Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) уррря, усі депресивні монотонні коричневі позаду переходжу до яскравих рожевих (Ірцю, привіт!)
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) переустановлювала 10-ий офіс на ноуті, і паралельно була в якості наглядача з указкою голкою), ось результат - юухууу, з хрестиків залишились тільки блакитні квіточки
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) З бажанням догнати Фіяну . Мій процес початий ще в листопаді, правда на сьогоднійшній день є трохи більше.
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) Почала вишивати ще влітку, але зимовими вечорами вишивається наааабагато швидше Вже майже половину вишила(вишиваю на 16-ці але всеодно картина здається такою великою )
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) як і обіцяла, показую свій новий і легкий процес - маки п.с. від спалаху, нитки трішки "сірять", на справді воно не так Дякую всім, хто мене надихнув цим процесом!
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) А в мене новий процес, Dim Southwestern Panorama, кольори ммм має бути
Відповідь: Вишивані роботи в процесі (2) що буде не знаю, бо то авантюрка) але щось пов"язане з кавусею)) і почала Winter's hush від Dimensions