Закінчила вовків (показую тут, бо не оформленні ) Загальний розмір: 46*28 см, 24 кольори (для беку та коучінгу - використовується 7 кольорів) І трішки деталей, для тих, хто любить порозглядати вишивку, як і я: Вожак вовчиця вовчики-братики і трішки снігу
Ще покажу свій новий процес (ага, окрім тигра та довгобудних куль, що лежать у скрині), Girl with apple від Lanarte. початок та продовження --- дописи об"єднано, Jan 19, 2015, дата оригіналу: Jan 14, 2015 --- продовження сонячної дівчинки: (чомусь об"єднались дописи за середу і за понеділок)
Ду-у-уже потихеньку (коли малий спить вдень) вишиваю "Колискову для синочка" За тиждень маю отаке Буде отаке
Цього тижня вишила зовсім трошки Влад не в настрої... Канва пожмакана бо я часто пяльця переставляю для фото натягнула на більші, але вишивати на них мені не зручно. Треба, напевно, просити у чоловіка щоб мені куснапи зробив. Трохи не подобається мені той яскравий оранжевий колір на ягідках (на фото ніби нічого, але насправді він ще яскравіший), напевно буду міняти нитку на іншу або хоч бленд зроблю...
Надзвичайно приємний процес вишивання цієї картини ( є хрестики в 3 нитки, хрестики в одну нитку і півхрестики): детальніше: