Вишивані роботи в процесі

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Kasia, 3 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Annjutka

Annjutka Well-Known Member

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

Обіцяла показати свій віночок. Тижні зо два як почала. Швидкості зовсім не маю - дрібоньке все та перепровіряю по сто разів по схемі. Трохи не по зубам він мені, але я його доб"ю! Бо дуууууже подобається! На фото виглядає гарно, але кривуля і всьо тут! Деякі місця недошиті - не звертайте уваги верхні півхрестики поки що недоробила Кольори направду не такі як я очікувала - загалом виходить бліде та неконтрастне. Надіюся що бек додасть чіткості. Там його багато... Не можу зрозуміти як можна лишати гарну зворотню сторону при таких розкиданих кольорах. Та й де чіпляти кінчики темної ниточки як вишито темним лише один хрестик на світлому...

Останнє редагування: 30 Жовтень 2009
  2. La esposa

La esposa Moderator

Та ви що! Такі хрестики рівнесенькі! Клаааасно!!! *хом"як сконав від комплексу неповноцінності*

п.с. Підпис сподобався :)

3. Annjutka

Дякую! Дуже вимогливо ставлюся до своєї роботи, будь якої, та не думала що так вийде на фото! Мені аж самій сподобалося.
    А підпис - вишиваю так старанно, що ніц в хаті не робиться і всі мають сидіти й не дихати біля мене, поки я з вишивкою. Я вже обнагліла зовсім... "Хочу" це гірше ніж "не можу"

4. La esposa

La esposa Moderator

Правильно! в першу чергу душевний спокій господині дому, і тоді всі навколо будуть щасливі ;)

5. Annjutka

і голодні... :girl_crazy:

6. La esposa

La esposa Moderator

А ви їх на дієту посадіть :) голки в руки - і вперед! новий засіб від грипу - колоти бактерії голкою :)

7. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Іринка, я вирішила впорядкувати усі свої ниточки і зробити коробочку таку як Ви сьогодні виставляли, а ці вишиті рукодільні аксесуари мають її прикрашати

8. La esposa

La esposa Moderator

Трохи сьогодні шпортала, але було багато роботи :sad: прибирання, їсти варити... так і день злетів :)

9. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Іринко, вже видно, що результат буде надзвичайним!!! Бажаю вільного часу, і то багато-багато!!!

10. La esposa

La esposa Moderator

дякую :o може, нині вже дошию - і головна перевага того орнаменту - він шикарно дивиться без паспарту, головне - рамку класну підібрати :)

11. olgazaraza

olgazaraza New Member

вишиваю бісером

12. La esposa

La esposa Moderator

Ще троськи :) тільки наробила каку: в якийсь момент замість схеми перевернула вишивку, і зробила пару хрестиків в інший бік. Пороти вже не стала, бо сподобався перехід кольорів, шкода стало пороти. Най так буде. Один плюс: схему вже знаю напам"ять :)

13. Ума

Ума Super Moderator

Іринко, дуже гарно!!!!

14. Annjutka

дуже нарядно:girl_smile: таку б скатертину вишити... мені здається файно би виглядало :girl_in_dreams:

15. La esposa

La esposa Moderator

та воно манюююююсіньке :) 15х15, хіба схему мучити, але я не вмію. А може, хто з дівчат за то візьметься??? ;)

Дяяякую :girl_curtsey: :girl_curtsey: :girl_curtsey:

16. Annjutka

та і я ж про це :girl_smile: по краю такий узор з таких манюнь дати. це просто ідея прийшла в голову. мені меланж цей подобається і, здалося гарно би було :girl_in_dreams:

17. La esposa

La esposa Moderator

Оооооо, то була б шикарна скатертина :girl_in_love:

18. Oddly

Oddly Well-Known Member

а я думала, що це серветка буде така. дуже гарно

19. LudmilaP

LudmilaP Well-Known Member

Дівчата, ось мій процес. А тут можна подивитися на завершену роботу і як я іі оформила (повідомлення 65)

20. Натуся

Натуся Well-Known Member

Ось нарешті мій процес...
    [​IMG][​IMG]
    Трохи кривувато хрестики...Але я тільки вчусь...То перша робота...
    Так,а було ще таке:
    Тепер тільки в сорочку оформити і виставлю у вишиванках.УРРА!Тільки швея сказала,що зробить з наступного тижня,а так як то знайомі,то наганяти не можу...Ну нічого,стільки тягнула,то вже ніц не станеться за той тиждень...Хіба нетерплячка причіпиться :) :) :)

Статус теми:
Закрита.