Вишивані роботи в процесі

Тема у розділі 'Вишивальні процеси', створена користувачем Kasia, 3 Грудень 2008.

Статус теми:
Закрита.
  1. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

Відповідь: Вишивані роботи в процесі

Дівчата дякую за підтримку!:girl_tender: Умочко, хош вір хош нє, але це вперше , тому яка вийде зворотня сторона та як буду висмикувати ниточки побачимо разом:girl_in_dreams:. До цього я якось не звертала уваги:girl_cool: на виворіт і ніколи не графила, бо такого нічого й не вишивала. були сорочки, закладки, листівки, розпочатий рушник:o та одна панелька з метеликами на духмяному горошку. Так що подивимось як вийде:girl_wink:.

• Подобається Подобається x 6
  2. Ума

Ума Super Moderator

ну, оскільки, то вперше, то розповім про свою коліжанку, яка вишивала схоже як ви. На розграфленій тканині нитками, а тоді мала їх висмикати. Потім вони не дуже й то висмикувалися, через не дуже акуратну задню сторону і в результаті довелося залишити ті ниточки під вишивкою. Це б нічого, але коли попрала і попрасувала, то їх стало видно (об"ємно) і тепер та картинка в неї ніби в клітинку велику :)
    Раджу в ході роботи надрізати ті ниточки, де починаєте вишивати і потрошки їх тягнути в сторони, зовсім не витягувати, щоб залишилося розграфлення.

3. Ykr@inochk@

Ykr@inochk@ Well-Known Member

О, дякую Умочко!:girl_curtsey:
    Спробую в процесі приноровитися.

4. Holly

Holly Moderator

Сьогодні почала "вишивати" серветку: підрубила тимчасво, з двох сторін повитягувала ниточки для мережки. Серветка буде червона, вишита білими нитками. От тільки орнамент не підберу. Щось нічого не подобається. Мо щось порадите? Серветка довга, на столик 120х60

Останнє редагування: 25 Червень 2009
  5. Kasia

Kasia Well-Known Member

я вже 2 тижні - жодного хрестика..... якась така зайнята вся, прямо президент якийсь... і спати цілий час хочу ввечері, і не маю сили вишивати... треба мене сварити.

• Подобається Подобається x 3
  6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Superova Moderator Команда форуму

По-моєму, треба пожаліти. Все буде, Касю... на все свій час. На відпочинок час також потрібен! Так що відпочивай і до вишивки руки самі потягнуться:girl_in_love:, а як втома, то організм ні за що вишивати й очі напружувати не захоче...

А я скоро свою рожеву квіточку докінчу. Ще трошки лишилося. Може, в понеділок вже похвалюся! :girl_in_dreams:

7. Анута

Анута Well-Known Member

золоті слова. іноді ввечері сядеш, ніби є змога вишивати, а вже ніц цілковито не хочеться :girl_sad:

• Подобається Подобається x 4
  8. Анута

Анута Well-Known Member

сьогодні зроблю собі свято :) анстрій такий піднесений і хороший!
    всі хатні справи - в сторону! зараз вкладу малого і вишивати!!!!!!!!! ААААА!!!!!!!!

• Подобається Подобається x 2
  9. Анута

Анута Well-Known Member

це називається Ти собі, мамо, плануй що хочеш, а мої плани будуть перші... :girl_cray: більше години товклися, а спати так і не вклались, а зараз вже в гості збиратись... навишивалась :girl_in_dreams: Отой юний Пікассо олівцем стіну розмальовує... ще й зі смаком, різні кольори підбирає... сижу, дивлюсь на це Юне даровання і думаю Сваритись чи вже виділити йому цей "холст"?

• Подобається Подобається x 9
  10. Liliyah Romanova

А я таки вишиваю. Ще трошки й ще однією квіточкою похвалюся. Побавилася з Дарком, подивилася на те, що треба прибрати, але... Романа нема й мені якось нічого не хочеться... Вишивка найкраща підтримка, особливо поки Дарко спокійно дивиться мультика. Пішла далі вишивати!

