Вишивані роботи в процесі

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Kasia, 3 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Відповідь: Вишивальні вихвалялки

Іринка, а ажурний квадратик уже готовий чи ні? Можливо я щось пропустила:girl_crazy:

2. La esposa

La esposa Moderator

Трохи його мучила нині, але більше котів мордувала: на завтра буде готовий :)

Влупила спалахом - спішила - воно насправді темніше ;)

Отаке було - до речі, тут кольори правдиві.

Останнє редагування: 3 Листопад 2009
  3. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

виходить гарненько

4. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

За якість фото прошу не сварити. Робила телефоном, а в телефоні не ціную якостей камери, відповідно є, що є...
    Дуже хотіла поділитися тим, що нині ввечері зробила. А докінчила вже листочки й вишила трохи рами. :shy:
    Почала спершу вишивати горизонтально, але зрозуміла, що буде дуже кострубато, тому спорола й зашила вертикально. Мені так сподобалося. І те, як колір переходить, і сам меланж, на якому спинила свій вибір. Що скажете?

Там листочки трошки губляться, але як зроблю контури, то буде інша справа.
    Обіцяю, що як тільки знайду фотоапарат, зроблю нормальну знимку. Просто нема як будити того, хто може знати, де поділася камера. Не зрозуміє. :xaxa:

Нарешті відірвалася за всі рази, коли бракувало часу й настрою хом'ячого... можна тепер спокійно лягати спати.

Останнє редагування: 4 Листопад 2009
  5. kitka

kitka Well-Known Member

Ну, Лілька, ну, столяр:girl_claping:! Добре, що пішла вертикально, бо дуже природньо виглядає. То є поздовжній розпил, судячи по малюнку деревини (я знаю, що кажу :girl_cool:). Але давай роби файне фото, бо я хочу то ліпше роздивитися (яка порода:girl_crazy:) і полюбуватися:girl_tender:.

6. Ума

Ума Super Moderator

Лілю, ото прогрес!!! молоток!!! Колір дуже гарний вибрала, таки лимонний тут би не дуже пасував :)

а ви думаєте що то рама? чого рама знизу вікна іншого кольору? Може то карниз до якого вчеплена занавісочка? чи то я схеми не бачила. бо якщо то мав бути лимонний, то певно мав переливатися золотистий карниз :)

7. Liliyah Romanova

Умця, то лише кавальчик рами. Там навколо тим меланжем має бути.
    Як пожертвую сном ще й нині ввечір,:girl_crazy: то покажу більше. Може, я то неправильно називаю, то вже най Кітка скаже. Може, то віконниця абощо, але точно не карниз. :girl_smile:

8. Ума

Ума Super Moderator

то певно лиштва :) але то вже буде видно як відшиєш все :) тримай наснагу за хвоста ;)

9. Анута

Анута Well-Known Member

Лілю, дуже гарненьке віконечко! і перелив меланжу дуже гарно виглядає - ніби так і має бути ;)

10. kitka

kitka Well-Known Member

:xaxa:
    Так, то не є рама. То може бути така декоративна планка, яку можна і лиштвою назвати. Але я щойно добре подивилася саму схемку у темі "Вікна, двері", то та частина, яку Ліля тепер вишила - то може і лиштва, а все інше лимонне (по бокам і попід підвіконню) - це явно вже сам фасад стіни є наприклад пофарбований. Ну такий задум, колись так робили, по стіні наводили такий декоративний контур, обрамляли ніби.
    А, що там говорити..... Файно то буде та й всьо:girl_in_love:.

11. Iskra

Iskra Well-Known Member

+2 рожеві квіточки і один листочок, але і той не дошитий...:girl_sad: ех, нема чому хвалитися, але ж і за то радісно :girl_crazy:

12. Ума

Ума Super Moderator

дуже помітно прогрес! тепер видно більше деталей, вимальовується "натуральність"

13. Iskra

Iskra Well-Known Member

переконали! побігла за голочку!!! :girl_smile:

14. olgazaraza

olgazaraza New Member

Останнє редагування модератором: 4 Листопад 2009
  15. La esposa

La esposa Moderator

olgazaraza, дуже гарно! а що то за техніка?

Щоб не було оффтопу: зараз вишиваю біскорню зі сніжинками, вже вишила чвертку :) Зроблю більше - похвалюся :)

Останнє редагування: 4 Листопад 2009
  16. olgazaraza

olgazaraza New Member

Це художня гладь.Я цю роботу ще зі школи вишиваю вже 5 років мучу ,ніяк душа до неїне лягаэ)))А це прийшло натхнення.

17. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Яка краса! Певно готову роботу я б годинами роздивлялася! Супер! Мені аж слів забракло! Хотіла б мати щось подібне вдома, але сама точно не ризикну.
    Довишивайте її будь ласка!!!!!!!!!!!!!

18. Liliyah Romanova

Я ще пару хрестиків учора зробила. Знизу. :shy:
    I фотоапарат нарешті знайшла! :radist:
    Правда, там трохи стіни видно, і розмите, бо вже темно в нас, але сподіваюся, то не шкодитиме.

[​IMG] І трошки ближче верх. [​IMG]

Останнє редагування: 6 Листопад 2009
  19. Mariya

Mariya Well-Known Member

Краса яка. [​IMG]

20. olgazaraza

olgazaraza New Member

А я подумала що це справжнє вікно)))-дуже натурально і дуже гарно виглядає.Оригінальна робота і цікавий задум!)

Статус теми:
Закрита.