitka Well-Known Member

Oddly, Ви читаєте мої думки:girl_claping:! Я вже хотіла Вас сварити, де маки для кухні!
    Я спеціально від'їхала на стільці назад на два метри, щоб нормально глянути, тоді і хмаринки видно:girl_claping:. Дуже вам гарно впишеться до тої кухні червоної:girl_in_love:.

14. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

можна утримуючи Ctrl покрутити роликом на мишці донизу-зменшується картинка на моніторі.

Я була приємно вражена, що Ви, Оддлі, накриваєте хрестики в ту ж сторону, що й я. Бо дівчата накривають переважно в іншу сторону. Я майже комплексувала від того :girl_crazy:

як я мрію не хдити на роботу ВЗАГАЛІ, а вишивааааааати, і щоб мене ніхто не чіпав і нічого від мене не хотів :girl_in_dreams:

15. Oddly

Oddly Well-Known Member

ніколи не задумувалася, що може бути по-іншому
    в мене по-іншому руки не складаються. я думала, що то правші так роблять, а вже лівші - в інший бік
    а тепер буду знати, що то щось виняткове )))))))
    P.S. Донедавна я взагалі не уявляла, що всі хрестики на вишиві мають бути в один бік :girl_crazy:

16. kitka

kitka Well-Known Member

Та я просто віддалилася, бо фотографія велика і 50 см від носа. Я ж знаю, що реально картинка набагато гарніша, чого Ви:girl_smile:? Я теж, коли фотографую, то десь 10 кадрів роблю, а для публікації ледве 2 виберу.
    imel, дякую, що просвітила матолка (чи матолку, чи як то ви кажете:girl_haha:)!

17. Ума

Ума Super Moderator

ЯКІ тут чудові процеси!!!! Дівчата, Ви всі молодці! Я в такому захоплені! аж самій настрій до вишивання піднявся (вже три дні не вишиваю :sad:), може зараз як малий засне, то трохи щось поколупаю...

18. Oddly

Oddly Well-Known Member

ще один процес )))))))

19. La esposa

La esposa Moderator

Ооооо... знайома річ.... то у вас канва кавова??? дуже гарно виходить :)

20. Oddly

Oddly Well-Known Member

канва кавова, не вийшло моєї ідеї з темню канвою, не було в магазині нічого, крім чорної
    ще маю до вас питання: почала я у дві нитки (там вни на ти руки видно різницю), але то явно просвічує. то я далі в три нитки роблю, а тепер не знаю, чи той кусочок випорювати, чи так залишити, чи можна одною ниткою зверху дошити? щоб не спаскудити

Статус теми:
Закрита.