• Подобається Подобається x 5
  11. Olenka

Olenka Well-Known Member

А я поки була в Карпатах трохи вишила своєї метрики.
    Але мала пару проблемок: Тимофій витер полотном дансівницю, то тепер думаю чи зараз попрати, чи вже коли довишиваю?
    А ще мені знову не повезло з нитками. Ключ рідний, тобто я не переводила, але напевно схема стара, і нова палітра DMC далася про себе чути.
    Отже, маю номер у вишивці 504 і 3813. У новій палітрі 3813 значиться як 3813(504). 504 - тепер не має. У мене він залишився з попередньої вишивки. Але 504 і 3813 - два абсолютно однакові відтінки і ще обидвоє поруч у вишивці. Підібрати на відтінок на номер вправо/вліво не виходить, бо ці номери також використовую у вишивці. У схемі є ще також ключ Anchor, то я цілий тиждень шукала Anchor. Думала заміню ті два номери. Не знайшла. Вийшла з тої ситуації так: перевела ті два номери з Anchor в DMC. Виявилося, що той що 504 це 3817. З понеділка продовжую знову вишивати.
    А ось мій процес
    [​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 14
  12. Liliyah Romanova

Закінчила квіточку нині в машині. На нтй 7 кольорів, аж не віриться.
    Знимкувала зараз, увечері, зі спалахом.

Останнє редагування: 29 Червень 2009
    • Подобається Подобається x 22
  13. левиця

левиця Well-Known Member

• Подобається Подобається x 14
  14. Лянка

Лянка Well-Known Member

Постійно заходжу на цю гілку... і ...одним словом я в захваті:clapping:. Звідки у Вас береться терпіння творити ці чудеса?

• Подобається Подобається x 4
  15. Liliyah Romanova

То залежність - від терпіння та спокою, яке це заняття дає. :girl_in_dreams::girl_in_love:

• Подобається Подобається x 5
  16. вишиванка

вишиванка Well-Known Member

:girl_claping:Привітик, дівчатонька, щось давненько я не заходила, все щось часу не вистачає, але тепер буду старатись приходити частіше. Які ви всі молодці, так красиво навишивала, я в захваті.:girl_claping:
    А ось і наші з чолоіком досягнення за 2 тижні.
    [​IMG][​IMG]

• Подобається Подобається x 13
  17. левиця

левиця Well-Known Member

В мене чоловік каже, що я пішла розслаблятись і заспокоювати нерви. А мені просто приємно. Я ще й маю мету: закінчити до 1 серпня. Бо має бути подарунок на ювілей, а так бракує часу............

18. Liliyah Romanova

Ви молодці!! Така краса у вас буде!!! :girl_claping: Чекаємо дальшого розвитку! :girl_in_dreams:

• Подобається Подобається x 1
  19. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

А мені поки немає чим похвалитися :girl_sad:
    Два тижні голку в руках не тримала, приїжджав до мене в гості коханий (між нами відстань Львів-Київ), а потім я схопила гнійну ангіну :girl_crazy:, тільки вчора "дорвалася" до свого рушника, аж спати не могла вкластися :girl_crazy: Залишилися мені ще одні дрібниці-різні серединки квіточок....., і БЕК (аж моторошно робиться :girl_cray:).
    Надіюся на вихідних "доб"ю" одну сторону, тоді і фотозвіт викладу :girl_curtsey:

20. Імель

Імель Модератор в декреті Команда форуму

Не такий страшний бек, як його малюють!
    Йду на фініш!!!!

Шкода, шо в нас немає вернісажних вихвалялок :girl_sad:, бо я сьогодні собі маркер для розміточки купила, той що в холодній воді зникає (вже навіть на папірчику перевіряла :ninja:-таки зникає :girl_crazy:), то тепер з другою стороною буду менше мордуватися :girl_cool:

• Подобається Подобається x 3
Статус теми:
Закрита.