Вишивані роботи в процесі

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Kasia, 3 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

Кітко, а скажіть нам ще , будь ласка, якими нитками вишиваєте? ДМС чи таки на кіровські наважилися?

2. kitka

kitka Well-Known Member

Скажу вам так як є (чого соромитися:confused:). Не маю фінансової можливості вишивати тільки ДМС по 6 грн., бо ниток треба дуууже багато, а я тільки ото з вами , дівчата, почала серйозно вишивати, доти то були бавки. Отож запасів ніяких не маю. Тому роблю так: якщо знаходжу потрібний кіровський по 3 грн., то беру його, а як нема такого, то розкошелююся на ДМС.

• Подобається Подобається x 12
  3. Яруська

Яруська Well-Known Member

Ось як просувається вишивання сорочки:girl_curtsey:

• Подобається Подобається x 24
  4. Анута

Анута Well-Known Member

Яруська, красАта!

в мене зараз одна робота в процесі (не вирішила давати її на конкурс чи хвалитись просто - тому наразі не викладаю фото). Я як побачила схему - просто закохалась. Вишивається легко, на одному диханні. Вона в принципі не велика, але вже готова десь чверть. Чоловік ще навіть не бачив, що я там ковиряю (процес здалека бачив, але схему не бачив). Хочу йому показати вже готову і думаю, що вона йому сподобається так само як і мені! :girl_in_love:

• Подобається Подобається x 11
  5. Mariya

Mariya Well-Known Member

Не було ніякого прогресу в мене, тому ніц і не виставляла.

Наразі все виглядає так

• Подобається Подобається x 24
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Маріє, дуже гарно виглядає!!! Таке личко ніжне... :girl_tender:
    А що нема процесу, то це все таке. Я он теж зараз маю дуже мало часу на вишивання, але хоч по трошки та й просуваюся. Правда, вечори без вишивки дуже мучать...

• Подобається Подобається x 9
  7. Ума

Ума Super Moderator

Марійко, нічого собі нема прогресу!!! та прогрес на лице :) Останнє, що було, то зелень і волоссячко і ВСЕ! а тут вже майже вся дівчинка появилася! дуже гарно виходить! я коли набори собі замовляла, то дуже пригладалась до ваших колібриків і собі такі хочу, але певно іншим разом замовлю, бо вже й так забагато, а Ви їх вже оформили? стіну для них знайшли? похваліться :)

• Подобається Подобається x 11
  8. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

:girl_claping::girl_claping::crazy::crazy::crazy:
    То трохи з роду вихвалялок, але: я закінчила свою дівчинку!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    фото каряве, бо з телефону.як тільки буде оформлено і нормально сфоткано поставлю в готові роботи!
    Отже: знайомтесь, практично готова дівчинка у маковому вінку:[​IMG]

• Подобається Подобається x 21
  9. Liliyah Romanova

Algo, дівчинка чудова!! :girl_in_dreams: І рожевий колір там на місці. Дуже гарно вийшло!!! :girl_in_love: З завершенням вас! :girl_claping::girl_claping::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 7
  10. Holly

Holly Moderator

Ну й у вас швидкість. Заздрю по доброму. Гарно вийшло. Яка наступна робота?

• Подобається Подобається x 6
  11. algo

algo СуперМодератор) Команда форуму

Поки серце, а далі я вже придивилась пару картин з дівчатами знову ж або на релігійну тематику!

• Подобається Подобається x 5
  12. Нифка

Нифка Well-Known Member

Яруська сорочка дуже гарна, навіть би і неподумала, що жовтим і оранжевим так гарно получиться, записала для себе в хотілочки:), дуже тяжко по чорному вишивати?
    algo дуже гарно получилося, дякую за весь процес роботи, було дуже цікаво поспостерігати за ним
    Mariya і Ваша дівчинка гарно получається.
    Дякую дівчатка, було дуже цікаво подивитися

• Подобається Подобається x 10
  13. Liliyah Romanova

Почитайте в темі про колір канви. Треба пристосуватися, тоді йде без проблем. Головне, аби пряме світло не падало.

• Подобається Подобається x 4
  14. Яруська

Яруська Well-Known Member

Спочатку було важко, а потім пристосувалась, поставила собі настільну лампу і регулюю світло, так що йде як по маслу.:girl_smile:

• Подобається Подобається x 8
  15. kitka

kitka Well-Known Member

Трошки прозвітую:girl_smile:. Моя Наомі вже майже є, фон теж почала. Дуже гарно виходить:girl_in_love:. Але така справа. Треба мені було ниточку ДМС 5282. Нею обшивається контур плаття дівки. Я думала, що то просто золотавий відтінок жовтого. А виявляється, що то та блискуча нитка з люрексом, як мені сказав продавець. Коштує вона 12 грн. Я не купила, бо зажала. А тепер сиджу і думаю, чого ж я не купила:girl_cray:? То ж має бути напевно родзинка в тих картинках, нє? Бо у всіх трьох красунь плаття пообшивані тою блискучою ниткою.

• Подобається Подобається x 10
  16. Holly

Holly Moderator

Думаю, варто всеж таки купити. То так само як мене шовкова нитка в дівчині з конем(доречі вона теж коштує 12 грн). Вона тАкий ефект придає, із звичайною ниткою такого б не було.

17. kitka

kitka Well-Known Member

От я теж так думаю вже. Завтра її таки куплю. А потім зазнимкую красуню свою. Але вона довгонога:girl_crazy:!

• Подобається Подобається x 8
  18. Kasia

Kasia Well-Known Member

правльно. а то я вже нины збиралася сваритися,що процесу нема:girl_devil::girl_in_love:

19. kitka

kitka Well-Known Member

А я сьогодні таки купила ту нитку і тішилася як сльоник:girl_crazy:. Але скажу вам, що нею досить важко вишивати, бо вона не гладенька і трохи чіпляєся, коли через дірочки її протягую. Трохи поролам, бо не можу визначитися, чи в одну, чи в дві нитки вишивати. Зараз сфотографую, то може мені щось порадите.

• Подобається Подобається x 6
  20. kitka

kitka Well-Known Member

Ну ось. Трохи погане світло, але щось видно. Тюрбан (задня частина), кулко у вусі і намисто вишито в одну нитку. А спина і дупка - у дві. Тепер кажіть, котре пороти. Мені здається, що краще у дві обшивати:girl_in_dreams:.
    [​IMG] [​IMG] [​IMG] [​IMG]

• Подобається Подобається x 15
Статус теми:
Закрита.