Вишивані роботи в процесі

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Kasia, 3 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Holly

Holly Moderator

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

Ви така рукодільниця!!!:clapping: Я таку вишивку вже готову бачила, дуже гарно виглядає. А де купляли схемку? бо в неті не могла знайти, теж хочу вишити

2. Птася

Птася Well-Known Member

дякую, я сподівалась швидше її вишити але мала часу не дає
    я купляла на виставці яка проходила в Києві, а ще її можна замовити у самої авторки вона у Дніпрі живе (у неї є власний сайт), або на сайті інет-магазин Крестомания (я доречі цю роботу на їх стенді і купила)

3. Xomka

Xomka Well-Known Member

Не кажіть так, може захочете:)?
    Як вам такі майбутні подушечки?

Ось що виходить у мене

[​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 15 Травень 2009
    • Подобається Подобається x 8
  4. Kasia

Kasia Well-Known Member

нєєю навіть не просіть мене стати хомячком:xaxa:

• Подобається Подобається x 1
  5. Solya

Solya Guest

Хомка! Супер робота! Можна зробити не лише подушку, а й сумку.
    Давно мрію про вишиту сумку, але руки не доходять. А ви- молодчина, дуже гарна робота!

6. Ума

Ума Super Moderator

ну дівки, хіба так мона??? в мене щоки вже більше хом"якових.... коли ж я то все пошию??? ая-яй, я дурію, мені певно не можна на гілки з початими і закінченими роботами заходити!!! :sad:

Всі дуже молодці!!!

Панадолка! Вам зовсім трохи роботи залишилося!. А Ви нитки самі підбирали, чи були, якісь номери (то я відносно ніг, чому так вийшло?)

Лілю, вікно я вже собі уявила!!! Гарне буде! Та квітка зліва, просто як справжня!!!

Кася, та Вам на тих ведмедиків роботи на 2-3 дні, нє?!! Я знаю, що нема де часу взяти, але один день замість форуму (особливо як погода паскудна) посвятіть вишивці і впевнена, що незабаром і нас закінченою роботою потішите і коліжанку метрикою :)

Птася, я в шоці від того беку!! У Вас він такий рівненький, ніби намальований! Супер! Мені до такого вчитися, а вчитися...

і квіти люблю... Хомка, тюльпани безподобні!!!

• Подобається Подобається x 7
  7. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Умочко, я десь виставляла цілу схемку того вікна. Можна реальніше його уявити з нею. ;)

8. Птася

Птася Well-Known Member

о згадала в мене ще одна робота в роботі (вибачайте за каламбур) в результаті має бути таке: [​IMG]
    а зараз лише [​IMG]

• Подобається Подобається x 12
  9. Panadolka

Panadolka Well-Known Member

Я кольори сама завжди трошки змінюю коли вишиваю. Номери були, але я вирішила замінти от і вийшло не дуже гарно, бажання зникло, але я собі пообіцяла, що Дімочці обовűязково дошию, але після бембі :)

10. Ума

Ума Super Moderator

Я трохи знову втягнулася у вишивку свого поля. Все таки тут бек не такий нудний, а навіть цікавий, стільки деталей з"являється на роботі!!! Ось то не моя робота, але приклад для мене, на який я час від часу заглядаю, щоб наснаги дістати.

можна роздивитися деталі і видно, що мені ще зосталося зробити

Останнє редагування модератором: 16 Травень 2009
    • Подобається Подобається x 3
  11. Liliyah Romanova

Умочко, красива робота буде, як закінчиш! Бажаю наснаги в тому! Така краса! Мій Роман казав, що ти молодець, дуже гарну роботу вишила. Сказав, що вже й так дуже гарно. :xaxa: Але ти обов'язково дороби!

• Подобається Подобається x 2
  12. Liliyah Romanova

Завдяки Євробаченню закінчила коня нині. Завтра треба буде знимку зробити. Ще би знати, де тут в рамки можна роботу оформити... Як не знайду, то так подрузі подарую. :xaxa:

13. Ума

Ума Super Moderator

в мене аж крила виросли!!! :shy: стільки беку за вчора і нині зробила!!! З 6-ти кольорів, залишився один і то половину вже я вишила. Думаю, нині дошию і сфоткаю. А з завтра візьмуся за вузлики і юж буде :)

ну добре, що я на форум стала дописувати, тепер є реальна надія, що я закінчу картину :)

п.с. штурхайте мене, штурхайте час від часу :xaxa:

• Подобається Подобається x 7
  14. Liliyah Romanova

А я вже нині почала свій план вишивати: ведмедики на кульках. :shy:
    От зроблю одну кульку і покажу знимку. ;)

• Подобається Подобається x 6
  15. Ума

Ума Super Moderator

А з вікном що? :ninja:

16. Liliyah Romanova

Хороше питання. Для вікна я вирішила купити рамку на стояку. Нині купила найпростішу. Поки що закріпила роботу прищепками. :xaxa: Може, придумаю щось краще для закріплення, але наразі не вишивала його кілька днів. :ninja: Тепер думаю знову до нього вернутися. :clapping:
    До повного щастя я ще собі купила лямпу із можливістю регулювання потужності світла. Ще тканину для наступної картини, що запланувала. Вже нитки до неї теж маю, але ще не покажу поки в планах, бо не знаю, де схема. Видрукувала вже раніше, а на компі щось знайти не можу.
    А ще купила собі більше голок, а то мала лише одну, й дуже мені незручно було з однією. Мала колись більше, але десь погубила. :)
    Ага, і ще купила набір невеличкий із котом, до Даркової кімнати. Тачки наразі чекають своєї черги. Щось Дарко охолов до них, тому я не впевнена, чи вишивати їх чи ні. :sad:
    Отак я нині закупилася всіляким добром більше ніж достатньо. :)

17. Ума

Ума Super Moderator

З беком мене!! Нарешті закінчила його! Тепер залишились вузлики (1/5 вузликів вже накрутила), але в мене голка одна зламалася, інші загубилися... а голкою для 14аїди все таки загрубі виходять вузлики. Треба нині купити, поки апетит не пропав.

виставляю роботу (фактично роботи було десь на днів п"ять- тиждень, але тягнулися вони мені з місяць):

• Подобається Подобається x 12
  18. Анютка

Анютка Well-Known Member

Яка краса:clapping: я просто закохана у ці поля!!!

Чи я колись до них дозрію???:confused:

• Подобається Подобається x 1
  19. Ума

Ума Super Moderator

дякую. давайте на зиму разом? я якраз дозрію до наступного поля і нитки спільно можем купити :)
    взимку легше вишивати, бачу, бо зараз терпцю геть нема

20. Анута

Анута Well-Known Member

+100! оце точно. Зима - це напевно самий вишивальний сезон, шкода лише що темніє рано і більшість вишивання при штучному освітленні

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.