Вишивані роботи в процесі

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Kasia, 3 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

А можливо вставити планочку(дерев"яну чи пластмасову) знизу і зверху, але так, щоб можна було виймати, тоді зручно буде і кріпити, і натягнеться гарно (ще коись як макраме бавилася, ми так з панно робили)

Ого, ну й швидкість :girl_claping:

Профі, що тут ще скажеш :girl_claping::girl_claping::girl_claping:

А роботою Вашого чоловіка, я взагалі шокована, мене б на довго не вистачило б!!!! :girl_crazy:

:clapping::clapping::clapping:

• Подобається Подобається x 6
  2. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

Так. я буду планочка вставляти зверху точно і думаю що знизу теж спробую.:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 4
  3. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Ось так просуваються мої маки
    Вишивати можу запоями, а можу зовсім день не підходити - настрій не той. Взагалі то, якщо вишиваю часу вистачає тільки на те щоб забігти подивитися, як ви, що ви, а дописувати ніколи. От і вийшло сфотографувати процес майже через два тижні.

• Подобається Подобається x 16
  4. Анута

Анута Well-Known Member

дівчатка. я вами пишаюсь! а в мене ні сил, ні змоги... вишиваю віртуально :sad: а стільки планів, ех

• Подобається Подобається x 4
  5. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

не варто засмучуватись,:girl_flirt:, інколи просто є такий настрій, що і не хочеться вишивати. Я коли вагітна була, то взагалі майже 9 міс на вишивку дивитись не могла (при всій моїй любові до неї:girl_in_love:). а якщо змоги нема, то можна просто собі ще схемки з нету нахом"ячити щоб хоч якось вишивальний настрій підняти:girl_in_love:

• Подобається Подобається x 5
  6. kitka

kitka Well-Known Member

Анутко, всьо єщо будєт:girl_smile:!

• Подобається Подобається x 3
  7. Анута

Анута Well-Known Member

я минулу вагітність 2 картини вишила :)
    як я ще нахомячу схем, то точно лусну з розстройства :haha:)))))))
    нічо, буде ще свято і на моїй вулиці

• Подобається Подобається x 7
  8. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Україночко, дуже гарно і так реалістично :girl_claping:!!!

Ваш нік на рос форумі Вам зовсім не пасує, впізнала Вас по вишиванках

9. Ума

Ума Super Moderator

Вишиванко, ідеальна зворотня сторона! я просто оніміла :)

Україночко, так тримати! мені Ваші маки так подобаються, гарно виходять! собі ж такі хочу :)

10. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

Україночко, я обожнюю польові квіти, особливо ромашки й маки! А ваші - то взагалі! Ще кращі, ніж живі!!! :girl_claping:

11. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Ой, дівчатка, захвалили:girl_curtsey:. Оце заскочила, глянула, що не одній мені вони подобаються:girl_in_love: і побігла до них, поки всі своїми справами зайняті (доня на вулиці:girl_cool: - це до 9-ої, чоловік накормлений і добрий:girl_claping: - сподіваюся до ранку).

12. Xomka

Xomka Well-Known Member

І я нарешті покажу кілька фоток свого процесику, який вже завершився:girl_in_love: У нас з Україночкою є спільна риса - якщо вишивати, то вже запОєм:girl_crazy: Які фото, яке там щось на форум написати, так - хіба щось почитати як нема змоги вишивати:girl_cool: А тут ще й несподіваний:girl_crazy: переїзд до Львова:girl_claping: Уявляєте собі картину: вся квартира в сумках, коробках і пакетиках, це все треба розгребти, а я собі сиджуууу, тюльпанчики вишиваю:girl_haha:
    Так от, коли я виставляла фотки свого процесу (вже й сама не памятаю, так давно це було:girl_crazy:), після того 2 тижні взагалі не брала голку в руки - не хотілось і все тут:girl_blum: потім я взяла в руки ці 2 тюльпанчика[​IMG]
    дай думаю хоч нитку наступну підберу ... і так затягнуло, що вже через 4 дні були ще два тюльпани:girl_haha: (це ті, що справа, сфотографувати їх так і не вийшло, бо припало це на час переїзду і розряджених акумуляторів)))

До фотоапарату я добралась вже на фінішній прямій, ось що встигла зазнимкувати:

за 4 дні до завершення...
    за 3 дні до завершення...

І ось результат!!!

Ось так вони виглядають разом (вибачте що так косо-криво і різношерстно сфоткано)

[​IMG][​IMG]

мали б це бути подушечки, але вони занадто мініатюрні, десь 25х25см, можливо зроблю картини, і подарую мамі, думаю пасуватимуть в рожеву кімнату:girl_in_dreams:

П.С. Уявляєте, я почала їх вишивати, ще коли малюк був в животику, і зайняв цей процесик у мене не мало не багато - аж 1 рік 2місяці:p, отакий я "рекордсмен":girl_haha:

• Подобається Подобається x 18
  13. Ума

Ума Super Moderator

Хомко, тюльпани розкішні!!!! так мені подобаються, вони в мене в хом"ячих запасах, за щоками давно лежать!!!

Обов"язково покажіть в оформленому вигляді! А вже знаєте, що наступне вишивати будете?

• Подобається Подобається x 2
  14. Coffe13

Coffe13 Well-Known Member

Аааа... яка краса... і маки і тюльпани і ВінніПух і дівчика... :girl_in_love::girl_in_love::girl_in_love: МОЛОДЦІ!!!

15. Xomka

Xomka Well-Known Member

Звичайно, покажу:girl_smile:
    Планувала наступним такий оберіг, як Птася вишиває, але вчора прочитала що буде конкурс, значить треба щось інше вишити, загадково-несподіване:girl_wink:

16. Kasia

Kasia Well-Known Member

мій процес:

• Подобається Подобається x 17
  17. Kasia

Kasia Well-Known Member

якась я розстроєна... то вервеко, ключ певно перенабраний, бо щось мені центральний колір не пасує... темний дуже.

• Подобається Подобається x 9
  18. Kasia

Kasia Well-Known Member

Люди вам як?? напишіть мені хтось, чи бачите якусь помилку в кольорах?

19. kitka

kitka Well-Known Member

Касю, поки не прочитала питання, то виглядало ідеально і гармонійно:girl_in_love:. Спеціально стала придивлятися, то хіба що на лівій нозі від нас мені здається, що в середині тої плями може трохи не той колір. Ви це мали на увазі?
    Не морочте собі голову. Там всьо пучком:girl_smile:.

20. Kasia

Kasia Well-Known Member

так. саме це. і то мене так розстроїло........... спеціально звіряла чи добре перевела цей номер з ДМС в Аірадну. підк ще ДМС номер таки куплю, може він інший..

Статус теми:
Закрита.